Fórumtalálkozó 2020

30 évvel ezelőtt ott voltunk nászúton, és az évfordulónkra anyukámtól meg a lányomtól kaptunk egy kis pénzmagot ahhoz, hogy visszamenjünk. :blush:
Egyébként 30 évvel ezelőtt igencsak le volt rottyanva, így most nagyon kíváncsi vagyok.

5 Likes

Uuu, vannak ám változások (szerencsére), lesz sok meglepetés! Bár vannak örök klasszisok, amiktől egyszerűen nem tud szabadulni Lillafüred :laughing: :sweat_smile: Ha kell információ/ajánlás szívesen adok tuti tippeket a környékről. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

A Hotel Palotában lesz a szállásunk (30 évvel ezelőtt is ott volt), az láttam, hogy sokat változott előnyére. :blush:Talán a vízesés se lesz most kiszáradva a Szalajka-völgyben. Illetve kíváncsian várom a további ötleteket! :wink:
(Arrafelé/ott laksz esetleg?)

2 Likes

Miskolci vagyok, csak az egyetem csábított Pestre :upside_down_face:
Ajánlom a Molnár csárdát (szerintem a legjobb étterem, miskolci viszonylatban!), ha túráznátok pálos kolostorrom, Látó kövek, libegőzés után a Fehérkőlápai Turistaház sincs messze, ott is finomak az ételek. A Diósgyőri várat felújították pár éve, plusz a Tündérkert most a nagy újdonság ott. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Egyelőre augusztus vége nekem is jó lenne. :blush:

1 Likes

Akkor az a kérdésem: Aug. 30-án, vasárnap benne lennétek, ha sikerülne összehozni?
Lehet igennel vagy szívekkel szavazni. De ha valaki a vírushelyzet miatt biztosan nem jön, azt is nyugodtan írja meg!

6 Likes

Igen :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem is jó az augusztus 30.

Hát én a vírushelyzetet egyelőre elengedtem, 28-án a Müpába megyek, 29-re pedig már mozijegyet is vettem (végre lesz a Tenet)…

3 Likes

A Tenetre mi is megyünk 27-én :slight_smile: Alig várom, a korona után ez lesz az első izgisebb mozizás. Eddig csak olyan langyos filmeket láttunk - kikapcsol, szórakoztat, de azért teljesen már egy Nolan-filmre beülni.

1 Likes

Nekem is nagyon várós… Végre rendes mozi! :smiley:

1 Likes

30-án érkezünk Bp-re. Elfoglaljuk a szállást, meg ilyenek, utána ráérek. Szerintem, én olyan du. 4-5 órára oda is tudnék érni.
A korábbiakban szóba jött a West End helyszínnek. Ez esetleg maradhatna? Ott lesz a szállásunk nem messze…

2 Likes

Nekem is inkább a délután jo 30án. Helyszín tekintetében teljesen rugalmas vagyok.

3 Likes

Nekem bárhogy jó, a Westend környékének én is örülnék nagyon :blush:

3 Likes

30-a nekem is bármikor jó. A helyszín is mindegy. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Részemről is jó a 30-a, a helyszín is teljesen mindegy :slight_smile:

2 Likes

Akkor ezt is megveszéltük: 30-a délután, westend.
Már csak a program a kérdés!
Káve, tea, süti uzsonna gyanánt?
Westendes könyékigswatcholós ereszdelahajam? Ott van szinte minden, ami egy krémmániás számára érdekes lehet.

3 Likes

Szia!

@ Kamea Gasztrovonalon:Ha szeretitek a halat akkor a Pisztrángost ne hagyjátok ki! Erdei vonatozás ,Lillán is fel lehet szállni és annyira szép látvány. Bár a vonat ott nem áll meg ,de gyalog könnyed sétával megközelíthető.
Miskolcon járva esetleg üljetek be a Világbékébe egy kávéra ,pizzára.(sétálóutca) Ha finom hamburgerre vágytok akkor ajánlom a Bitang Joe-t.
Jó szórakozást ,pihenést kívánok!

2 Likes

30-án kb. mikor talizzunk a délutánon belül? Előbb legyen westendes könyékig swatcholás, aztán a nagy izgalmat vezessük le evés-ivással? Ebéd legyen, vagy csak tea-kávé-süti?

Majd teszek fel képet néhány cuccomról, hátha valaki jobb gazdájuk lenne, mint én.

3 Likes

Én is akartam kérdezni,hogy legyen csere-bere is esetleg? Nekem is van pár cuccom :relaxed:

4 Likes

Én is hozok pár dolgot, szóval szerintem mindenképpen legyen csere-bere :smiley: Illetve én azt sem bánom, ha viszont nem jut semmi, van annyi mindenem. :smiley:
Még egy programötlet eszembe jutott: egy-egy saját kincs megcsudálása. Bár sokunknak vannak hasonló sminktermékei, de ha kívincsak vagyunk egy-egy palettára, rúzsra kifejezetten, miért ne? Én szívesen viszek bármit, max majd a douglas bejáratban mutogatom, hogy én ezekkel befelé jövök :slight_smile: Mit gondoltok?

5 Likes