De jó, hogy ezt leírtad! Én ugyanígy vagyok ezzel, és igenis megveszem például az YSL Tint-in-Balm szájkencéjét, mert nálam semmi más tudja azt a hatást produkálni, amit Te itt fentebb leírtál. Szép színű, üde, sima, ápolt ajkak, kellemes illatú termék, és olyan színekben, amit egy drogériás bizony nem tud. Egyszerűen nem. Nagyon hasonlót persze igen, de azt a pinket, azt a fuksziát, azt a korallt úgy, pont abban az árnyalatban, pont azzal az intenzitással nem.
Jó látni Téged ismét “krémes” körökben!
Régen nem jártam itt a fórumon, és nagyon megörültem, amikor megláttam a neved. A Te véleményed és mondanivalód mindig érdekelt, és például a krémes szemhéjfestékkel is Te ültettél bogarat a fülembe, olyannyira, hogy már nem is használok mást. És mennyivel egyszerűbb velük az élet! Köszönöm a tippet! 
Nekem is szaporodtak a krémes szemfestékeim, leírhatatlanul gyorsabban végzek velük, és hát csodaszépek. Laura Mercier-től szerettem volna már többször pár színt bevadászni, de pontosan azokat, amiket én szerettem volna, azokat soha sehol nem lehet kapni, mert mindig sold out.
Akkor nem dobom ki őket, használom, amíg csak lehet. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz ügy egy sima puffni… Nekem viszont a hideg színek állnak jól, a sárgát és a rózsaszínt szedem ki a tégelyből
A mostani, Blanc de perle verzióhoz pedig tettem néhányat az előző dobozból, így több színt ad. Tökéletes.
Időm meg nem sok van mostanában így néha írok csak, amikor valami annyira de annyira jó, hogy nem tudom magamban tartani. Irulok-pirulok, hogy nézed a véleményeim, de messze nem írok olyan frappáns dolgokat, mint Te.
) A Diornál jobb a színe (attól olyan kis rózsaszín malacpofim volt), de úgy néz ki, hosszú távon marad a Synchro Skin folyékonya. (A Lancome Teint Idole Ultra Wear 024 se rossz, de nem elég sárga, és főleg nem elég zöld.)

.
Annyira csúnya volt, hogy már azon morfondíroztam, hogy akkor most mosok le mindent és kezdem előröl, de aztán bepróbálkoztam a nálam megbízható MUFE porral, ami fehér, így a színben is segített nem csak a finish-ben. Teljesen ugyanazokat a kozmetikumokat használtam és ugyanúgy, mint tegnap (meg azelőtt…) ugyanazt az alapozót is, csak a púder volt más, de az nagyon!