Első benyomások

Tegnapi beszerzésből, legelső benyomások:
Catrice Pure Simplicity Blush, Naked Petals: Nagyon lágy, meleg, ici-picit korallos rózsaszín, ami alig látszik. De! nekem pont ez kell, mert nem emeli ki a rettenetes karikáimat! Nagyon odavagyok a színért és az alul-pigmentáltságért :smiley: Egyelőre csak hidratáló szilikonos krém volt/van alatta, de úgy fest megmarad jó pár órán át. Finoman fényes, nincs túltolva, nappali viselet, öregedő bőrnek is barátja és a nagyon hófehérkék is szeretnék.
https://kremmania.hu/kremek/catrice-pure-simplicity-egetett-pirosito

5 Likes

Imádom ezt a pirosítót, nekem a Rosy Verve árnyalat van meg :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hát én meg nagyon nem bírom, hogy semmi se látszik belőle. :smiley: Nekem a 04-es árnyalat van meg, a a nevét nem tudom, lilás árnyalat.

2 Likes

A Te színeidhez kell is valami látszó dolog. Szép fejforma, szem, száj, minden külön is és együtt is csinos, kék szemek, csodás vörös haj.

Évek óta nem tudtam/tudok megbarátkozni azzal, hogy minden gyönyörű pír mellett a karikák még rondábbnak látszanak (hiába takarom korrektorral). Bronzerrel jobb a helyzet, de én pírt is akarok :smiley: és most asszem meglett :wink:

2 Likes

Örülök, hogy elégedett vagy! :blush:

1 Likes

Tarte Shape Tape Concealer:

• hű, MEKKORA applikátor!
  • basszus, ez szem alatt tényleg szárít. Szabályosan éreztem, hogy húzza azt a vékony bőrt… remélem, tudok valamit ezzel kezdeni.
4 Likes

Ha úgy használod, hogy a smink előtt bekened kifejezetten vastag, nehéz, testes, azaz nehezen beszívódó szemkrémmel a szemed alját, és ezután sminkelsz, akkor nem lesz vele baj, persze csak akkor, ha keveset használsz a korrektorból. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom ezzel a korrektorral, igaz én már semmilyent nem használok.

1 Likes

Köszi! Nem mértem fel az applikátor nagyságát, ill. hogy mennyi anyagot vesz fel (a jelenlegi korrektorban már nem sok van, úgyhogy elszoktam az óvatoskodástól). Holnap remélhetőleg már okosabb leszek.

1 Likes

Használd pöttyözve, mert úgy jobban kontrollálható a mennyiség szerintem.

Úgy szoktam, most is ezt akartam, de annyi anyagot vett fel, hogy le kell húzkodnom majd a bumszli fejet a tubus szájánál.

1 Likes

Igen, eléggé sűrű és nehéz anyag, tényleg túl nagy applikátort gyártottak hozzá. Ez egy nagyon erős fedésű korrektor, már-már túl sok is…
Giorgio Armani Power Fabric korrektorát mondják nagyon sokan nagyon jónak: https://www.sephora.com/product/power-fabric-concealer-P441817
és van még 1 nagyon szépen fedő korrektora, nagyon szép eredménnyel, régebben más volt kicsit a csomagolása, de szerintem ez az: https://www.sephora.com/product/high-precision-retouch-P393408
Érdemes videókat megnézni róluk, tényleg nagyon szépek.

1 Likes

Az én karikáimra kell is.:stuck_out_tongue: Most Narsot használok és lapul egy bontatlan Nabla a fiókban, meg ott a Becca kis tégelyese, úgyhogy el vagyok látva, de bekönyvjelzőzöm a korrektorokat, köszi!

https://kremmania.hu/kremek/clinique-fresh-pressed-daily-booster-with-pure-vitamin-c-10
Első használat utáni élmények:
este magában használtam, szérumként a szokásos arclemosás és izék után. Csak az orcáimra kentem utána hidratálót. Szépen felszívódott, csak a homlokomon bizsergetett kicsit (szegény homlokom kevés nedvességet kap, rendszerint kihagyom, mert zsíros). A szemem köré nem mertem kenni.
Reggel fáradt, de sima arc a tükörben. A sima egységesebb, frissebb színű bőrt jelent. Eddig tetszik.
Kár, hogy csak 7 napos a használhatósága, mert szeretem váltogatni a hatóanyagokat. Egyik nap retinol, másikon AHA, harmadikon pihenő vagy, ahogy jól esik és amit épp gondolok, hogy kéne a fejemre. De nekem persze a C-vitamin is kellett :stuck_out_tongue: Azért kíváncsi leszek mit tesz 1 hét alatt :thinking::slightly_smiling_face:
Ha soknak érzem a hét végén majd nézek másikat, ami tovább elvan, vizes-szérumos állagú és közel van a tiszta aszkorbinsav hatékonyságához.

3 Likes

Lisa Eldridge rúzsok csak úgy feltéve (nem használtam ecsetet és szájceruzát)

1. kép natúr, sajnos cserepes szám
  2. kép Love of my Life
  3. kép Velvet Muse (nagyon béna lett, bocsi)
  4. kép Skyscraper Rose
    image image image image
14 Likes

Mindhárom textúrára kiváncsi voltam, nagyon jó mind, nem szártanak, ami nekem nagyon fontos. +Sculpting hatás: WOW!!! A Love of my Life lesz a mindennapos💓 kb 2 éve vadászok egy pontosan ilyen sheer-balmy-casual rúzsra, végre itt van. A Skyscraper Rose-tól pedig leesett az állam, eszméletlenül feltűnő, de nem közönséges. Csak azt bánom, hogy nem vettem meg őket már nyáron. A Velvet Muse sajnos nem az én színem, de a legtöbb börtónushoz jó lehet, igazi most divatos matt, ami szintén nem annyira tetszik, de attól még 10 pontos ez is:)

3 Likes

Nagyon szépek, főleg a Skyscraper Rose.:slight_smile:

1 Likes

A Love of my Life láttán tiszta izgatott lettem, ezek a kedvenceim, az ilyen kis balzsamos, kicsit fényes, mindennapos, akár önmagukban is hordható rúzsok.

4 Likes

:astonished: aztaaaa, de szépségesek! Mind tetszik! A Skyscraper Rose meleg fukszia? Jól latom? Eddig csak hideggel talákoztam.

1 Likes

Igen, ez pontosan olyan, csak még jobb, mint amit az ember vár egy ilyen rúzstól. Egy húzással kissé átlátszik a természetes szájszín, 2 húzással felhordva pedig gyönyörű fényes fukszia(?) Tartóssága persze gyenge kozepes, de számít az? Szépen kopik és végre egy rúzs, amit teljesen elhasználok😀

1 Likes

Nem tudom megmondani, semmire sem hasonlít! De nagyon “dús” szín, ez a szó jut róla eszembe. Mintha fukszia és piros lenne összekeverve.

2 Likes