Nekem nem számít a tartósság, szívesen rúzsozok, nem tart semeddig sem. És ma három különböző rúzshoz volt kedvem egyébként is.
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy szivesen újrakenem, ha úgy van :D.
nagyon szép
Nekem is tegnap érkezett meg Lisa-tól a rúzsom!
Én a Velvet Muse árnyalatot vettem csak meg, egyszer volt rajtam, a szín nekem sem tökéletes, picit másra számítottam, de az állaga… Atyaég! Nagyon selymes, igazi kényelmes rúzs, szín ide vagy oda, tuti hordani fogom!
Képen nagyon szép a Velvet Muse, mi vele a gond?
Rajtam egy picit sötét és barnás árnyalat, világosabbra számítottam… Hozzá kell tenni, hogy most extra fehér a bőröm, talán emiatt is szokatlan nekem. Nulla smink mellé kentem csak fel, mikor a futár meghozta, úgyhogy mindenképpen tesztelem majd úgy is, hogy van rajtam BB krém, spirál, pirosító, stb.
Ha jól emlékszem, 26 GBP volt egy. 2 éve nem találtam jó rúzst sajnos (mindet el is adtam) úgyhogy ezt most hosszú távú befektetésnek tekintem
@umpalumpa @creammaniac igen, rajtam is sötét sajnos, szintén Hófehérke:) Az elénk színek nagyon jól állnak, megfelelő nude-ot találni lehetetlen:( vagy csak én nyúlok mindig mellé, de pl a Pillow Talk sem mutat jól rajtam.
Óh, sajnálom. Én még próbálkozom vele, talán a smink többi részével összhangba lehet hozni.
Jó, hogy írod a Pillow Talk-ot, sosem próbáltam még, pedig nagyon vágyom rá, egyszer majdnem megrendeltem, de így talán jobb is, hogy kihagyom, netes swatch-ok, videók alapján is nehéz eldönteni, nekünk hogy állna az adott árnyalat.
Nagyon első benyomás, de olyannyira meg vagyok döbbenve, hogy meg kell osszam a tapasztalatomat:
Hosszas gondolkodás után megvettem a Nabla Cutie Nude palettáját. Tényleg nagyon puhák a szemhéjpúderek. A kézzel készült swatchok is nagyon pigmentáltak voltak. De az ecsetekre (Zoeva) mintha nem akart volna felkerülni a festék. Több erőteljesebb húzás kellett a panben mire felkerült bármi is rájuk. Mondanom sem kell, elég látványos nyomot hagyott a küzdelem a palettán (nem tudom mikor láttam ilyet utoljára, hogy 1 próba után már látható benyomatok vannak a tégelyekben). A felvitt festéket ennek ellenére viszonylag könnyen el lehetett dolgozni a szemhéjon. Az eredmény szép lett, de küzdeni kellett rendesen, hogy felkerüljön a festék…
Lehetne mondani, hogy ez az új formulák hibája. De azt hiszem nem igazán találkoztam még olyan szemhéjpúderrel, mióta sminkelek, amit ennyire nem akart felvenni az ecset. Kipróbáltam ujjal is, úgy sokkal jobb volt a helyzet, és meglepő módon szépen eldolgozhatóak voltak a színek.
Azt hittem engem is magával ragad a Nabla mánia. De most itt állok, hogy mit kezdjek a palettával. Rendben, el fogom használni, rohanós sminkekhez jó egy ecset nélkül működő festék. De én ettől a márkától többet vártam.
Ó, nahát sajnálom!
Nekem csak a nagyobb paletták vannak meg, azokkal nincs ilyen problémám.
Én több fényes színnel jártam így, vagy nem veszi fel őket az ecset, vagy irtózatosan potyogtak, satírozni meg pláne utálom őket, ezért kerülöm azokat a palettákat, amelyekben a fényes színek felülkerekednek a mattokon.
Óóóó, sajnálom! Tény és való, hogy a nagy Nabla paletták fényes színei kezelhetőbbek ujjal felvive, de ez se igaz az összes fényes színre, mert a Soul Blooming monokróm rózsaszínjét pl. simán fel tudom vinni ecsettel is.
Miután ujjal felvitted, ujjal vagy ecsettel dolgoztad el?
Azért adj neki még esélyt, hátha sikerül összeszoknotok!
Ujjal és ecsettel is eldolgozható. De az előbbi jó egész jó dolog, ha már az ember ujján ott a festék . Igazából én nem gondoltam át a dolgot, mert a palettában 5 árnyalat új formula, így ez alapján nem tudnám eldönteni, hogy egy nagy paletta tetszene-e. A metálos árnyalatok esetében sejtettem, hogy jobb ujjal felvinni a festéket. A ‘latex matt’ a fura.
Ennek ellenére használni fogom a palettát mert a színek tetszenek.
Én nagyon nem szeretem az ujjamat használni, de sokszor van, hogy muszáj.
Volt olyan időszakom nekem is, hogy a Dreamy-vel nem tudtam mit kezdeni, mostanában pedig szinte csak ahhoz nyúlok. Most éppen a Secret a nagy talány számomra.
Az Aldiban vettem egy 3 db-os ecsetkészletet, amiben van egy applikátor is (sajnos az újság képén nem annyira látszik: https://szorolap.aldi.hu/emag/hu_HU/print/Online_katalogus_11_14/html5.html#18, de eyeshadow applicatorra keresve kidob hasonló képeket), a Nabla Secret egyik csillámos színével próbáltam és tök jól felvette a festéket és eldolgozni is könnyű volt vele, color switch szivaccsal utána egész jól le tudtam tisztítani, bár még csak egyszer használtam, nem tudom mennyire fogja bírni, mennyire van értelme egy eldobhatóval szemben, de így is 800 Ft volt a 3 szóval nem tragédia
Köszi a tippet, most eszembe juttattad, hogy nekem is van egy essence applikátor szettem, majd megpróbálok vele én is néhány csillámos színt…
Én a legritkább esetben használom az ujjam. Nem is szeretem, mert akkor óhatatlanul összemaszatolom a szemem alját is. Inkább az ecseteket variálom, amekkora készletem van, úgyis találok olyat, amivel működik az adott festék. Max. olyankor használom az ujjam, ha mondjuk a szemsmink végén pl. a közepére még fel akarok ütögetni a fényes színből. Vagy ha olyan toppert szeretnék (Nablákban is van ilyen, vagy az UD GoT palettában), aminek kimondottan jót tesz az ujj melege.
Egy-két olyan palettám van (az olcsóbbak között), amivel tényleg muszáj az ujjamat használni (pl. az Essence Disney hercegnős palettáiban tipikusan ilyenek a fényes színek).
Na de jó, hogy nem csak nekem van ez a háklim! Már azt hittem, ez valami beteges gondolat nálam, hogy számomra olyan vandál módszer az ujjal történő felvitel.
(Hangsúlyozom, ez az én kizárólagos hülye gondolatom, én vagyok a defektes, nem szeretnék vele bántani senkit!!!)