Én benne vagyok, bár nekem nincsenek különleges cuccaim szerintem
Amúgy nekem ezek a dolgaim vannak most eladók, veletek szívesen csere-berélgetném is, ha valakinek tetszik valami: https://kremmania.hu/profil/elado/macooka Az egészet nem szívesen vinném el, mert messziről jövök, úgyhogy ha ránéznétek és mondanátok mi az, ami tetszik, azt megköszönném Ha élőben végül nem tetszik vagy nem kell mégsem, nem haragszom meg, senki ne érezze a nyomást, hogy feltétlen el kell vinni ha már ott van
Hát, olyan kölönleges cuccaim nekem sincsenek, de szívesen elviszem a Nabla vagy JP vagy Colourpop bármely palettámat, ha esetleg valaki kíváncsi rá. Majd töltök fel friss képeket a gyűjteményekbe, aztán ha valakinek érdekes valami, jelezze.
És majd csinálok egy képet is azokról a cuccokról, amiket szívesen átadok bárkinek.
De drága vagy! Köszi szépen, majd ebből is mazsolázunk!
Igen, ez részemről is kérdés!
Férj már ki is találta, hogy ő addig megnézi a flipper kiállítást.
Én szeretnék shoppinGolni is!
Nyugi, kő kövön nem marad a Westendből!
Szegény férjed bölcsen távol szeretné tartani magát a tomboló női hormonoktól.
@anon27689852, 4 órát írtál, ugye? Akkor találkozhatunk 4-kor szerintem, vagy ha valaki szerint esetleg későn van, akkor talán 3-kor, Kamea pedig majd csatlakozik. De részemről megvárhatjuk, nem sietünk sehová.
4 óra mindenkinek megfelel? Sikítson, aki nem ért egyet, otthon ne maradjon senki, mindent megoldunk!
Lehet, hogy 3 - fél 4 körül is ott tudnék már lenni, de nem merek semmit ígérni. Majd csatlakozok hozzátok, Ti elkezdhetitek előbb is!
Én vinnék néhány sminkcuccot, amit én nem tudok használni, de hátha valaki örömmel veszi. @Szandika , Te jössz?
Sziasztok!
Szerintem én is tudok majd menni a találkozóra, bár mostanában nem voltam valami aktív írott formában, de továbbra is olvasgatlak benneteket, és nagyon kíváncsi vagyok rátok személyesen
Akkor mikor találkozzunk? 15.30 vagy 16.00 (esetleg más időpont)? És pontosan hol a Westenden belül?
Jaj de örülök, hogy jössz Te is, szuper
Kérdésre visszatérve nekem mindegy, én alkalmazkodom
Tegye fel a kezét, aki jön
Lánykák, sajnos úgy alakult, hogy szombaton reggel haza kell utaznom, így nem tudok Veletek swatcholgatni, csacsogni. Unokatesom sajnos nagyon beteg, megyünk Hozza Gyulara a Hospice Osztályra, muszáj haza mennem. Legközelebb találkozunk! Érezzetek nagyon jól Magatokat, nagyon sajnálom, hogy nem ismerhetlek meg egyelőre Benneteket. De, ami késik, nem múlik.
Sajnos én sem tudok menni, ez a vasárnap nem jó, de érezzétek jól magatokat. Jó shoppingolást, Majd legközelebb találkozunk, remélem.
Kitartást kívánok.
Legközelebb találkozunk, nem úszod meg!
@koalace @Gloria Kár, hogy nem jöttök, de biztosan lesz még ilyen találkozó
Még az jutott eszembe, hogy gyülekezhetnénk valami kávézó szerű helyen, és így nem ácsorognánk valami random ponton, amíg összevárjuk egymást + onnan is el lehetne indulni mindenfelé shoppingolni, de aki meg nem szeretne, az maradna a “bázison”, ahova vissza lehet térni a szerzeményekkel Vagy ez hülye ötlet?
Nem örülök, de te se odázhatod sokáig!
Szerintem nagyon jó ötlet! Bár nem ismerek ott semmit.
Starbucks? Az ott van a földszinten a bejárattól nem messze, bár nem tudom, mennyien lesznek, mert elég picike hely.
Podma Café a Podmaniczkyn?