Nagyon gondolkodtam a Sun dippeden, de nekem nem állnak jól ezek a sötétebb highlitok, meg vannak is hasonló színeim,viszont a Moonchildben tényleg különleges színek vannak. Legközelebb kipróbálom liquidre az eseencent úgyis el akarom fogyasztani, mert azt se szeretem annyira. :'D
A fényes bronz kivételével mind szépen beleolvad az arcba, pedig én nagyon fehér vagyok. Vagy nézegesd meg a Sugar Glow Kitet, annak világosabbak a színei.
Arcra még nem használtam az essence Santa highlightert, de a karácsonyi partin és a szilveszteri rendezvényen ezt kentem a dekoltázsomra. A siker egyik alkalommal se maradt el.
Rúzsok közül melyik a kedvenced? Van amit már újra vettél? milyen színeket részesítesz előnyben?
Kerestem egy régebbi hozzászólásomat, amikor is rábukkantam erre a tavaly előtti (2018. december) képre a palettáimról:
Most lefotóztam, hogy bő egy év alatt mennyit változott a készletem:
Szóval eladtam a Jaclyn Hill és a Revolution palettáimat, helyettük lettek Zoeva, Lime Crime paletták + egy Colourpop, meg egy Makeup Geek highlighter paletta.
Néhányat kivéve nagyon szeretem mindegyiket. Továbbra sem használom a Sleek és a Vintage Boutique palettákat, de eladni sem lehetne őket. A Sleek paletta ajándék volt a barátomtól, így nem is akarnám, a Vintage B. pedig csak pár font volt, így nem is lenne értelme feltenni eladásra. Talán majd elajándékozom. Szívesen túladnék még a Colourpop GITMS palettán, de mivel leesett és 2 színt újra kellett nyomni, ezért nem érné meg/nem tudnám eladni.
Szeretnék majd még egy Nabla palettát, másra most nem vágyom.
Ha van kedvetek, tegyetek fel ti is képet, hogy mennyit változott a gyűjteményetek.
Szerintem el tudnád adni még így is a GITMS palettát, mert sokan keresik, persze kérdés mennyiért. Lehet, hogy csak 2-3 ezerért, de szerintem elvinnék.
Nekem szinte teljesen megváltozott 1 év alatt az egész kollekcióm. Valamikor le is fotózom.
Nem tudok kedvencet mondani, rengeteg van amit szeretek. Soha nem fogyott el még rúzsom, ezért nem vettem újra. A rózsaszínes nude és a bordó árnyalatokat szeretem leginkább, de van lila kedvenc is.
Nekem most 198db van, de már volt amit 3szor vettem újra mert ráállok és azt használom sokáig. De utána rájövök hogy a többit is kéne mert megromlanak egy idő után
Az enyém leginkább csak növekszik mert tavaly nyáron kezdtem el komolyabban sminkelni, meg sok régitől meg is váltam, mert ezerszer jobbak vannak már
Végre én is lefotóztam a szemfesték palettáimat.
Ezek voltak 2018. decemberében
És ezek vannak most. Szinte teljesen lecserélődött egy év alatt a teljes kollekcióm.
A 4-es kis Mac paletta lemaradt.
Gyönyörűségesek
Az Alien melyik rajta nyitva?
Egyik sem. A nyitott paletták a 2018. decemberi kollekcióm. Azok közül talán csak a Dreamy, a Ho Ho Ho és a 4- es Mac paletta maradt. Az összes többit az elmúlt 13 hónapban vettem. A régieket meg eladtam, volt amit elajándékoztam. Ha elaludt a kisfiam lefotózom őket kinyitva is.
Na szóval, újra
Tavaly:
Idén:
Kiszínesedtél.
Szépségek tömkelege!
Ahhh, bárcsak láttam volna, mikor a Tartelette-t eladtad! Amúgy tényleg nagyon szépen kiszínesedtek
A Tartelette palettát elég hamar elvitték. Azt hiszem még aznap, hogy felraktam zsibire, le is ütötték.