Fórumtalálkozó 2020

A húszas éveinkbe léptünk, és ha komolyak a szándékaink, akkor nem árt időben elkezdeni a készülődést.
Ide várunk minden javaslatot, infot!

4 Likes

Juhúú, pont ma, miután @zalla - val összefutottunk, jutott eszembe, hogy ideje lenne elkezdeni a szervezést, is. :slightly_smiling_face:
Helyszín Budapest lesz? Gondolom itt vagyunk a legtöbben, de azért felteszem a kérdést.
Szerintem az elsődleges kérdés az időpont, hiszen ennyi embernek nehéz összeegyeztezni, úgyhogy minél előbb kitűzzük, annál nagyobb az esélye, hogy többen ott leszünk.
Én nagyon várom már. :slight_smile:

4 Likes

Jaj de jó, én nagyon szeretnék menni, úgyhogy mindenképp benne vagyok :slight_smile:

3 Likes

Bár én vidéki vagyok, de Budapest nekem is megfelelne. Hétvége lenne a legjobb.

5 Likes

Én is szívesen mennék, ha tudok :slight_smile: Jó lenne élőben is megismerni titeket :heartpulse: A hétvégék nekem is jobbak, esti sulim van.

3 Likes

Én is szívesen mennék, hétvége és Budapest lenne jó nekem is, bár egy nem olyan nagyon messze lévő vidék is oké, mondjuk ahová vonattal el lehet jutni (kocsival csak eltévednék :-D).

3 Likes

Én is el tudok menni Budapestre, de Székesfehérváron ha jár valaki szóljon bátran:). A hétvége a megoldható viszont egyedül számomra és a napközbeni program.

2 Likes

Én is szívesen mennék :slight_smile: Szintén Budapest, szintén hétvége lenne a legjobb.

3 Likes

Még egy szavazat a budapesti hétvégi találkozóra
:slight_smile:

4 Likes

Én is Budapestre gondoltam, mert akkor összekötném egy másik, szombat esti programmal. Ebből adódóan a hétvége, vagyis szombat kora délután lenne jó.
Ki kellene jelölnünk legalább azt, hogy melyik hónap lenne a legideálisabb, illetve a pestieket szeretném megkérni arra is, hogy gondolkodjanak megfelelő helyszínben, mert ők rendelkeznek helyismerettel.

2 Likes

Helyszínben, ha Budapesten vagyunk van pár ötletem, de attól függ mit szeretnénk, mire gondolt a többség. Kávézó, cukrászda, étterem, borbár… kinek mi lenne a szíve vágya. :slight_smile: Nekem nincs úgy preferenciám a helyszínekre. Időpontnak én január után szintén rugalmas tudok lenni :slight_smile:

3 Likes

Én a tavaszi hónapokra gondoltam. Nekem jó a kávézó, cukrászda, és nem baj, ha van bor is. :laughing: Minden megoldás érdekel! :laughing:

4 Likes

Kérdés, hogy akarunk-e valahol csoportos garázdálkodást véghezvinni vagy nézelődni és esetleg könyékig összeswatcholni magunkat?:slight_smile:

4 Likes

:rofl::rofl::rofl:
Itt messzi a végeken nekem nagy élmény lenne beszabadulni valahová! :blush:

4 Likes

Reméltem.:slight_smile: Van valami konkrét hely, vagy vágódjunk be pl. a Westendbe (ott van MAC, Douglas, Marionnaud, Nyx, elvileg már Inglot, Clinique, Kiehl’s stb.)?

5 Likes

Nekem az is jó. De bocsássuk szavazásra, én alkalmazkodok a legmesszemenőbbekig!

3 Likes

Esetleg lehetne csinálni egy csereberét is, ahol el tudjuk passzolni azokat a termékeket, amik nem mentek el zsibin vagy nem érné meg feltenni őket. :slight_smile: Nekem lenne kiszórandó cuccom bőven. :smiley:

6 Likes

Hű de jól hangzik a könyékig swatcholás is :smiley: Tényleg mint a drogosok :smiley: A cserebere is tökre jó ötlet :heart_eyes:

4 Likes

Hétvége, Westend :ok_hand:

1 Like

Utána meg, a tobzódást kipihenendő, ebéd? Vagy ebéd tobzódás előtt, és tobzódás után süti/tea/kávé/bor/egyéb?

2 Likes