Ne nevesd ki az idősebbet , a pin kòdok még mennek - igaz nem mindig
Sziasztok Lányok! Én is, innen 1000 km-re tőletek, irigykedve gondolok rátok, milyen jó kis móka lesz számotokra a virtuális ismeretség után a mai személyes találkozás .
Kellemes, vidám együtt töltött órakat kivánok!
Érezzétek jól magatokat! Én is várom a képeket, beszámolókat.
Nem nevetek :D, csak magamon, megvoltam győződve hogy babyhippo az admin , de aztán rájöttem hogy a csinos hölgy Vicus :).
Jó mulatást, kellemes időtöltést kívánok én is! Swatcholgassatok serényen!
Aztán tessék ám néhány képet mutatni!
A képeket sajnos elfelejtettük, de az asztalra kirakott cuccokból nyithattunk volna egy drogériát. Pedig mind azt mondtuk, hogy nem hoztunk sok mindent.
Mindenki nagyon szép és csinos volt, köszönöm az ajszikat.
Én is nagyon köszönöm szépen a cuccokat, nagyon jól éreztem magam és nagyon jó volt látni mindenkit
Én nyuszi is voltam a találkozóhoz, meg előző nap egész napot végig betonoztuk ketten a párommal, ma még éreztem a fáradságot . Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és jól sikerült a találkozó. Remek csapat jött létre, itt a fórumon. Ritka jó az ilyen közösség, segítjük egymást, csupa kedves emberrel teli a fórum. Mai világban kincs .
Mondjuk a Yazio alkalmazás pirosba fordult, és sírva fakadt, mire mindent beírtam, amit megettem, megittam…
Én is nagyon örülök lányok, hogy személyesen is megismerkedtünk!
Néha kell ilyen, nem mindennap eszel kovászos pizzaszeletet.
Ha csak az lett volna…
Én is köszönöm az ajándékokat, öröm volt megismerni titeket személyesen is
Ezt az egy képet készítettem, szerintem ez mindent elmond
Hű, de jó lehetett!
Huhuhuhu, cremated bperfest🤩 na mi az altalanos allaspont? Megerik az arukat???
Hűűű, de jó buli lehetett Az a BPerfect jézusom de nagyon nagyon kell nekem egyszer
Elnézést kérek, hogy ilyen sokára reagálok csak.
Két érzés kavarog bennem a fórumtalálkozót illetően.
Egyrészt nagyon sajnálom, hogy egy órát volt lehetőségem csak Veletek tölteni. Szívesen maradtam volna még, de nagyon sűrű volt az aznap esti program is, illetve fél négy előtt 1-2 órával még azt gondoltam, hogy oda se tudok érni, olyan dugóba keveredtünk. És hát azért mégiscsak 200 km távolságból indultunk.
Másrészt pedig nagyon-nagyon örültem és hálás vagyok, hogy - ha még csak rövid időre is -, de találkozhattam a fórum eme kis szeletével! Hatalmas élmény volt! Köszönöm!
Kié a Bperfect Love Tahiti paletta?
Vajon kié?
Ez is megvan meg a Carival XL is?
Minden IS
Carnival XL Pro, Clientele, Tahiti és az LMD Master palette is, plusz egy szempillaspirál.
Mindet imádom.