Fórumtalálkozó 2020

Én csak azért szólok bele, hogy elmondhassam, hogy ezek közül eddig nekem minden jó. :smiley:

3 Likes

Lesz amúgy kis cserebere a fórumtalin? Vagy nekem az is jó, hogy viszek ezt-azt, valaki meg hazaviszi :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Nekem inkább május eleje lenne jó szerintem, mert később valamikor Londonba megyünk :slight_smile:

Május eleje szuper lenne! Biztos már gyönyörű idő lesz :).

Én benne vagyok!!t :heart: Főleg ha nem nagyon viszik az eladóba feltett cuccaimat :slight_smile: Szívesen bedobom a fórumtali csereberébe :smiley:

1 Likes

Mit szólnátok egy május 2 vagy május 9-hez?
@anon27689852 ne aggódj, látod megoldjuk. :slight_smile:
@Guppi volt szó kis csereberéről, szerintem mindenképp legyen! Eddig beszéltünk közös könyékig swatcholós vásárlásról, ebédről, teáról, csereberéről, stb. Mindent lehet, amit csak szeretnénk. :blush:

5 Likes

A május 2. hosszú hétvége (1-2-3) sztem sokan elutaznak, akkor inkább a 9.

5 Likes

Én is a május 9-re

4 Likes

nekem is jó a május 9.

2 Likes

Nekem is!

2 Likes

Május 9. tökéletes nekem is a dolgok jelenlegi állása szerint. Talán addig nem üt el a villamos!

2 Likes

Képzeléjétek, tegnap jelzett a telefonom, hogy egy hét múlva fórumtalálkozó. Tudom, hogy ez még egy korábbi időpont volt, de sajnos nem valószínű, hogy május 9-én is sor kerülhetne a dologra. :frowning:
Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni, pedig olyan szívesen beszélgetnék veletek bármiről. De természetesen azt se bánnám ha a sminkekről vagy a krémekről diskurálnánk. :smiley:
Bízok benne, hogy mindannyian a helyzethez képest jól vagytok, itthon és külföldön.
Remélem lesz lehetőségünk nemsokára (ősszel?) találkozni. :kissing_heart:

6 Likes

A szakemberek szerint május 3-a körül tetőzik a járvány.
Remélhetőleg ősszel össze tudjuk talán hozni!

3 Likes

Remélem nem fájdítom nagyon a szíveteket: mesélnétek pár dolgot, hogy milyen szokott lenni a fórumtalálkozó? Hol szokott lenni, csere-bere, eszem-iszom? Plusz, mint kezdő krémmániás: zsibi=cserebere? :smile:

3 Likes

Sajnos ez lett volna az első, idén májusban :frowning: Jópár hónappal előre kitűztük az időpontot, hogy mindenkinek jó legyen. Programnak hasonlókat beszéltünk, mint te is írtad. Ha lemegy ez a nyavalya, meg is valósíthatjuk… :slight_smile:

6 Likes

Uhh! :star_struck: Na ez nem esett le, pedig visszaolvastam pár kommentet :sweat_smile: hupsz!
De így még sajnálatosabb az elnapolás!

2 Likes

Mit gondoltok, ki lehet új időpontot tűzni?

4 Likes

Szerintem, igen. Nekem a szeptember első hete pl. nem jó.

3 Likes

Én sem tudom még mikor lenne jó, de emiatt rugalmas is tudok lenni :slight_smile: Jó lenne az a tali nagyon :heart: :heart:

3 Likes

Remélem hogy addig nem történik semmi :joy::sweat_smile:.