30 évvel ezelőtt ott voltunk nászúton, és az évfordulónkra anyukámtól meg a lányomtól kaptunk egy kis pénzmagot ahhoz, hogy visszamenjünk.
Egyébként 30 évvel ezelőtt igencsak le volt rottyanva, így most nagyon kíváncsi vagyok.
Uuu, vannak ám változások (szerencsére), lesz sok meglepetés! Bár vannak örök klasszisok, amiktől egyszerűen nem tud szabadulni Lillafüred Ha kell információ/ajánlás szívesen adok tuti tippeket a környékről.
A Hotel Palotában lesz a szállásunk (30 évvel ezelőtt is ott volt), az láttam, hogy sokat változott előnyére. Talán a vízesés se lesz most kiszáradva a Szalajka-völgyben. Illetve kíváncsian várom a további ötleteket!
(Arrafelé/ott laksz esetleg?)
Miskolci vagyok, csak az egyetem csábított Pestre
Ajánlom a Molnár csárdát (szerintem a legjobb étterem, miskolci viszonylatban!), ha túráznátok pálos kolostorrom, Látó kövek, libegőzés után a Fehérkőlápai Turistaház sincs messze, ott is finomak az ételek. A Diósgyőri várat felújították pár éve, plusz a Tündérkert most a nagy újdonság ott.
Egyelőre augusztus vége nekem is jó lenne.
Akkor az a kérdésem: Aug. 30-án, vasárnap benne lennétek, ha sikerülne összehozni?
Lehet igennel vagy szívekkel szavazni. De ha valaki a vírushelyzet miatt biztosan nem jön, azt is nyugodtan írja meg!
Igen
Nekem is jó az augusztus 30.
Hát én a vírushelyzetet egyelőre elengedtem, 28-án a Müpába megyek, 29-re pedig már mozijegyet is vettem (végre lesz a Tenet)…
A Tenetre mi is megyünk 27-én Alig várom, a korona után ez lesz az első izgisebb mozizás. Eddig csak olyan langyos filmeket láttunk - kikapcsol, szórakoztat, de azért teljesen már egy Nolan-filmre beülni.
Nekem is nagyon várós… Végre rendes mozi!
30-án érkezünk Bp-re. Elfoglaljuk a szállást, meg ilyenek, utána ráérek. Szerintem, én olyan du. 4-5 órára oda is tudnék érni.
A korábbiakban szóba jött a West End helyszínnek. Ez esetleg maradhatna? Ott lesz a szállásunk nem messze…
Nekem is inkább a délután jo 30án. Helyszín tekintetében teljesen rugalmas vagyok.
Nekem bárhogy jó, a Westend környékének én is örülnék nagyon
30-a nekem is bármikor jó. A helyszín is mindegy.
Részemről is jó a 30-a, a helyszín is teljesen mindegy
Akkor ezt is megveszéltük: 30-a délután, westend.
Már csak a program a kérdés!
Káve, tea, süti uzsonna gyanánt?
Westendes könyékigswatcholós ereszdelahajam? Ott van szinte minden, ami egy krémmániás számára érdekes lehet.
Szia!
@ Kamea Gasztrovonalon:Ha szeretitek a halat akkor a Pisztrángost ne hagyjátok ki! Erdei vonatozás ,Lillán is fel lehet szállni és annyira szép látvány. Bár a vonat ott nem áll meg ,de gyalog könnyed sétával megközelíthető.
Miskolcon járva esetleg üljetek be a Világbékébe egy kávéra ,pizzára.(sétálóutca) Ha finom hamburgerre vágytok akkor ajánlom a Bitang Joe-t.
Jó szórakozást ,pihenést kívánok!
30-án kb. mikor talizzunk a délutánon belül? Előbb legyen westendes könyékig swatcholás, aztán a nagy izgalmat vezessük le evés-ivással? Ebéd legyen, vagy csak tea-kávé-süti?
Majd teszek fel képet néhány cuccomról, hátha valaki jobb gazdájuk lenne, mint én.
Én is akartam kérdezni,hogy legyen csere-bere is esetleg? Nekem is van pár cuccom
Én is hozok pár dolgot, szóval szerintem mindenképpen legyen csere-bere Illetve én azt sem bánom, ha viszont nem jut semmi, van annyi mindenem.
Még egy programötlet eszembe jutott: egy-egy saját kincs megcsudálása. Bár sokunknak vannak hasonló sminktermékei, de ha kívincsak vagyunk egy-egy palettára, rúzsra kifejezetten, miért ne? Én szívesen viszek bármit, max majd a douglas bejáratban mutogatom, hogy én ezekkel befelé jövök Mit gondoltok?