Fórumtalálkozó 2020

Én benne vagyok, bár nekem nincsenek különleges cuccaim szerintem :smiley:
Amúgy nekem ezek a dolgaim vannak most eladók, veletek szívesen csere-berélgetném is, ha valakinek tetszik valami: https://kremmania.hu/profil/elado/macooka Az egészet nem szívesen vinném el, mert messziről jövök, úgyhogy ha ránéznétek és mondanátok mi az, ami tetszik, azt megköszönném :slight_smile: Ha élőben végül nem tetszik vagy nem kell mégsem, nem haragszom meg, senki ne érezze a nyomást, hogy feltétlen el kell vinni ha már ott van :smiley:

2 Likes

Hát, olyan kölönleges cuccaim nekem sincsenek, de szívesen elviszem a Nabla vagy JP vagy Colourpop bármely palettámat, ha esetleg valaki kíváncsi rá. :slight_smile: Majd töltök fel friss képeket a gyűjteményekbe, aztán ha valakinek érdekes valami, jelezze.
És majd csinálok egy képet is azokról a cuccokról, amiket szívesen átadok bárkinek.

2 Likes

De drága vagy! Köszi szépen, majd ebből is mazsolázunk! :blush:

Igen, ez részemről is kérdés!
Férj már ki is találta, hogy ő addig megnézi a flipper kiállítást. :blush:
Én szeretnék shoppinGolni is! :star_struck:

4 Likes

Nyugi, kő kövön nem marad a Westendből!
Szegény férjed bölcsen távol szeretné tartani magát a tomboló női hormonoktól.:sweat_smile:

2 Likes

@anon27689852, 4 órát írtál, ugye? Akkor találkozhatunk 4-kor szerintem, vagy ha valaki szerint esetleg későn van, akkor talán 3-kor, Kamea pedig majd csatlakozik. De részemről megvárhatjuk, nem sietünk sehová. :slight_smile:
4 óra mindenkinek megfelel? Sikítson, aki nem ért egyet, otthon ne maradjon senki, mindent megoldunk! :slight_smile:

5 Likes

Lehet, hogy 3 - fél 4 körül is ott tudnék már lenni, de nem merek semmit ígérni. Majd csatlakozok hozzátok, Ti elkezdhetitek előbb is! :smile:
Én vinnék néhány sminkcuccot, amit én nem tudok használni, de hátha valaki örömmel veszi. @Szandika , Te jössz?

3 Likes

@Kamea Igen, jövök :).

1 Likes

Sziasztok!
Szerintem én is tudok majd menni a találkozóra, bár mostanában nem voltam valami aktív írott formában, de továbbra is olvasgatlak benneteket, és nagyon kíváncsi vagyok rátok személyesen :slightly_smiling_face:
Akkor mikor találkozzunk? 15.30 vagy 16.00 (esetleg más időpont)? És pontosan hol a Westenden belül?

3 Likes

Jaj de örülök, hogy jössz Te is, szuper :slight_smile: :blush:
Kérdésre visszatérve nekem mindegy, én alkalmazkodom :slight_smile:

Tegye fel a kezét, aki jön :smiley:

4 Likes

:raised_hand::raised_back_of_hand::raised_back_of_hand::crossed_fingers::crossed_fingers:

4 Likes

:raising_hand_woman::raising_hand_woman::raising_hand_woman:

4 Likes

Lánykák, sajnos úgy alakult, hogy szombaton reggel haza kell utaznom, így nem tudok Veletek swatcholgatni, csacsogni. :pensive: Unokatesom sajnos nagyon beteg, megyünk Hozza Gyulara a Hospice Osztályra, muszáj haza mennem. :frowning: Legközelebb találkozunk! Érezzetek nagyon jól Magatokat, nagyon sajnálom, hogy nem ismerhetlek meg egyelőre Benneteket. De, ami késik, nem múlik. :upside_down_face:

4 Likes

Sajnos én sem tudok menni, ez a vasárnap nem jó, de érezzétek jól magatokat. Jó shoppingolást, Majd legközelebb találkozunk, remélem. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Kitartást kívánok.
Legközelebb találkozunk, nem úszod meg!:slight_smile:

1 Likes

@koalace @Gloria Kár, hogy nem jöttök, de biztosan lesz még ilyen találkozó :slightly_smiling_face:

Még az jutott eszembe, hogy gyülekezhetnénk valami kávézó szerű helyen, és így nem ácsorognánk valami random ponton, amíg összevárjuk egymást + onnan is el lehetne indulni mindenfelé shoppingolni, de aki meg nem szeretne, az maradna a “bázison”, ahova vissza lehet térni a szerzeményekkel :grinning: Vagy ez hülye ötlet?

5 Likes

:sleepy: Nem örülök, de te se odázhatod sokáig!

1 Likes

Szerintem nagyon jó ötlet! Bár nem ismerek ott semmit. :grinning:

@koalace @Gloria sajnálom, remélem fogunk még találkozni!

2 Likes

Starbucks? Az ott van a földszinten a bejárattól nem messze, bár nem tudom, mennyien lesznek, mert elég picike hely.

Podma Café a Podmaniczkyn?