Köszi! Azt mondják, barna szemhez minden megy, hát én kihasználom.
Látom egy Essence Sydney paletta is befigyel, imádom azt a palettát .
Irigyellek is érte Régen nagyon szerettem a kék szemem, de amióta sminkelek, nem találom a helyem. Ha nem az uncsi megszokott árnyalatokat akarom használni, akkor nagy az esélye, hogy a végeredmény elüt…
Nekem megvolt a Modern Renaissance és Subculture is, de végül mindkettőt eladtam. Bevallom a MR-t kicsit megbántam, akkor még úgy gondolkodtam, hogy nem állnak jól nekem a bordós, narancsos színek. Azóta meg egyre többet használom ezeket az árnyalatokat. A paletta nagyon jó minőségű, szerintem kiemelkedően jó az egyéb high-end cuccok között is. Elképesztően pigmentált, elég csak minimálisan hozzáérinteni az ecsetet és azt a színt kapod amit a panben látsz. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla, egyszerűen tökéletes. Tényleg csak a meleg színek miatt adtam el. Egyébként simán lehet vele natúr sminket is csinálni, meg dögösebb vörös, lilás színkombinációkat is. Csak ajánlani tudom, szerintem nem bánnád meg.
A Pupa ajakprimer hatását nem igazán tapasztaltam.
Tegnap végül én is vettem a bátorságot, hogy összeszámoljam mennyi rúzsom és egyebem van:
Ha jól számolom, akkor kereken 30 van, nem beleértve a mini tesztereimet és azt a 4db Colourpop rúzst, ami még úton van hozzám 1 éve még egy darab sem volt, úgyhogy azóta szignifikánsan nőtt a gyűjtemény.
Csinos, közepes méretű gyűjtemény. Nekem sokkal több van, semmi okod az aggodalomra.
Pedig már kezdtem magam nagyon rosszul érezni, de akkor lehet veszek még az Essence this is me-ből és a Catrice Demi mattból, ezek most nagyon szuperek
Ami örömet okoz, amiatt nem szabad magad
rosszul érezni.
Ezen felbuzdulva úgy gondoltam ezekre még szükség van
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így :D.
Most már összeszedtem magam, hogy lefotózzam az én smink gyűjteményemet. Biztos van olyan, akinek méretesebb kollekciója van, de engem néha még ez a méret is frusztrál (Bár azért a szemfestékekkel mindig szemezek ) és tudom, hogy az ecseteket ki kellene most, de olyan nehezen veszem mindig rá magam, na de majd este
Fú az ecsetmosás nekem is nagyon érik már, én is nagyon nehezen veszem rá magam
Általában ugyanazzal az ecsettel ugyanabba vagy hasonló színbe nyúlok bele, így mindig elmarad a mosás. Sajnos ez nem jó szokás
Nagyon szeretem nézegetni mások smink kollekcióját Láthatóan te nagyon jól kihasználod a meglévő palettàidat.
Nekem is ez a guilty pleasure-öm, ha írhatok ilyet nagyon szeretem az ilyen videókat is
Én tökéletesen megértem, amit érzel. Szép gyűjtemény, és szuper dolog, hogy ilyen jól kihasználod!
Biztosan sokat írtam már, de én az ecsetmosást olyan szépen beleépítettem a napi rutinba, fel sem tűnik. Ha van időm még reggel közvetlenül használat után kimosom azt a néhány szem ecsetet, amit használtam. Általában hétvége felé fogom hozzá az alapozó, pirosító stb ecseteket. Egyszerre 3-4 ecset, nem több pár percnél, estére meg is szárad… Ha nincs rá időm, akkor általában még este megcsinálom. Nagyon ritkán marad ott másnapra az asztalomon.
Én még nem írtam ebbe a topikba.
Íme néhány gyűjteményem:
Ez csak egy része a gyűjteményemnek
Gyönyörű