Elég nyálcsorgató, mit ne mondjak…
Igen, ezek a kedvenceim
Sajnos Bobbi Brown és ABH már nem fért el ezért azok kimaradtak
Szépséges!
Köszönöm
Összeszedtem az őszieket. Látszik, hogy nem a kedvenc évszakom, egy, azaz egy darab rúzsom van, ami őszinek lehetne nevezhető, némi jóindulattal A Max Factor Miracle Duonak a színe még csak nem is hasonló élőben. Közel nem ilyen harsány, sokkal inkább egy finom, bogyós szín.
De szép kép! Mennyire vagy elégedett a Huda palettával (annak nézem a bal oldali kis palettát)?
Tök jól néz ki a MF duo.
Nekem az ősz (a reggeli sötétséget és hideget utálom) és a nyár a kedvencem, színekben egyértelműen az ősz.
Igen, egy kis Huda paletta, de ahogyan látszik is, nem használtam még túl sokat és a kevés használat során is inkább a világosabb színekkel dolgoztam. De maximálisan meg voltam vele elégedve. Könnyű satírozhatóság, tartós, egyenletesen terül, tényleg rendben volt.
Mehh, én az őszt és telet próbálom ignorálni. Mindössze 6 hónapot az évből Most lenne esedékes a ruhatáram ősziesítése is és minden egyes évben eljátszom ugyanazt: “Jé, nekem nincsenek is őszi ruhaneműim! Mibe öltöztem tavaly??? És milyen cipőket vegyel fel? Hogy kell ősszel öltözni?” Érdekes, a nyáriasítás során nincsenek ilyen gondjaim
Öltözködés szempontjából nekem is a nyár a kedvencem, érdekesképpen a legtöbb ruhadarabom nyári. Télen gyűlölöm, hogy az öltözködési procedúra önmagában vagy 10 perc.
Mennyi szépség! Tudnék innen mazsolázgatni magamnak
Nagyon jók
Kerlek, meselj a Dior szem palettarol! Errol a kiadasrol olvastam mar hideget es meleget is, de erdekel egy oszinte, mindennapi felhasznaloi velemeny. Esetleg tudnal rola swatchokat huzni?
Holnap húzok, hogy természetes fénynél is tudjak fotózni, jó? Sajnos ujjal dolgozós paletta, a fényes színek mindenképp. Lehet persze ecsettel is játszani, amikor több időm/idegem van hozzá, akkor eljátszogatok vele. De úgy igen sokat kell vele dolgozni. A fényesek közül néhányan potyogásra hajlamosak, a bronz nagyon, tehát nem ildomos alapozás után dolgozni vele. Cserébe gyönyörű, teljesen homogén felületet lehet vele festeni, nem csíkozódik, és nagyon tartja a színét.
Koszonom az oszinteseged! Diortol csak alapozot es highlightert vettem eddig, ami bevalt. Szerettem volna pirositot, de ami szinben oltoztet, az eleg kretas volt. Kivancsi leszek a palettad szineire, nagyon megragadoak az arnyalatok. Egy Chanel quadom van hasonlo szinvilagban es Tom Ford Suspicionjat nem tudom kiverni a fejembol, ami szinten nem egy nagy durranas, de olyan csodas duo fenyu a legvilagosabb es a legsotetebb szin belole, hogy lehet meg kene megis rendelnem.
Ránéztem a TF-ra, tényleg gyönyörű! Élőben is megsasolom majd, kíváncsi vagyok rá.
Most, hogy mondod a pirosítót… Éppen újabb krém pirosítók után keresgélek. Ugyanis az van, hogy egy ideje én is túl krétásnak, porosnak látom a végeredményt. Segít az ügyön, ha átgurulok rajta nedves beauty blenderrel, vagy kap egy kis permetet, de nem teljesen. Szerintem a bőröm kezd veszteni a tömörségéből, változik a felszínen is a textúra. Olyan pirosítók csinálják ezt, amik soha nem csináltak ilyet. Most hónapok óta mindet olyan porosnak, vaskosnak látok magamon. A krémpirosítókkal nincs ilyen gond, azok ráolvadnak teljesen a bőrre, nem a tetején ülnek. 42 éves barátnőm néhány éve ugyanezt mondta és sok nőn látom, kortól függetlenül (huszonéveseken is láttam már, akik nem vigyáztak a bőrükre), úgy tűnik, elért engem is. Jobbnak látom áttérni a krémpirosítók használatára.
Gondoltam ajanlok egy jo krem pirositot, es Te irtad az egyetlen velemenyt rola.
https://kremmania.hu/kremek/kjaer-weis-kremes-pirosito
Kb. egy honapja hasznalom Blossom szinben es tokeletes.
Nalam meg nem erkezett el ez a bor tomorodes, igy csak szovegertelmezesben ertem a problemad. Esetleg egy asvanyvizes hidratalo spayvel probald meg atfujni a kesz sminket, ha nem hasznalsz fixalo sprayt (megertem ha nem). Az nem tesz extra kemikaliat a kesz sminkre, de megis elveszi a poros hatast. Ugy emlekszem, te forro eghajlaton elsz, talan a kulso vizpa’ra is segithet a bort ruganyosan tartani egy picit.
A Kjaer Weis egy csoda. Elég fura is volt ma belenyúlni elsőször a Max Factorba, vártam a Kjaer Weises élményt, de ez ahhoz képest beton kemény
Igen, én is pont valamelyik nap gondolkodtam, hogy veszek újra Givenchy permetet, az volt a legjobb permet, nem is értem, hogy miért nem vettem az utóbbi időben (lehet azért, mert van itthon 3 bontatlan MAC, amit viszont nem szeretek, mert szinte nem is porlaszt és köpköd is).
Nyári ruhatáramat én is sokkal jobban kitudom használni, ősszel meg nézegetek, hogy mit vegyek fel :D. Mindig úgy érzem alig van pulcsim melegebb ruhám.
A Guerlain bronzerrel elégedett vagy?
Jaj, és tátva maradt a szám, azért nem írtam, hogy gyönyörű gyűjtemény!
Igen, nagyon szeretem. Jó a textúrája, könnyen felmegy mindegyik ecsetemre, szépen terül, könnyű satíozni (szemhéjon is), semmi foltosodás, színét tartja rendesen. Kifejezetten szeretem