Ezzel vagyunk így egypáran. És néhányszor már ki is lett vesézve itt ez a téma. Nehéz megtalálni az egészséges egyensúlyt, de biztosan nem lehetetlen.
Én úgy fogom fel, hogy most ez csak egy átmeneti szakasza az életemnek. És majd ha nem a smink lesz a legnagyobb gondom, milyen jó lesz majd ez a “kis” gyűjtemény!
Igen, porol, de gyönyörűek a színei, én milani alappal használom és nagyon tartós, de vittem már fel alap nélkül is és úgy is jó volt. Tényleg minőségi! A Nabla Dreamy-n gondolkodtam néhány hónapot, hogy beszerezzem-e, de a színei nagyon megfogtak, most tesztelés alatt van egyenlőre.
@anon27689852 tényleg létezik a telepátia, ma az ABH Soft Glam palettát használtam.
Szerintem egyszerűen fantasztikus, csodaszép színek vannak benne. Igaz, hogy valamennyire porol, de megéri vele dolgozni, mert nagyon szép a végeredmény.
Értem mire gondolsz! Én már próbálom az arany közép utat megtalálni a sminkek terén is. Másik gyengéim a parfümök, most célom lefaragni 10 alá, jövöre meg 5 alá a bontott parfümök számát.
Én nagy Nabla rajongó lettem, pedig nem úgy indultam neki. Először az UD palettákat nézegettem, aztán az ABH-t, majd olvastam hogy ilyen jó, meg olyan jó a Nabla, hát én is megrendeltem a Dreamy-t. Ő lett az első palettám és a Zoeva Offline. Aztán úgy megszerettem a márkát, hogy azóta már az összes Nabla paletta a birtokomban van, igaz, hogy a Secret még úton, de most már ide kell érnie annak is!
Na a parfümök azok, amik engem teljesen hidegen hagynak. Mindig elfelejtem befújni magamat. Úgy járok velük, mint a Pupa ajakprimerrel. Nem is értek hozzájuk. Egy jófajta bort előbb ki tudnék elemezni, mint egy parfümöt.
Nagyon szép!!!
És az, hogy porol, azt jelenti, hogy lehullik a szemed alá is?
ABH porolás, nekem kb. annyi, hogy többet vesz fel az ecsetre és ’ lepöcköléskor’ látom hogy több jön le róla, mint az átlag palettákról, de ez nem azt jelenti, hogy nem marad elég az ecseten, néhány csillámosabb szín van, hogy kicsit lehullik a szem alá, de utómunkával megoldható. Meg egy kicsit a színeket megmozgatja az ecset színfelvételkor, legalább is nálam, de marad elég szrmhéjpúder még, így én ezt nem bánom. Nagyon szépen építhetőek a paletta színei. Nekem Real Techniques ecseteim vannak, lehet az ecsetektől is függ.
@Kokapu, és a Modern Renaissance milyen? Én még anno azt nézegettem. Az régebbi, vagy újabb, mint a Soft Glam? Szép ez a paletta, meg kell hagyni.
Na majd névnapomra lehet…
Én mindig letörlöm a szemem alatt, mert ha nem is látszik, akkor is hullik oda a Nablából is. Utána jön nálam az arcfestés.
Nagy szerencse:grinning:
Van helyette más hóbortom… Nem is egy, ráadásul!
Nem tudom, az MR nincs meg. Valamelyiket szerettem volna, aztán ezt megnyertem, úgyhogy eldőlt a választás. Tulajdonképpen azt kell eldönteni, melyik paletta színösszeállítást tetszik jobban.
Egyébként a Soft Glam nem porol annyira, mint a Subculture. De nekem sminkelés után van a szemem alatt belőle. Viszont már jó ideje a szememmel kezdek, úgyhogy egyszerűen letörlöm, ami alá kerül, nap közben viszont már nem hullik egyáltalán. A Soft Glammel kimondottan könnyű dolgozni.
Szerintem porolással együtt is bőven Nabla minőség, sőt.
This is me gyűjtemény: 01, 02, 03, 04, 11.
Igen, tudom, hogy pigmentáltabb, mint a Nabla, kezdőként ezért is választottam inkább a Nablát. Én is szemfestéssel kezdek mindig, még a Nablánál is. Ez a Soft Glam határozottan tetszik. Majd figyelgetem.
Én nagyon szeretem az ABH szemfestékeit. Úgy porolnak, hogy a színekből szokott kiszóródni és az ecsetről száll a szokásosnal több leütögetés után. Nekem óvatosabban kell a pigmentáltsága miatt bánni vele, de megéri. És maguk a paletták is szemet gyönyörködtetően szépek, úgy néznek ki élőben is, mint a képeken.
Szerintem a Nabla palettái nem kevésbé pigmentáltak, csak teljesen más az állaguk, a Nablákkal könnyebb bánni.
Akkor ezek után tényleg nem tudom, hogy akarom-e tovább bonyolítani az életemet.
Jaaj, @Kokapu, neked milyen jól állnak a barackok, narancsok, lilák, barnák és egyébként minden szín!
Már hogyne akarnád!