"Gyűjteményeink"

Nagyon gondolkodtam a Sun dippeden, de nekem nem állnak jól ezek a sötétebb highlitok, meg vannak is hasonló színeim,viszont a Moonchildben tényleg különleges színek vannak. Legközelebb kipróbálom liquidre az eseencent úgyis el akarom fogyasztani, mert azt se szeretem annyira. :'D

1 Likes

A fényes bronz kivételével mind szépen beleolvad az arcba, pedig én nagyon fehér vagyok.:slight_smile: Vagy nézegesd meg a Sugar Glow Kitet, annak világosabbak a színei.

2 Likes

Arcra még nem használtam az essence Santa highlightert, de a karácsonyi partin és a szilveszteri rendezvényen ezt kentem a dekoltázsomra. A siker egyik alkalommal se maradt el. :smiley:

5 Likes

Rúzsok közül melyik a kedvenced? Van amit már újra vettél? :slight_smile: milyen színeket részesítesz előnyben? :slight_smile:

Kerestem egy régebbi hozzászólásomat, amikor is rábukkantam erre a tavaly előtti (2018. december) képre a palettáimról:
49205913_387616418648499_670780901298274304_n

Most lefotóztam, hogy bő egy év alatt mennyit változott a készletem:
IMG_20200126_143503

IMG_20200126_143815

Szóval eladtam a Jaclyn Hill és a Revolution palettáimat, helyettük lettek Zoeva, Lime Crime paletták + egy Colourpop, meg egy Makeup Geek highlighter paletta.
Néhányat kivéve nagyon szeretem mindegyiket. Továbbra sem használom a Sleek és a Vintage Boutique palettákat, de eladni sem lehetne őket. A Sleek paletta ajándék volt a barátomtól, így nem is akarnám, a Vintage B. pedig csak pár font volt, így nem is lenne értelme feltenni eladásra. Talán majd elajándékozom. Szívesen túladnék még a Colourpop GITMS palettán, de mivel leesett és 2 színt újra kellett nyomni, ezért nem érné meg/nem tudnám eladni.
Szeretnék majd még egy Nabla palettát, másra most nem vágyom.

Ha van kedvetek, tegyetek fel ti is képet, hogy mennyit változott a gyűjteményetek.

12 Likes

Szerintem el tudnád adni még így is a GITMS palettát, mert sokan keresik, persze kérdés mennyiért. Lehet, hogy csak 2-3 ezerért, de szerintem elvinnék.

1 Likes

Nekem szinte teljesen megváltozott 1 év alatt az egész kollekcióm. Valamikor le is fotózom.

4 Likes

Nem tudok kedvencet mondani, rengeteg van amit szeretek. Soha nem fogyott el még rúzsom, ezért nem vettem újra. A rózsaszínes nude és a bordó árnyalatokat szeretem leginkább, de van lila kedvenc is.

3 Likes

Nekem most 198db van, de már volt amit 3szor vettem újra mert ráállok és azt használom sokáig. De utána rájövök hogy a többit is kéne mert megromlanak egy idő után :frowning:

4 Likes

Az enyém leginkább csak növekszik mert tavaly nyáron kezdtem el komolyabban sminkelni, meg sok régitől meg is váltam, mert ezerszer jobbak vannak már :slight_smile:

3 Likes

Végre én is lefotóztam a szemfesték palettáimat.
Ezek voltak 2018. decemberében
Kép

És ezek vannak most. Szinte teljesen lecserélődött egy év alatt a teljes kollekcióm.
Kép

16 Likes

A 4-es kis Mac paletta lemaradt.

Gyönyörűségesek :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Az Alien melyik rajta nyitva?

Egyik sem. A nyitott paletták a 2018. decemberi kollekcióm. Azok közül talán csak a Dreamy, a Ho Ho Ho és a 4- es Mac paletta maradt. Az összes többit az elmúlt 13 hónapban vettem. A régieket meg eladtam, volt amit elajándékoztam. Ha elaludt a kisfiam lefotózom őket kinyitva is.

3 Likes

Na szóval, újra :sweat_smile:
Tavaly:
Kép

Idén:
Kép

Kép

20 Likes

Kiszínesedtél. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Szépségek tömkelege!

5 Likes

Ahhh, bárcsak láttam volna, mikor a Tartelette-t eladtad! Amúgy tényleg nagyon szépen kiszínesedtek :slight_smile:

1 Likes

A Tartelette palettát elég hamar elvitték. Azt hiszem még aznap, hogy felraktam zsibire, le is ütötték.