Évszaktípusok, színtanácsadás - vélemények, tapasztalatok

Igen, emlékeztem a nevedre, már írtál korábban is. Azt hiszem, deep winter típust mondtál. Mondjuk, ha jobban belegondolok, elbírom a feketét és a mélyebb, karakteres színeket. A bőrszínem sem hófehér.
Szóval köszönöm a segítségeteket.

1 Likes

Én nyáron voltam színtanácsadáson, és nagyon érdekes tapasztalat volt. Én az élénk, harsány színeket szeretem, főleg a bíbort, királykéket, citromsárgát, zöldet. Féltem attól, mi van, ha amúgy nem is illenek hozzám :smiley: Amit nem tudok hordani, az a barnás színek, és a narancs.
Eleinte, amikor a tanácsadó elkezdte rám pakolni a kendőket, nem tudtam, mit kell látnom, majd egy idő múlva ráéreztem. Az is megdöbbentő volt, hogy fehér és fehér között is milyen különbség van. Az én fehérem a tiszta hófehér. Egyszerűen megváltozott az arcom azoktól a színektől, ami rossz, és kitisztult attól, ami nekem jó. Például a mentazöldtől a szemem alatt rendesen megjelent egy zöldes folt. A púder rózsaszíntől még a homlokom is malacrózsaszín lett. Volt olyan, amitől felpuffadt az arcom. A meleg pirostól besárgultam. De az én színeimtől fehérebb, tisztább volt a bőröm, és az amúgy picivel kisebb bal szemem megnőtt. Komolyan, hihetetlen volt.
Élénk tél vagyok, és szerencsére ösztönösen eleve azokat a színeket hordtam, ami nekem jó. Egyedül a mustár és napsárgát kellett kiiktatnom, amit korábban próbáltam magamra eröltetni, de a hideg citromsárga például csodásan kiemel. Amibe bele voltam betegedve, hogy nem jó nekem a vörös rúzs. Sárgulok tőle. De most már bátran hordom az erős, málnás, magentás rúzsokat, amik nem sötétek.
Ha tehetitek, tényleg menjetek el egy ilyen tanácsadásra.

8 Likes