Tudnék belőle válogatni!
Nem csodálom, nem annyira könnyű amúgy beszerezni. Ugyan nem vagyok nagy zsibi-böngésző, de ezt szoktam nézegetni, és nem láttam még meghirdetve, amióta kinéztem magamnak.
Én is itt vettem a zsibin. Esetleg írd ki, hogy keresed. Egy The Balm palettát így vettem meg, amit már nem lehetett kapni (Balmsai)
Szerintem nagy része neked is megvan. Eltaláltam?
Szépek, én ilyen képet nem merek készíteni. Akad egyezés az enyémekkel is. A GOT palettát is beszereztük mindhárman.
Meseszép a gyűjteményed! Szépen kiszínesedtek a palettáid
Atyagatya! :))
De jó hogy említetted, eddig nem is vettem észre a palettát a képen
Hát úgy a fele. A Blood sugaron gondolkodom már egy ideje még.
Azon én is sokat agyaltam. De nem bántam meg, annak ellenérse sem, hogy ritkán használom.
Én amúgy mostanában a Soul Bloomingon agyalgatok, nem tudom miért, lehet beszippantott a Nabla éppen… Pedig nem vagyok egy lilás-pasztelos… Előre félek mit tesz velem majd az a csodás Blue Blood paletta amit Isabelletől veszek meg
A Soul Blooming csodás paletta. Képzeld miután megjelent, megrendeltem Pinkpandáról. Aztán alig használtam párszor és eladtam KM zsibin. De annyira megbántam, hogy gondolkodtam, megveszem újra. Ilyet még egy palettával sem éreztem. Egy eladást sem bántam meg. És valami csoda folytán pont felrakta eladásra a palettát az, akinek én adtam el. Így visszavásároltam nyáron és elég sokat használtam is. Nekem igazi tavaszi-nyári paletta a Soul Blooming.
Azta, nem semmi! Akkor valóban neked való volt ez a paletta! Az egyetlen félelmem, hogyan állnának a hidegebb tónusok (főleg a lilák) belőle, ezen vacilálok igazán, de amúgy nem tudom, megszólított engem is. Lehet a tavasz az oka, ami hamarosan eljön A Secretet is nagyon szeretem, emiatt is agyalok a Soul Bloomingon, a Secret után ez tetszett még nagyon. A Poison Garden végül mégsem birizgálta úgy a fantáziám, aztán láttam zsibin is megvették tőled Így már meg is nyugodtam nincs kísértés. Lett helyette más Pénteken lesz egy eladásom, ha megkapja a lány a fizuját. Utána szerintem nagy eséllyel megrendelem a Pink Pandáról. Addig meg még nézegethetem, hogy még jobban rabul ejtsen
Ez micsoda sztori Ilyen véletlenek nincsenek, de jó!
Én is egy jelnek tekintettem, ezért gondolkodás nélkül le is ütöttem
https://kremmania.hu/elado/lin-tarte-tartelette-2-in-bloom-paletta nem ez az a paletta amit kerestél? Fenn van egy zsibin
aranyos vagy hogy észrevetted, de sajnos nem - van ennek egy teljesen matt változata, én azt néztem ki
Óóó, na majd ha azt látom, akkor azt is belinkelem
Sziasztok! Lefotóztam a palettáimat! Rájöttem, hogy egy két palettámat nagyon régen használtam, úgyhogy van mit bepótolni :D. Bár ma a Revolution palettám fogom használni, mert “házi” esküvőre megyek. Szeretnék még Revolution palettákat a közel jövőben, amikor meg már pénzt kerestem, akkor is megvannak már miket vennék meg Anastasia Beverly Hills, Huda, Nabla Seoul Blumingot is biztos vennék.
Szép kis gyűjtemény ez is
Ha rendelsz külföldről szívesen, akkor a Colourpop és a Juvia’s Place palettáit nagyon ajánlom. Sokszor akcióznak, érdemes kivárni, olyankor nagyon megéri igazán rendelni, és árban sem sokkal több, mint a drogériásak. Viszont néha simán kenterbe verik a high end márkákat is, ahogy hallottam.