Egyébként, most hogy elfogyott kicsit hiányzik ez a maszk csomag, az utolsó darabig nedves volt benne minden maszk, lehet hogy most télre kipróbálom a @Gloria által említett Skintegrat
Azt hiszem a köz érdekében kénytelen vagyok updatelni. A Lipbaros rúzsom avas szagú lett. Nem merem azt mondani, hogy megromlott, mert én túlérzékeny vagyok az illatokra. De nekem ez így sajnos kuka.
Megkezdtem a párját, ott is érzek egy enyhe kellemetlen szagot.
Aau, ebben az árban azért ez kellemetlen. Nem lehet visszavinni?
Tekintettel arra, hogy kettőt kaptam anno, nem fogom visszavinni. Azon gondolkozok még hogy építő kritikaként megírjam a cégnek, hogy valami nem oké, hogy ilyen hamar romlik meg a termék.
Őszinte leszek, tudván, hogy ki a tulaj, nem számítottam másra. Egyedül a te pénzedet sajnálom nagyon, a csalódásodat még inkább.
Sajnálom.
Első benyomás az utóbbi pár hét (számomra) újdonságairól:
Dior Backstage Rosy Glow Blush
006 Berry árnyalatban választottam, ami egy lilába hajló burgundi szín. Most ősszel hirtelen jött egy ilyen vágyam, hogy valami hasonló pirosító után nézzek. Nem volt egyszerű, mert a legtöbb esetben a színskála kimerül a nude-rózsa-korall-téglavörös vonalon.
Azt gondolnám, hogy csak sötétebb bőrtónuson mutat, de valójában univerzális, csak nagyon vékonyan kell felvinni. Erősen pigmentált, éppen csak bele kell érinteni az ecsetet. A KAP 270-esével használom. Tartós, 10 órát biztosan kibír.
Matt, de minimális szatén fénye van.
Ez most a kedvenc őszi-téli színem és komolyan gondolkodom egy plusz darabon a jövőre nézve.
Bobbi Brown Long-Wear Cream Eyeshadow Stick
Nem igazán kedvelem a stickes sminktermékeket, ennek pedig az ára is mindig eltántorított, de rendeléshez kaptam egy mini Golden Pink-et. Az első meglepetés, hogy nagyon krémes. Kemény, szemceruza állagra számítottam. Ez a konkrét árnyalat nem kimondottan látványos a szemeken, viszont: zseniális primer. Este nem akartam hinni a szememnek, hogy egy picike szemhéjpúder sem gyűlt össze a redőkben, pontosan olyan volt, mint amikor feltettem. Ezt még a glitter primerrel sem tudtam elérni. Ennek ellenére az ára továbbra is visszatart, de a termék nagyon pozitív csalódás számomra.
Menarini Tretinoin gél 0,05%
Hosszas retinol és retinal használat után vágtam bele, miután előbbiek nem igazán hozták a várt hatást.
Rekaret-től vettem zsibin és már úton van a következő.
Még csak pár hete használom, de már most van néhány különbség. Az egyik, hogy, gondolom a masszív hámlás miatt érezhetően simább a bőröm, tisztábbak a pórusaim. A másik, az államon az utóbbi fél évben elfajuló -ismeretlen eredetű- pattanás tömeg visszaszorulása. Lelkesen folytatom tovább.
A gél nem zsírosít, sőt azonnal be is szívódik, emiatt első alkalommal túl is lőttem a célon, egyszerűen nem éreztem, hogy eleget vinnék fel. 1 borsónyi elég. Két használat között 3-4 napot várok. A hámlás nekem a felvitel utáni 2. napon kezdődik és 1-2 napig tart. Eleinte nagyon erős volt, most már egy picit jobb, de még tart és valószínűleg fog is még pár hónapig.
Fényvédelemre nagyon komolyan figyelek. Bár még korai nyilatkozni, de most úgy gondolom megmaradok ennél az erősségnél. Az első pár alkalommal ez is irritált, a 0,1 szerintem brutálisan erős lenne.
@Piko888
Amióta az unboxing topicban tettél fel képet erről a Dior pirosítóról, azóta rakosgatom be-ki a Douglas kosaramba. Annyira szép színe van! És az a szomorú, hogy a 25 millió pirosítóm között nem találok még hasonlót sem. Lehet egyszer beadom a derekam, de egyelőre próbálok ellenállni. A véleményed sajnos inkább abba az irányba visz, hogy betegyem a kosaramba, ne vegyem ki belőle.
Hát nem akarlak elszomorítani, de sajnos nem én leszek, aki lebeszél🫣😇
Egyébként előtte minden létező webolalt feltúrtam, van e más márkánál is ilyen szín, de eddig sikertelenül. Sötét rózsaszín, sötét fukszia és bordó maximum, amit találtam (mondjuk eu-n kívül nem mentem).
Én az Icy Nude-on hezitálok, de egyelőre elengedem, idénre mindenképp.
Nekem van Dior pirosítóm egy karácsonyi limitált kiadásból, Barátnőmtől kaptam, ő nem szerette, ezért nekem adta. Nos, én szinte mindig azt használom, holott 1000 pirosítóm van, szegénynek a közepe már be van törve, de nyúzom tovább. Megérik az árukat a fene vigye el.
@Piko888 @koalace Nem könnyítitek meg a dolgomat. Figyelem majd az akciókat, hátha kicsit kellemesebb árban hozzá tudok jutni előbb utóbb.
Marionnaudban 30-33% akció sokszor van, szerintem ott lesz a legolcsóbb itthon.
Köszönöm szépen a tippet, figyelgetni fogom akkor az ő oldalukat is. Novemberi keretbe nem fér úgysem bele, de hátha majd decemberben.
Nekem a Rosewood van meg, de a Cherry is tetszik.
Nem tudom, melyik topicban volt említve, és arra sem, hogy pontosan kiknek tartozom köszönettel, de a hatásotokra beszereztem a Catrice Care in Colours színezett ajakbalzsamot a legsötétebb árnyalatban kb. két hete, és annyira jó, hogy ma megvettem a 030-ast is. Kicsit féltem, hogy túl világos lesz nekem, de nem, még gyönyörűbb, mint a másik Úgy érzem, vissza kell mennem a 040-esért is Köszönöm csajok!