Fórumtalálkozó 2020

Sajnos én sem tudok menni, Angliából végre haza tudott jönni a barátnőm, kb. wc-re is együtt megyünk annyi mindenről kell csacsognunk :smiling_face_with_three_hearts:
Érezzétek jól magatokat swatcholjatok serényen, majd meséljetek milyen volt a tali :heart_eyes: :kissing_heart:

2 Likes

:raised_back_of_hand: :raised_back_of_hand:

2 Likes

:raising_hand_woman: :raising_hand_woman:

2 Likes

Jaj de szuper, hogy ennyien jöttök! :relaxed:
Sajnálom, hogy nem mindenki tud elszabadulni, de biztos, hogy bepótoljuk majd :relaxed:

1 Likes

:raised_hand: :raised_hand: :raised_hand:
Írjátok majd be ide lécci, hogy mikor, és hol találkoztok!
Lehet, hogy én is oda tudok érni, ha nem, akkor pedig csatlakozok.

1 Likes

Kezdésnek legyen 15.30, helyszínnek eddig két tipp érkezett: westend starbucks, és podmaniczky Podma Café. Utóbbi előnye, hogy nem bent van a plázában, feltételezem nyugisabban lehet itt beszélgetni (de ezt @Amadea megerősíthetnéd, nem ismerem a helyet). És ugyanez a hátránya is, mert míg a starbucksból működik az elszaladgálunk a boltokba swatcholgatni, vásárolni, miközben más kávézgat tovább, itt nem igazán. Ki mire szavaz? Esetleg egyéb ötlet?

Én maradnék a Westendben, kötetlenebb lenne, de alkalmazkodok a többséghez.
Akkor fél 4-re megpróbálok odaérni.

Nekem mindegy, csak azért vetettem fel a Podmát, mert ott lehet nyugodtan beszélgetni, olyan kuckós hely, sokféle teával, kávéval, némi sütivel-szendviccsel.

1 Likes

Én is a nyugisabb, tágasabb helyre szavazok, mert nekem elsődleges cél a találkozó. Térkép és értékelések alapján még a Figaro kert kávézót találtam, ami tágasnak tűnik és kb. 240 méterre van a WestEndtől, viszont nem ismerem a helyet.

1 Likes

Szerintem legyen gyülekező 15.30-tól, aki meg vásárolni szeretne, az jöjjön amikor tud. Így lehet külön a vásárlósoknak is találkozót szervezni :grinning:

@umpalumpa , Te tudsz jönni?

1 Likes

Én nem szeretnék szétszakadni és külön találkozót szervezni, a vásárlást meg tudom oldani egyedül is.

Jó, akkor várunk szeretettel, csatlakozol amikor alkalmas. Gondolom ott leszünk egy jó pár órán át.

Hol lesztek?

Az még nincs fixálva. Várom a többiek véleményét. Pestiek segíthetnének melyik hely alkalmasabb :grinning:

Igen, ezért kérdeztem.

Talán félreérthetően fogalmaztam, nekem nem a vásárlás az elsődleges célom! De jó mókaként is fel tudok fogni egy közös shoppinG-ot, hiszen hol a van a nők G-pontja? A shoppinG szó végén.

A Westend már a korábbiakban is szóba jött, ezért mertem vele vidéki lányként előhozakodni, nincs túlságosan nagy helyismeretem Budapesten, mondhatni a nullával egyenlő. De guggli térképpel odatalálok bárhova, csak írjátok majd ide lécci, hogy hova!

5 Likes

Én is egyébként a nyugisabb helyre szavaznék, onnan is mehetünk bármerre, ha úgy akarjuk :slight_smile:
@anon27689852, ha ezen múlik, emegyek érted a westendig, nincs messze :slight_smile:

1 Likes

@anon27689852, én is a nyugati pályaudvaron szállok le, úgyhogy ha gondolod ketten bolyonghatunk :crazy_face::slight_smile:

1 Likes

A Nagy Ignác u. 21. sz. alatt lesz a szállásunk. Onnan már nem lehet messze, bármelyik hely mellett is döntötök.
Azért köszi szépen @dunaimano , @Szandika !

1 Likes