Fórumtalálkozó 2020

Szeptember végén, vagy októberben? Mit gondoltok?

3 Likes

Jó kérdés. Előre ennyire én még nem tudok pontosat mondani, úgyhogy bármelyikre vevő vagyok.

4 Likes

Azért gondoltam, mert nyáron már gondolom mindenki szanaszét lesz, nyaral, pótolja az elmaradt programokat. Augusztusban már kezdődik a hajtás a suli miatt… Szeptember első heteiben elkezdődik a suli. Így a szeptember vége - október eleje tűnik a legesélyesebbnek. Feltéve hogy nem lesz még második hullám. De ha gondoljátok, lehet nyáron is pótolni. :slight_smile:

4 Likes

Mi 2 hete olyan jól éreztük magunkat Pesten, hogy szó van róla, hogy esetleg augusztus végén is felmegyünk… de ez még nagyon képlékeny.

3 Likes

Akkor azokat kérdezem, akik szeptembertől iskolába mennek, vagy viszik a gyerekeiket: augusztus vége mennyire tűnik megoldható nektek?

1 Likes

És a hétvége az optimális továbbra is mindenkinek?

3 Likes

Igen, a hétvége lenne jó elsősorban.

1 Likes

Nekem is inkább hétvége, de ha az augusztus vége marad, akkor egy hétköznap is jó lehet.

Szintén nekem is az augusztus vége jobb :).

Nekem is a hétvégék lennének jók.

Az augusztus vége és hétköznap, amire szavazok, de a hétvége is jó, ha a többségnek inkább az felel meg.

2 Likes

Mit gondoltok, lenne értelme megcélozni valami konkrét dátumot? :slight_smile: Ki hogy látja jelenleg a helyzetet?

2 Likes

Szerintem lenne értelme :slight_smile:.

1 Likes

Szerintem még ehónapban kellene, mielőtt jönne a 2. hullám és a korlátozások :sob:

3 Likes

Juhúúú,nekem lenne hozzá kedvem!

Eddig bármilyen programom szerveződött ebben az évben, mindenki a korona “után” gondolkodott. Már el se tudtam volna képzelni, hogy november előtt társasági eseményre megyek :sweat_smile:

De ha össze tudjuk hozni még augusztusban, esetleg szeptember elején… :star_struck: :money_mouth_face:

3 Likes

Nekem az augusztus 29-30. jó lenne. Akkor biztosan lesz gyerekfelügyelőm. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Szuper :slight_smile:, én rugalmas vagyok :).

1 Likes

Augusztus 24-30-ig nekem is bármikor jó, de a szeptember eleje is szóba jöhet :blush:

3 Likes

Augusztus 29 munkanap.
Én augusztus 30-31-én Budapesten leszek, aztán utazunk tovább Lillafüredre.

6 Likes

@anon27689852, egyszer volt szerencsém Lillafüreden járni, imádom csodálatos hely :).

2 Likes