Tök jó ötlet!
Kicsit magam ellen beszélek, de tényleg érdemes lenne valamilyen csomópontra szervezni. A Westendben hova tudnánk közösen beülni enni/kávézni?
Az Árkádban fenn a kajás részen egész sok szabad asztal szokott lenni, de sajnos nem egyben, hanem 4 fős asztalokkal… Mégiscsak jó lenne egy csoportban ülni. .
Szerintem a környéken is beülhetünk valahova, nem muszáj magában a Westendben helyet keresni. A Podmaniczkyn ott a Pasta Bazár, ott van nagyobb asztal és még lehet összetolni, vele szemben a Podma Cafe, az emeleten van egy kis szeparált rész, bár ennek véges a befogadóképessége.
De ez csak két példa. Ja, meg van Pad Thai is a Nyugatinál, ott is szoktak lenni nagyobb asztalok.
De lehet foglalni is a kajáldákba és akkor összetolják ők majd Van egy Pizzéria/tésztázó az Alexandra könyvesboltnál is az is jó hely
Szintén megy egy szavazat a “Bp.-tavasz-hétvége-ebéd”-re.
Úgy értettem, hogy a teázóban, ha mondjuk 15-en leszünk, nem tudnak ennyi asztalt összetolni a helyiség jellege miatt, de ha 5-6-an, akkor az még oké. Nyilván célszerű asztalt foglalni, csak írásban gondolkodtam még kora reggel.
Én is Még várom a koffein hatását De biztosan kitalálunk valamit A Westend nekem is tökéletes amúgy
Én azt nem tudom megígérni, hogy ebédre ott vagyok, nekem az ebéd utáni, kora délutáni időpont lenne jó.
A Westend szerintem jó lenne bázisnak, oda a vidékiek is könnyebben odatalálnak.
Én benne vagyok minden jóban, ebéd, randalírozás, könyékig swatcholás. A westend nekem is jó, de igazából bárhol jó a városban.
Én csak a nézelődés, swatcholás utáni szekcióban szeretnék részt venni, van aki még csatlakozna hozzám?
Mert ha nincs, akkor megyek én is az elejétől kezdve.
Én is az ebéden szeretnék részt venni.
Alkalmazkodom mindenhez, a magam részéről szeretnék veletek ebédelni, de ha kimarad, az se baj, időpontilag is rugalmas vagyok és szívesen kísérgetek a bűnbe embereket.
Legyünk likvidek és majd mindenki csatlakozik, amikor neki kényelmes (?).
Egyébként arra gondoltam rögtön, hogy a találkozó előtt szépen kell sminkelni, itt mindenkinek éles szeme van, nem úgy mint az irodában, hogy elég a “jólvanazúgy”.
Én örülök, hogy végre lesz majd egy hely, ahol legalább értékelik, ha szépen sminkelem ki magam
Esetleg húsvét után, az április második fele megfelelő lenne időpontilag?
Nekem jó
Én magamat ismerve biztos, hogy valamit el fogok rontani és majd bizonygatni fogom, hogy kora reggel, félkómában bezzeg sikerülni szokott.
Meg egyáltalán, időben el kell kezdeni készülődni…
Nekem is megfelel. 2 szombat van még áprilisban húsvét után: 18-a és 25-e. Melyik legyen?
Mindkettő jó nekem személy szerint. Talán a 25-e megfelelőbb lenne, de azért hallgassuk meg a többieket is!
Nekem egyelőre mindkettő jó.
Én nem látok ennyire előre, úgyhogy mindkettő jó.