Engem is érdekelne a dolog, de nem tudok ennyire előre tervezni (főleg vidékiként), úgyhogy majd kiderül, hogy meg tudom-e oldani.
(Meg persze az is lehet, hogy győz az introvertált énem és beparázok a személyes találkozástól )
Nagyon jó ötlet ez a találkozó, engem is érdekelne a dolog.
A Westend szerintem is jó ötlet, és részemről jöhet a közös ebéd is.
Egyelőre mindkét időpont jónak tűnik, de nem látok ennyire előre.
Nekem is jó mindkettő időpont
Dettó, tipik én is!
Én feltehetőleg nem leszek ott… de remélem hagyomány lesz belőle, mert jövőre mennék (ősszel-télen)
Úgy kéne, mint a Glamour-napokat, minden évben tavasszal és ősszel, április és október valamelyik szombatján
Inkább utána, májusban és novemberben - akkor bemutathatnánk a glamour és joy napos szerzeményeket
Én mennék veled:)
Szerintem ne kupon napokon legyen, akkor mindig heringparti van.
Szerintem egyébként lehetne úgy, hogy délelőtt nézelődés a boltokban, ebéd, utána traccsparti. Így mindenki be tud csatlakozni.
Hű, tök jó, hogy ismered ezeket a helyeket . Szerinted ezek közül melyik a legjobb?
Nekem úgy néz ki, hogy mindegyik időpont jó, legalábbis egyelőre.
Nekem reggel kell indulnom, így tök nyúzott lesz a sminkem, amire odaérek.
Amúgy én úgy gondolom, hogy mindnyájan “hétköznapi” emberek vagyunk, a szó jó értelmében, így senkinek nem kell aggódnia azon, hogy ki, mit szól a sminkjéhez.
A 25-e talán jobb lenne amiatt, mert az messzebb van már a húsvéttól.
Lefixálni pedig épp amiatt kellene az időpontot (még hacsak átmenetileg is), mert akkor a többi programot eszerint tudnánk hozzá igazítani. Akkor erre a napra már nem szervezne semmit magának az emberlánya. Persze tudom, hogy mindenkinek közbejöhet bármi váratlan is…
Bocsi, a kajáldákra vagy a beautyboltokra gondoltál?
Én csak viccből mondtam, és szerintem @Sherka is.
Azt is előre megmondom, hogy a sminkem nem fog passzolni a ruhámhoz.
A kajáldákra :).
Nem vagyok annyira expert a vendéglátó egységekből, a kevés kedvenceim közül írtam le párat (ezeket ismerem a környéken, mmint ezekben voltam sokszor). A legkedvencebb cukrászdám meg az Asztalka, de az kint van a Döbrentei téren (aminek a ruháim örülnek).
Elèg inaktív vagyok a fórumon, illetve leginkább csendes szemlèlő (leskelődő? ), de ez a fórumtali engem is èrdekelne. Április jó lehet, a westend is (bár nem szeretem), de gondolom úgyis röviddel előtte fixájuk le.
Ez a közös swatcholgatás-nèzelődès tetszene. Nagyon jófejek ès szimpatikusak vagytok így online csajok, örülnèk ha vègre offline is megismerhetnènk egymást.
Az teljesen tökéletes. Én évek óta nem voltam plázán kívül cukrászdában.
Mindennapos nálam is.