Fórumtalálkozó 2020

De kedves vagy, hogy gondolsz rám :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:
Valszeg nem tudok menni. :frowning: Kissé zűrös lett az életem.
Követem a topic-ot, figyelem hol lesz tali, hátha összejön, akkor szólni fogok. :kissing_heart:

4 Likes

Szerettelek volna látni és meghívni valamire. Amit megígértem. :blush:

1 Likes

Ha nem most, akkor bepótoljuk máskor :wink: :kissing_heart::kissing_heart:

1 Likes

Ó, én is nagyon szerettem volna találkozni veled :/.

2 Likes

:kissing_heart:
Nagyon kíváncsi vagyok ám Rátok!

3 Likes

Akinek van Hourglass pirosítója és/vagy bronzere, lehetőleg utazó méretű, de jó a teljes kiszerelésű is, az legyen szíves elhozni, szeretném látni élőben! Köszönöm szépen előre is! :kissing_heart:

1 Likes

Úúú én is megcsodálnék egy Hourglass pirosítót! :slight_smile:

3 Likes

Jó szórakozást, sminkszerekben gyönyörködést kívánok nektek! :blush: Sajnos én nem tudok menni. :frowning:

3 Likes

Bébivel is fogad a fórumcsoport, sztem :smiley: (vicceltem, tudom rizikós egy picivel :wink: )

2 Likes

Remélem… Olyan kedvesnek tűntök. :wink: :smiley: De sajnos a férjem elutazott, mi pedig lejöttünk vidékre a nagyszülőkhöz. :frowning:

5 Likes

Ahogy látom 36 fokot mondanak vasárnapra, így én valami légkondis helyre szavazok😬

1 Likes

Sziasztok!
Én még sem jönnék a fórumtalálkozóra :/. Őszinte leszek, inkább úgy döntöttem párommal töltöm a hétvégét. Nem sokára már sokkal kevesebbet leszünk együtt, kezdődik a suli. Eléggé frusztrál is ez egy ideje :sweat_smile:. Úgyhogy eddig a pillanatig gondolkodtam rajta.

1 Likes

Összességében hányan leszünk? Hol foglaljunk asztalt?

8-9 embert számoltam most össze hirtelen :slight_smile:

Köszi.:slight_smile: Hol szeretnénk lenni? Nekem kb. mindegy.

Nekem tetszett ez a Podma Café, én benne lennék :slight_smile: Biztos csendesebb mint a Starbucks.

2 Likes

Nekem is megfelel :slightly_smiling_face: Vinnék egy-két bontatlan Revolution cuccot csereberére, van akit még azért ez a márka is megmozgat?:grinning:

1 Likes

Nézzétek meg a honlapot, hogy tényleg tetszik-e, nem szeretnék egész nap csuklani.:smiley:
http://www.podmacafe.hu
Remélem, el fogunk férni… hívjam fel őket a biztonság kedvéért és foglaljak asztalt mondjuk 10 főre?
Mi az ütemterv?

2 Likes

Igen, ez jó ötlet, ha esetleg felhívnád őket. Megkérdezhetnéd van-e légkondi :grin:

Én sem fogok tudni menni, mert nagyon úgy tűnik, hogy hétvégén is dolgozni fogok. Baromira vártam pedig, de ilyen ez a popszakma…akarom mondani a politika. :frowning:

1 Likes