"Gyűjteményeink"

Elég nyálcsorgató, mit ne mondjak… :blush:

1 Likes

Igen, ezek a kedvenceim :heart_eyes::drooling_face:
Sajnos Bobbi Brown és ABH már nem fért el ezért azok kimaradtak :frowning:

2 Likes

Szépséges! :star_struck::heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :heart:

IMG_0109

Összeszedtem az őszieket. Látszik, hogy nem a kedvenc évszakom, egy, azaz egy darab rúzsom van, ami őszinek lehetne nevezhető, némi jóindulattal :smiley: A Max Factor Miracle Duonak a színe még csak nem is hasonló élőben. Közel nem ilyen harsány, sokkal inkább egy finom, bogyós szín.

15 Likes

De szép kép! Mennyire vagy elégedett a Huda palettával (annak nézem a bal oldali kis palettát)?
Tök jól néz ki a MF duo.
Nekem az ősz (a reggeli sötétséget és hideget utálom) és a nyár a kedvencem, színekben egyértelműen az ősz.

3 Likes

Igen, egy kis Huda paletta, de ahogyan látszik is, nem használtam még túl sokat és a kevés használat során is inkább a világosabb színekkel dolgoztam. De maximálisan meg voltam vele elégedve. Könnyű satírozhatóság, tartós, egyenletesen terül, tényleg rendben volt.
Mehh, én az őszt és telet próbálom ignorálni. Mindössze 6 hónapot az évből :smiley: Most lenne esedékes a ruhatáram ősziesítése is és minden egyes évben eljátszom ugyanazt: “Jé, nekem nincsenek is őszi ruhaneműim! Mibe öltöztem tavaly??? És milyen cipőket vegyel fel? Hogy kell ősszel öltözni?” Érdekes, a nyáriasítás során nincsenek ilyen gondjaim :smile:

4 Likes

:smiley: Öltözködés szempontjából nekem is a nyár a kedvencem, érdekesképpen a legtöbb ruhadarabom nyári. Télen gyűlölöm, hogy az öltözködési procedúra önmagában vagy 10 perc.

4 Likes

Mennyi szépség! Tudnék innen mazsolázgatni magamnak :smiley:

1 Likes

Nagyon jók :drooling_face::drooling_face::drooling_face:

1 Likes

Kerlek, meselj a Dior szem palettarol! Errol a kiadasrol olvastam mar hideget es meleget is, de erdekel egy oszinte, mindennapi felhasznaloi velemeny. Esetleg tudnal rola swatchokat huzni?

1 Likes

Holnap húzok, hogy természetes fénynél is tudjak fotózni, jó? Sajnos ujjal dolgozós paletta, a fényes színek mindenképp. Lehet persze ecsettel is játszani, amikor több időm/idegem van hozzá, akkor eljátszogatok vele. De úgy igen sokat kell vele dolgozni. A fényesek közül néhányan potyogásra hajlamosak, a bronz nagyon, tehát nem ildomos alapozás után dolgozni vele. Cserébe gyönyörű, teljesen homogén felületet lehet vele festeni, nem csíkozódik, és nagyon tartja a színét.

1 Likes

Koszonom az oszinteseged! Diortol csak alapozot es highlightert vettem eddig, ami bevalt. Szerettem volna pirositot, de ami szinben oltoztet, az eleg kretas volt. Kivancsi leszek a palettad szineire, nagyon megragadoak az arnyalatok. Egy Chanel quadom van hasonlo szinvilagban es Tom Ford Suspicionjat nem tudom kiverni a fejembol, ami szinten nem egy nagy durranas, de olyan csodas duo fenyu a legvilagosabb es a legsotetebb szin belole, hogy lehet meg kene megis rendelnem.

1 Likes

Ránéztem a TF-ra, tényleg gyönyörű! Élőben is megsasolom majd, kíváncsi vagyok rá.
Most, hogy mondod a pirosítót… Éppen újabb krém pirosítók után keresgélek. Ugyanis az van, hogy egy ideje én is túl krétásnak, porosnak látom a végeredményt. Segít az ügyön, ha átgurulok rajta nedves beauty blenderrel, vagy kap egy kis permetet, de nem teljesen. Szerintem a bőröm kezd veszteni a tömörségéből, változik a felszínen is a textúra. Olyan pirosítók csinálják ezt, amik soha nem csináltak ilyet. Most hónapok óta mindet olyan porosnak, vaskosnak látok magamon. A krémpirosítókkal nincs ilyen gond, azok ráolvadnak teljesen a bőrre, nem a tetején ülnek. 42 éves barátnőm néhány éve ugyanezt mondta és sok nőn látom, kortól függetlenül (huszonéveseken is láttam már, akik nem vigyáztak a bőrükre), úgy tűnik, elért engem is. Jobbnak látom áttérni a krémpirosítók használatára.

1 Likes

Gondoltam ajanlok egy jo krem pirositot, es Te irtad az egyetlen velemenyt rola. :slight_smile:
https://kremmania.hu/kremek/kjaer-weis-kremes-pirosito
Kb. egy honapja hasznalom Blossom szinben es tokeletes.
Nalam meg nem erkezett el ez a bor tomorodes, igy csak szovegertelmezesben ertem a problemad. Esetleg egy asvanyvizes hidratalo spayvel probald meg atfujni a kesz sminket, ha nem hasznalsz fixalo sprayt (megertem ha nem). Az nem tesz extra kemikaliat a kesz sminkre, de megis elveszi a poros hatast. Ugy emlekszem, te forro eghajlaton elsz, talan a kulso vizpa’ra is segithet a bort ruganyosan tartani egy picit.

1 Likes

A Kjaer Weis egy csoda. Elég fura is volt ma belenyúlni elsőször a Max Factorba, vártam a Kjaer Weises élményt, de ez ahhoz képest beton kemény :smiley:
Igen, én is pont valamelyik nap gondolkodtam, hogy veszek újra Givenchy permetet, az volt a legjobb permet, nem is értem, hogy miért nem vettem az utóbbi időben (lehet azért, mert van itthon 3 bontatlan MAC, amit viszont nem szeretek, mert szinte nem is porlaszt és köpköd is).

2 Likes

Nyári ruhatáramat én is sokkal jobban kitudom használni, ősszel meg nézegetek, hogy mit vegyek fel :D. Mindig úgy érzem alig van pulcsim :smiley: melegebb ruhám.

1 Likes

A Guerlain bronzerrel elégedett vagy?

Jaj, és tátva maradt a szám, azért nem írtam, hogy gyönyörű gyűjtemény! :blush:

1 Likes

Igen, nagyon szeretem. Jó a textúrája, könnyen felmegy mindegyik ecsetemre, szépen terül, könnyű satíozni (szemhéjon is), semmi foltosodás, színét tartja rendesen. Kifejezetten szeretem :+1:

1 Likes