De kedves vagy, hogy gondolsz rám
Valszeg nem tudok menni. Kissé zűrös lett az életem.
Követem a topic-ot, figyelem hol lesz tali, hátha összejön, akkor szólni fogok.
Szerettelek volna látni és meghívni valamire. Amit megígértem.
Ha nem most, akkor bepótoljuk máskor
Ó, én is nagyon szerettem volna találkozni veled :/.
Nagyon kíváncsi vagyok ám Rátok!
Akinek van Hourglass pirosítója és/vagy bronzere, lehetőleg utazó méretű, de jó a teljes kiszerelésű is, az legyen szíves elhozni, szeretném látni élőben! Köszönöm szépen előre is!
Úúú én is megcsodálnék egy Hourglass pirosítót!
Jó szórakozást, sminkszerekben gyönyörködést kívánok nektek! Sajnos én nem tudok menni.
Bébivel is fogad a fórumcsoport, sztem (vicceltem, tudom rizikós egy picivel )
Remélem… Olyan kedvesnek tűntök. De sajnos a férjem elutazott, mi pedig lejöttünk vidékre a nagyszülőkhöz.
Ahogy látom 36 fokot mondanak vasárnapra, így én valami légkondis helyre szavazok😬
Sziasztok!
Én még sem jönnék a fórumtalálkozóra :/. Őszinte leszek, inkább úgy döntöttem párommal töltöm a hétvégét. Nem sokára már sokkal kevesebbet leszünk együtt, kezdődik a suli. Eléggé frusztrál is ez egy ideje . Úgyhogy eddig a pillanatig gondolkodtam rajta.
Összességében hányan leszünk? Hol foglaljunk asztalt?
8-9 embert számoltam most össze hirtelen
Köszi. Hol szeretnénk lenni? Nekem kb. mindegy.
Nekem tetszett ez a Podma Café, én benne lennék Biztos csendesebb mint a Starbucks.
Nekem is megfelel Vinnék egy-két bontatlan Revolution cuccot csereberére, van akit még azért ez a márka is megmozgat?
Nézzétek meg a honlapot, hogy tényleg tetszik-e, nem szeretnék egész nap csuklani.
http://www.podmacafe.hu
Remélem, el fogunk férni… hívjam fel őket a biztonság kedvéért és foglaljak asztalt mondjuk 10 főre?
Mi az ütemterv?
Igen, ez jó ötlet, ha esetleg felhívnád őket. Megkérdezhetnéd van-e légkondi
Én sem fogok tudni menni, mert nagyon úgy tűnik, hogy hétvégén is dolgozni fogok. Baromira vártam pedig, de ilyen ez a popszakma…akarom mondani a politika.