Sajnos én sem tudok menni, Angliából végre haza tudott jönni a barátnőm, kb. wc-re is együtt megyünk annyi mindenről kell csacsognunk
Érezzétek jól magatokat swatcholjatok serényen, majd meséljetek milyen volt a tali
Jaj de szuper, hogy ennyien jöttök!
Sajnálom, hogy nem mindenki tud elszabadulni, de biztos, hogy bepótoljuk majd
Írjátok majd be ide lécci, hogy mikor, és hol találkoztok!
Lehet, hogy én is oda tudok érni, ha nem, akkor pedig csatlakozok.
Kezdésnek legyen 15.30, helyszínnek eddig két tipp érkezett: westend starbucks, és podmaniczky Podma Café. Utóbbi előnye, hogy nem bent van a plázában, feltételezem nyugisabban lehet itt beszélgetni (de ezt @Amadea megerősíthetnéd, nem ismerem a helyet). És ugyanez a hátránya is, mert míg a starbucksból működik az elszaladgálunk a boltokba swatcholgatni, vásárolni, miközben más kávézgat tovább, itt nem igazán. Ki mire szavaz? Esetleg egyéb ötlet?
Én maradnék a Westendben, kötetlenebb lenne, de alkalmazkodok a többséghez.
Akkor fél 4-re megpróbálok odaérni.
Nekem mindegy, csak azért vetettem fel a Podmát, mert ott lehet nyugodtan beszélgetni, olyan kuckós hely, sokféle teával, kávéval, némi sütivel-szendviccsel.
Én is a nyugisabb, tágasabb helyre szavazok, mert nekem elsődleges cél a találkozó. Térkép és értékelések alapján még a Figaro kert kávézót találtam, ami tágasnak tűnik és kb. 240 méterre van a WestEndtől, viszont nem ismerem a helyet.
Szerintem legyen gyülekező 15.30-tól, aki meg vásárolni szeretne, az jöjjön amikor tud. Így lehet külön a vásárlósoknak is találkozót szervezni
Én nem szeretnék szétszakadni és külön találkozót szervezni, a vásárlást meg tudom oldani egyedül is.
Jó, akkor várunk szeretettel, csatlakozol amikor alkalmas. Gondolom ott leszünk egy jó pár órán át.
Hol lesztek?
Az még nincs fixálva. Várom a többiek véleményét. Pestiek segíthetnének melyik hely alkalmasabb
Igen, ezért kérdeztem.
Talán félreérthetően fogalmaztam, nekem nem a vásárlás az elsődleges célom! De jó mókaként is fel tudok fogni egy közös shoppinG-ot, hiszen hol a van a nők G-pontja? A shoppinG szó végén.
A Westend már a korábbiakban is szóba jött, ezért mertem vele vidéki lányként előhozakodni, nincs túlságosan nagy helyismeretem Budapesten, mondhatni a nullával egyenlő. De guggli térképpel odatalálok bárhova, csak írjátok majd ide lécci, hogy hova!
Én is egyébként a nyugisabb helyre szavaznék, onnan is mehetünk bármerre, ha úgy akarjuk
@anon27689852, ha ezen múlik, emegyek érted a westendig, nincs messze
@anon27689852, én is a nyugati pályaudvaron szállok le, úgyhogy ha gondolod ketten bolyonghatunk
A Nagy Ignác u. 21. sz. alatt lesz a szállásunk. Onnan már nem lehet messze, bármelyik hely mellett is döntötök.
Azért köszi szépen @dunaimano , @Szandika !