Oó, van FB csoport? Vagy az szigorúan zártkörű?
Zàrt de az itteni tagoknak vagyis nekünk lett létrehozva. Kinél kell jelentkezni @Amadea, @Kokapu tudnàtok segíteni?
Előre szólok, hogy lestrapált fejem van, béna lett a szemöldököm, tegnap szétkapartam az arcom és persze megjött, aminek meg kell. Ja, és a szempilláim hagyjuk.
Bezzeg a mhelyen, ahol senkit nem érdekel, hogy nézek ki…
Vicus az admin :).
Van facebook csopi?
@koaIace , igen :))
És szabad jelentkezni?
@koalace Megpróbállak hozzá adni, ha lehet . Egyébként szabad, krémmánia fórumozóknak jött létre :). Inkább “törzstagok” vannak még csak jelen.
Köszönöm
Nekem meg áll a vonatom valami tűzeset miatt és légkondi sincs, szóval én is kicsit megviselt leszek Amúgy bocsi, hogy folyamat a légkondiról irogatok, de utálom a meleget, a nyár sem a kedvenc évszakom.
Sztem nekem minden lefolyik a fejemről, mire odaérek.
Semmi baj, a forróság jelenleg elviselhetetlen.
Nekem is folyik már a smink… Mire odaérek az orromon már nem lesz semmi de legalább van légkondi a vonaton, 1000bol 1x
Én szépen indultam el otthonról, de a buszon nem volt klíma, a maszk alatt szanaszét izzadt rajtam minden. Hát nem baj, ez van…
Pedig a buszmegállóban még minden rendben volt:
Én ma még nem sminkeltem, lehet nem is fogok Vagy max egy tusvonalat, de biciklivel megyek, mire odaérek, úgyis minden smink elmozdulna.
Valaki itt van már?
Bocsánat, 5 perc és ott
Bent ülünk szemben
Érezzétek magatok jól Várom a beszámolót.
szegénykék, nálunk végre 20 fok van csak és 2 napja szakad az eső