Fórumtalálkozó 2020

A Podmába sajnos nem tudunk menni, mert vasárnap zárva van.

1 Likes

Frei kávézó? Az nyitva van (9.00-20.00-ig), Teréz krt. 55-57, nincs messze a Nyugatitól.

1 Likes

Az nagyon kicsi, én úgy emlékszem (legalábbis, ha az, amelyik ott a gödörnél van.

Valószínűleg igen, és elég lehúzó értékeléseket írnak (érdekes, hogy változnak a vélemények, nekem az újpesti és a Deák téri Frei-jel nagyon kellemes tapasztalataim vannak).
Szóval akkor mi legyen? @Vicus javasolta még a Figarót.

1 Likes

Én benne vagyok :slight_smile:

De ott valami kerthelyiség van és nem lenne ott nagyon meleg?

Nem tudom, csak az rémlett, hogy még ez a helyszín merült fel.

Lehet mégis marad a Starbucks? :smiley:

Ne haragudjatok meg rám, de úgy tűnik, én se tudok menni. :frowning: holnap délelőtt dől el, ha mégis, akkor meglepiként megjelenek.

2 Likes

Na akkor mi legyen a végleges?
Holnap, fél 4, Nyugati téri Starbucks előtt mondjuk? És akkor onnan még mehetünk bárhová máshová, ha szeretnénk. :slight_smile:

3 Likes

Részemről rendben! (Vagy bárhol máshol is, ha addig netán más helyet találnánk.)

2 Likes

Nekem is jó, ott leszek. Végülis sajnos nem is leszünk olyan sokan, szóval lehet, hogy tényleg marad a Starbucks :smiley:

1 Likes

Szuper, akkor ott találkozunk :blush:
Akkor Nyugati téri Starbucks, NEM ami a Westendben van, félreértések elkerülése végett :smiley:

2 Likes

Ööö, akkor ezt hol kell keresni? :grinning:

Jól látom, hogy abban az épületben van, ahol a Decathlon?

Innentől kezdve én akkor ehhez tartom magam.
A fél 4 maradt, úgy látom.

2 Likes

Majdhogynem a Decathlon alatt van.
Szerintem a dm-et tudod hol van, mellette van a Libri, amellett van a Starbucks :blush:

2 Likes

Így már oké, köszi!

1 Likes

Érezzétek nagyon jól magatokat, azért pár képet a találkozòról kérünk, ha ide nem ,akkor az fb csopiba legalább :wink::kissing_heart:

5 Likes