Fórumtalálkozó 2020

Ne nevesd ki az idősebbet , a pin kòdok még mennek - igaz nem mindig :sweat_smile:

Sziasztok Lányok! Én is, innen 1000 km-re tőletek, irigykedve gondolok rátok, milyen jó kis móka lesz számotokra a virtuális ismeretség után a mai személyes találkozás :partying_face:.
Kellemes, vidám együtt töltött órakat kivánok!:+1::lipstick::nail_care::lips:

3 Likes

Érezzétek jól magatokat! Én is várom a képeket, beszámolókat. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nem nevetek :D, csak magamon, megvoltam győződve hogy babyhippo az admin :rofl:, de aztán rájöttem hogy a csinos hölgy Vicus :).

1 Likes

Jó mulatást, kellemes időtöltést kívánok én is! :blush: Swatcholgassatok serényen! :blush: :lipstick::art:

Aztán tessék ám néhány képet mutatni! :blush:

3 Likes

A képeket sajnos elfelejtettük, de az asztalra kirakott cuccokból nyithattunk volna egy drogériát. Pedig mind azt mondtuk, hogy nem hoztunk sok mindent.:smiley:
Mindenki nagyon szép és csinos volt, köszönöm az ajszikat.:slight_smile:

12 Likes

Én is nagyon köszönöm szépen a cuccokat, nagyon jól éreztem magam és nagyon jó volt látni mindenkit :blush:

9 Likes

Én nyuszi is voltam :smiley: a találkozóhoz, meg előző nap egész napot végig betonoztuk ketten a párommal, ma még éreztem a fáradságot :sweat_smile:. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és jól sikerült a találkozó. Remek csapat jött létre, itt a fórumon. Ritka jó az ilyen közösség, segítjük egymást, csupa kedves emberrel teli a fórum. Mai világban kincs :smiling_face_with_three_hearts:.

6 Likes

Mondjuk a Yazio alkalmazás pirosba fordult, és sírva fakadt, mire mindent beírtam, amit megettem, megittam… :rofl:

Én is nagyon örülök lányok, hogy személyesen is megismerkedtünk!

6 Likes

Néha kell ilyen, nem mindennap eszel kovászos pizzaszeletet.:smiley:

Ha csak az lett volna… :rofl:

1 Likes

Én is köszönöm az ajándékokat, öröm volt megismerni titeket személyesen is :slight_smile:
Ezt az egy képet készítettem, szerintem ez mindent elmond :smiley:
IMG_20200830_160742

24 Likes

Hű, de jó lehetett! :heart_eyes:

1 Likes

Huhuhuhu, cremated bperfest🤩 na mi az altalanos allaspont? Megerik az arukat???

1 Likes

Hűűű, de jó buli lehetett :heart_eyes: Az a BPerfect jézusom de nagyon nagyon kell nekem egyszer :smiley: :smiley:

2 Likes

Elnézést kérek, hogy ilyen sokára reagálok csak.

Két érzés kavarog bennem a fórumtalálkozót illetően.

Egyrészt nagyon sajnálom, hogy egy órát volt lehetőségem csak Veletek tölteni. Szívesen maradtam volna még, de nagyon sűrű volt az aznap esti program is, illetve fél négy előtt 1-2 órával még azt gondoltam, hogy oda se tudok érni, olyan dugóba keveredtünk. És hát azért mégiscsak 200 km távolságból indultunk.

Másrészt pedig nagyon-nagyon örültem és hálás vagyok, hogy - ha még csak rövid időre is -, de találkozhattam a fórum eme kis szeletével! Hatalmas élmény volt! Köszönöm!

11 Likes

Kié a Bperfect Love Tahiti paletta?

Vajon kié? :smiley:

1 Likes

Ez is megvan meg a Carival XL is?

Minden IS :smiley:

Carnival XL Pro, Clientele, Tahiti és az LMD Master palette is, plusz egy szempillaspirál. :slight_smile:
Mindet imádom. :smiley:

2 Likes