"Gyűjteményeink"

Köszi! Azt mondják, barna szemhez minden megy, hát én kihasználom. :smile:

4 Likes

Látom egy Essence Sydney paletta is befigyel, imádom azt a palettát :heart_eyes:.

1 Likes

Irigyellek is érte :slight_smile: Régen nagyon szerettem a kék szemem, de amióta sminkelek, nem találom a helyem. Ha nem az uncsi megszokott árnyalatokat akarom használni, akkor nagy az esélye, hogy a végeredmény elüt…

1 Likes

Nekem megvolt a Modern Renaissance és Subculture is, de végül mindkettőt eladtam. Bevallom a MR-t kicsit megbántam, akkor még úgy gondolkodtam, hogy nem állnak jól nekem a bordós, narancsos színek. Azóta meg egyre többet használom ezeket az árnyalatokat. A paletta nagyon jó minőségű, szerintem kiemelkedően jó az egyéb high-end cuccok között is. Elképesztően pigmentált, elég csak minimálisan hozzáérinteni az ecsetet és azt a színt kapod amit a panben látsz. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla, egyszerűen tökéletes. Tényleg csak a meleg színek miatt adtam el. Egyébként simán lehet vele natúr sminket is csinálni, meg dögösebb vörös, lilás színkombinációkat is. Csak ajánlani tudom, szerintem nem bánnád meg.

2 Likes

A Pupa ajakprimer hatását nem igazán tapasztaltam. :roll_eyes:

Tegnap végül én is vettem a bátorságot, hogy összeszámoljam mennyi rúzsom és egyebem van:
20190908_212438

Ha jól számolom, akkor kereken 30 van, nem beleértve a mini tesztereimet és azt a 4db Colourpop rúzst, ami még úton van hozzám :slight_smile: 1 éve még egy darab sem volt, úgyhogy azóta szignifikánsan nőtt a gyűjtemény. :smiley:

12 Likes

Csinos, közepes méretű gyűjtemény.:grin: Nekem sokkal több van, semmi okod az aggodalomra.

5 Likes

Pedig már kezdtem magam nagyon rosszul érezni, de akkor lehet veszek még az Essence this is me-ből és a Catrice Demi mattból, ezek most nagyon szuperek :smiley:

5 Likes

Ami örömet okoz, amiatt nem szabad magad
rosszul érezni.:grin:

6 Likes

Ezen felbuzdulva úgy gondoltam ezekre még szükség van :smile:20190910_182243

9 Likes

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így :D.

1 Likes

Most már összeszedtem magam, hogy lefotózzam az én smink gyűjteményemet. Biztos van olyan, akinek méretesebb kollekciója van, de engem néha még ez a méret is frusztrál (Bár azért a szemfestékekkel mindig szemezek :joy:) és tudom, hogy az ecseteket ki kellene most, de olyan nehezen veszem mindig rá magam, na de majd este :grinning:InShot_20190920_120232907 InShot_20190920_120302856 InShot_20190920_120338323

11 Likes

Fú az ecsetmosás nekem is nagyon érik már, én is nagyon nehezen veszem rá magam :grinning:

Általában ugyanazzal az ecsettel ugyanabba vagy hasonló színbe nyúlok bele, így mindig elmarad a mosás. Sajnos ez nem jó szokás

Nagyon szeretem nézegetni mások smink kollekcióját :smiling_face_with_three_hearts: Láthatóan te nagyon jól kihasználod a meglévő palettàidat. :blush:

4 Likes

Nekem is ez a guilty pleasure-öm, ha írhatok ilyet :grin: nagyon szeretem az ilyen videókat is

1 Likes

Én tökéletesen megértem, amit érzel. :slight_smile: Szép gyűjtemény, és szuper dolog, hogy ilyen jól kihasználod!

1 Likes

Biztosan sokat írtam már, de én az ecsetmosást olyan szépen beleépítettem a napi rutinba, fel sem tűnik. Ha van időm még reggel közvetlenül használat után kimosom azt a néhány szem ecsetet, amit használtam. Általában hétvége felé fogom hozzá az alapozó, pirosító stb ecseteket. Egyszerre 3-4 ecset, nem több pár percnél, estére meg is szárad… Ha nincs rá időm, akkor általában még este megcsinálom. Nagyon ritkán marad ott másnapra az asztalomon.

1 Likes

Én még nem írtam ebbe a topikba. :slight_smile:

Íme néhány gyűjteményem:
Ez csak egy része a gyűjteményemnek

@anon27689852

K%C3%A9p K%C3%A9p K%C3%A9p

15 Likes

Gyönyörű :slight_smile: :heart:

1 Likes