Fórumtalálkozó 2020

Csak feldobtam az ötletet, mit szólnak a többiek úgy tudom nem volt kőbe vésve a dátum :slight_smile:

Amúgy ne aggódj velem tök hasonló fordult elő, én javasoltam a szerda reggeli nyomdalátogatást, de elfelejtettem, amikor vérvételre kérdezték kedd vagy szerda, én meg rávágtam a szerdát… hát sajna a nyomdába nem értem már oda de irtó kellemetlen volt, de a tanár nem haragudott szerencsére :slight_smile:

1 Likes

Felőlem áttolhatjuk a tali időpontját, úgyse látok ennyire előre.:slight_smile:

3 Likes

@Isabelle is írta pl., hogy neki àprilis 5. ès 17. között lenne jò. De én már meg se szólalok, csak csendben alkalmazkodok. :slight_smile:

Èn abszolút tudok alkalmazkodni időben , szóval rèszemről tolhatjuk az időpontot. Csak legyen jó idő ès ne kelljen már kabátot venni/vinni :joy:

2 Likes

Nekem a 18-a nem jó, a 4-e és az 5-e igen, viszont utána való hétvége húsvét, akkor utazunk a nagyszülőkhöz.

1 Likes

az nem lehet, hogy nem vagy ott :slight_smile:

1 Likes

Drágák vagytok, köszi!!! :blush: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Akkor toljuk át májusra, a jó idő miatt, vagy április. Nézegettem a naptárt, hát így áprilisban nehéz lesz, hogy mindenkinek jó legyen. :frowning:
Én is szeretném tudni, mert áprilisban pár napot Balatonozni fogunk.

3 Likes

Május első hetében én is otthon leszek, ha addig nem mondok fel (akkor újratervezés).

2 Likes

Nekem jó a május is :slight_smile: Ha hétvégén talizunk tudok alkalmazkodni :slight_smile:

2 Likes

Nekem is jó a május. Végül is szinte az összes hétvége jó lett volna nekem, egészen a mai napig. :smiley:

Szombati nap lesz benne?

Mondtam, hogy anyák napján “nyaralnék”, szóval lesz.

Akkor a május lesz a befutó. Melegebb is lesz elvileg…
(Amúgy èrdekes, januárban születtem, de utálom a hideget. :cold_face: Minèl melegebb van amikor lesz a fórumtali, nekem annál jobb :blush:)

Kitalálom :slight_smile: május 2. szombat

Várjuk meg a többieket, hogy mit szólnak.

1 Likes

Nyugodtan toljàtok àt màjusra. Mi az első àprilsi hètvègèn utazunk, a 2. Ugye hùsvèt , a 3.- on pedig vissza, így tènyleg bizonytalan lenne, nem tudnàm 100 %-ra ìgèrni, szòval hozzàm ne alkalmazkodjatok. :kissing_heart:

1 Likes

majd lesz ősszel is :slight_smile:

Valami biztos lesz, messze van még a május. Én elvileg vasárnap nem dolgozom, gyakorlatilag 3x kellett, meg jövő héten is. De mostanában szombaton nem rángattak be, az utóbbi 2 hétben.

Vagy 2 lesz. Van aki repetázik majd.

2 Likes