Én csak azért szólok bele, hogy elmondhassam, hogy ezek közül eddig nekem minden jó.
Lesz amúgy kis cserebere a fórumtalin? Vagy nekem az is jó, hogy viszek ezt-azt, valaki meg hazaviszi
Nekem inkább május eleje lenne jó szerintem, mert később valamikor Londonba megyünk
Május eleje szuper lenne! Biztos már gyönyörű idő lesz :).
Én benne vagyok!!t Főleg ha nem nagyon viszik az eladóba feltett cuccaimat Szívesen bedobom a fórumtali csereberébe
Mit szólnátok egy május 2 vagy május 9-hez?
@anon27689852 ne aggódj, látod megoldjuk.
@Guppi volt szó kis csereberéről, szerintem mindenképp legyen! Eddig beszéltünk közös könyékig swatcholós vásárlásról, ebédről, teáról, csereberéről, stb. Mindent lehet, amit csak szeretnénk.
A május 2. hosszú hétvége (1-2-3) sztem sokan elutaznak, akkor inkább a 9.
Én is a május 9-re
nekem is jó a május 9.
Nekem is!
Május 9. tökéletes nekem is a dolgok jelenlegi állása szerint. Talán addig nem üt el a villamos!
Képzeléjétek, tegnap jelzett a telefonom, hogy egy hét múlva fórumtalálkozó. Tudom, hogy ez még egy korábbi időpont volt, de sajnos nem valószínű, hogy május 9-én is sor kerülhetne a dologra.
Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni, pedig olyan szívesen beszélgetnék veletek bármiről. De természetesen azt se bánnám ha a sminkekről vagy a krémekről diskurálnánk.
Bízok benne, hogy mindannyian a helyzethez képest jól vagytok, itthon és külföldön.
Remélem lesz lehetőségünk nemsokára (ősszel?) találkozni.
A szakemberek szerint május 3-a körül tetőzik a járvány.
Remélhetőleg ősszel össze tudjuk talán hozni!
Remélem nem fájdítom nagyon a szíveteket: mesélnétek pár dolgot, hogy milyen szokott lenni a fórumtalálkozó? Hol szokott lenni, csere-bere, eszem-iszom? Plusz, mint kezdő krémmániás: zsibi=cserebere?
Sajnos ez lett volna az első, idén májusban Jópár hónappal előre kitűztük az időpontot, hogy mindenkinek jó legyen. Programnak hasonlókat beszéltünk, mint te is írtad. Ha lemegy ez a nyavalya, meg is valósíthatjuk…
Uhh! Na ez nem esett le, pedig visszaolvastam pár kommentet hupsz!
De így még sajnálatosabb az elnapolás!
Mit gondoltok, ki lehet új időpontot tűzni?
Szerintem, igen. Nekem a szeptember első hete pl. nem jó.
Én sem tudom még mikor lenne jó, de emiatt rugalmas is tudok lenni Jó lenne az a tali nagyon
Remélem hogy addig nem történik semmi .