Szeptember végén, vagy októberben? Mit gondoltok?
Jó kérdés. Előre ennyire én még nem tudok pontosat mondani, úgyhogy bármelyikre vevő vagyok.
Azért gondoltam, mert nyáron már gondolom mindenki szanaszét lesz, nyaral, pótolja az elmaradt programokat. Augusztusban már kezdődik a hajtás a suli miatt… Szeptember első heteiben elkezdődik a suli. Így a szeptember vége - október eleje tűnik a legesélyesebbnek. Feltéve hogy nem lesz még második hullám. De ha gondoljátok, lehet nyáron is pótolni.
Mi 2 hete olyan jól éreztük magunkat Pesten, hogy szó van róla, hogy esetleg augusztus végén is felmegyünk… de ez még nagyon képlékeny.
Akkor azokat kérdezem, akik szeptembertől iskolába mennek, vagy viszik a gyerekeiket: augusztus vége mennyire tűnik megoldható nektek?
És a hétvége az optimális továbbra is mindenkinek?
Igen, a hétvége lenne jó elsősorban.
Nekem is inkább hétvége, de ha az augusztus vége marad, akkor egy hétköznap is jó lehet.
Szintén nekem is az augusztus vége jobb :).
Nekem is a hétvégék lennének jók.
Az augusztus vége és hétköznap, amire szavazok, de a hétvége is jó, ha a többségnek inkább az felel meg.
Mit gondoltok, lenne értelme megcélozni valami konkrét dátumot? Ki hogy látja jelenleg a helyzetet?
Szerintem lenne értelme .
Szerintem még ehónapban kellene, mielőtt jönne a 2. hullám és a korlátozások
Juhúúú,nekem lenne hozzá kedvem!
Eddig bármilyen programom szerveződött ebben az évben, mindenki a korona “után” gondolkodott. Már el se tudtam volna képzelni, hogy november előtt társasági eseményre megyek
De ha össze tudjuk hozni még augusztusban, esetleg szeptember elején…
Nekem az augusztus 29-30. jó lenne. Akkor biztosan lesz gyerekfelügyelőm.
Szuper , én rugalmas vagyok :).
Augusztus 24-30-ig nekem is bármikor jó, de a szeptember eleje is szóba jöhet
Augusztus 29 munkanap.
Én augusztus 30-31-én Budapesten leszek, aztán utazunk tovább Lillafüredre.