Fórumtalálkozó 2020

Oó, van FB csoport? Vagy az szigorúan zártkörű? :slight_smile:

1 Likes

Zàrt de az itteni tagoknak vagyis nekünk lett létrehozva. Kinél kell jelentkezni @Amadea, @Kokapu tudnàtok segíteni? :sparkling_heart:

1 Likes

Asszem, @Vicus az admin.

1 Likes

Előre szólok, hogy lestrapált fejem van, béna lett a szemöldököm, tegnap szétkapartam az arcom és persze megjött, aminek meg kell. Ja, és a szempilláim hagyjuk.:smiley:
Bezzeg a mhelyen, ahol senkit nem érdekel, hogy nézek ki…

2 Likes

Vicus :sweat_smile: az admin :).

1 Likes

Van facebook csopi? :slightly_smiling_face:

1 Likes

@koaIace , igen :))

1 Likes

És szabad jelentkezni? :smile:

2 Likes

@koalace Megpróbállak hozzá adni, ha lehet :sweat_smile:. Egyébként szabad, krémmánia fórumozóknak jött létre :). Inkább “törzstagok” vannak még csak jelen.

1 Likes

Köszönöm :heart_eyes:

1 Likes

Nekem meg áll a vonatom valami tűzeset miatt és légkondi sincs, szóval én is kicsit megviselt leszek :anguished: Amúgy bocsi, hogy folyamat a légkondiról irogatok, de utálom a meleget, a nyár sem a kedvenc évszakom.:sweat_smile:

3 Likes

Sztem nekem minden lefolyik a fejemről, mire odaérek.:rofl:
Semmi baj, a forróság jelenleg elviselhetetlen.

1 Likes

Nekem is folyik már a smink… Mire odaérek az orromon már nem lesz semmi :sweat_smile: de legalább van légkondi a vonaton, 1000bol 1x :joy:

3 Likes

Én szépen indultam el otthonról, de a buszon nem volt klíma, a maszk alatt szanaszét izzadt rajtam minden. Hát nem baj, ez van… :grinning:

Pedig a buszmegállóban még minden rendben volt:
IMG_20200830_135117

14 Likes

Én ma még nem sminkeltem, lehet nem is fogok :smiley: Vagy max egy tusvonalat, de biciklivel megyek, mire odaérek, úgyis minden smink elmozdulna.

Valaki itt van már?:grin:

Bocsánat, 5 perc és ott :smiley:

Bent ülünk szemben :grin:

Érezzétek magatok jól :slight_smile: Várom a beszámolót.

1 Likes

:sweat_smile: szegénykék, nálunk végre 20 fok van csak és 2 napja szakad az eső :yum: