Játszottam, hogy tesztelhessek, de nem választottak ki.
Hasonlítani nem tudom, de első benyomásaim:
Nagyon szépen hosszabbítja a pillákat, anélkül, hogy elnehezítené, vagy nagyon merevvé tenné őket. Dúsít, de figyelni kell a kefével, mert rosszul tartva össze tudja csomókban tapasztani a pillákat. Göndörítés tekintetében jó, de nem extrém.
Nap végére pergett kicsit (hosszú nap volt a tegnapi, így messzemenő következtetéseket ebből még nem vonnék le), de nem mászott el.
Összességében én azt tudom mondani, hogy pozitív meglepetés a spirál.
Már akartam itt kérdezni, hogy mi az általános vélemény a Pat palettákról, mert nagyon borsos az áruk, mégis sokszor látom km zsibin, vagy fb eladós csoportokban.
Még a Natasha palettákról olvastam, hogy nem tartósak, egyelőre ez a fő ok, ami visszatart a vásárlástól.
A Hudával kapcsolatos tapasztalatodat viszont 100%ban meg tudom erősíteni.
Szerintem a minőség megítélése is tökre egyénfüggő, sok rajongója van ND-nek és Patnek is itt is. Én személy szerint imádom mindkét formulát, és örökké tart a szememen - 30 vagyok, mindig használok szemhéjalapot, és nem sok minden szokott elmászni vagy meggyűrődni rajta. De hátha más rajongók is megszólalnak, és elmondják a szemhéjuk sajátságait, az lenne talán informatív jelen esetben.
Nekem csak Pat palettáról van véleményem, a nagy verziók jobb minőségűek, azok a mattok, maga az álom! Szinte felkeni magát, lehetetlen nem összedolgozni a színeket. A csillámosok leginkább neonfényben vagy szikrázó napsütésben érvényesülnek a legszebben. A karácsonyi kiadásból csak 1 volt meg, szép volt, de valahogy mégsem nyúltam érte, magamat is meglepve az V-ös palettáját használom a leggyakrabban rúzsos sminkekhez.
Hudából a zöld kicsi volt meg a csillámosak nekem nagyon potyogtak még glitter primerrel is A Retrograde viszont maga az álom.
Rejtett szemhéjam van, Pupa primerrel lerobbanthatatlan, nem kenődik el. 33 vagyok.
Nekem van több PM és ND palettám is, mindkettő rezzenetlenül megmarad a szemhéjamon, az érdem a wet n wild photo focus szemhéjalapozóé.
Számomra a Mthrshp paletták külön kategóriát képviselnek. Gyönyörű, szofisztikált sminket lehet velük készíteni, minden árnyalat egy suhintásra a helyén van és ott is marad.
Tényleg nagyon borsos az áruk a P.M palettáknak. A minősége jó,de a csillámos színek nekem még alappal is peregtek egész nap. A N.D palettákkal az volt a bajom pedig sokat kipróbáltam,hogy eltűntek a szememről nagyon hamar. Így mindegyiket túladtam. Viszont a N.D új I need a nude palettája egy álom. Igaz,hogy a színei nem túl erősek sokak szerint halványak . Mégis nekem tetszenek és ez végre este is úgy néz ki rajtam mint reggel minden szemfestés.
Piko, én is egy példa vagyok:-) nekem sem az ND paletták (az első 3 közepes méretűt probáltam ki), sem az eddigi (nem mothership) PM paletták nem állnak meg a szememen a nap végéig. Nincs rejtett szemhéjam… a PM mattjairól meg tudom erősíteni, hogy gyönyörűen eldolgozhatók, és azt ie, hogy egy alkalomra (egy estére 4-5 órára) kibírják, de egy sima irodai nap végére eltűnik. Nem teljesen, de erőteljesen megkoptak a csillámos - sötét és nem sötét - színek egyaránt. Szóval, ha PM palettákkal próbálkozna az ember lánya, csak egy jó tanács akart ez a vélemény lenni: mielőtt egy iszonyat drága palettára beruházna valaki, előtte próbáljon ki egy kisebb, elérhető árut, hogy a formula megfelele az igényeinek.
Teljesen nem bántásból, csak kíváncsiság miatt kérdezem. Ti hozzányúltok az arcotokhoz, amikor ki vagytok festve? Nekem a legtöbb hölgyismerősöm, akik sminkelnek, panaszkodnak, hogy minden festék eltűnik az arcukról a nap végére. Ugyanakkor amikor együtt vagyunk, feszt a fejüket tapizzák A múltkor a kolleginával jártam így, tanácsot kért, milyen tartós sminket vegyen, ami nem kopik le. Mondtam neki, hogy azon semmi nem segít, amikor a munkába belefeledkezve megdörzsöli az arcát olyan módon, mint ahogy én reggelente arcot mosok azóta is ezen nevet
Nem és azt sem szeretem, ha más hozzáér olyankor.
Én sem szoktam. Ha pár napig nem sminkelek, könnyen megfeledkezem erről, és a következő sminkelés után tapizom az arcom, szemem, de aztán gyorsan “leszokom” róla.
Amikor smink van rajtam, sosem nyúlok az arcomhoz, hozzá sem érek véletlenül sem. És pont ugyanaz, mint nálad @koalace , hogy azt sem csípem, ha más ér hozzá
Ami számomra fura, hogyha nincs rajtam semmi, akkor állandóan tapizom a fejem. Teljes rejtély, hogy ez hogyan kapcsolódik ki teljesen, ha sminkben vagyok
Arcon nem tudom, de az gyakran előjön hogy arra eszmélek hogy épp a szememet dörzsölöm. Mindig megérzem az ujjaimmal a glittert vagy a spirált - de utólag már csak búcsút inthetek a korábbi energiabefektetésnek.
Ezzel nagyon betaláltál.
Tavasszal műtötték a szemem. Gondoltam gyakorlott hypochonder és feketeöves kontaktlencsés vagyok, meg fogom tudni állni, hogy a szememhez nyúljak. Egy fenét. Nem egyszer az utolsó pillanatban állítottam meg a kezem, hogy “nem szabad dörzsölni”.
Az ember sokszor csak ilyen helyzetekben veszi észre, hányszor nyúl egy nap az arcához.
Ismerős helyzet . Sajnos nekem még érzékeny is. 2 napja kihùztam szemceruzával; annyit nevettünk a családdal, hogy folyt a könnyem, és vele együtt a meghùzott vonal alul- felül . A spirált mivel nagyon ritkán használom, elfelejtem, hogy rajtam van, megdörzsölöm és kész a pandasmink .
A legújabb szerzemények közül többet próbáltam. Mit mondjak, nem vagyok lenyűgözve. A táska szuper, azt engedjük el
A **Morphe Quad -**ja: hát…nekem csalódás, annak ellenére is, hogy elsőre baromira szépnek és praktikusnak nézett ki. A színek is az eseteim lettek volna. Amit szemhéjpúdernek írtak, az kb egy irrizáló highlighteres alig fedő por. Még alappal is úgy pereg, hogy a szemem be is gyulladt Ecsettel alig tudtam felszedni, ujjal pedig nem praktikus kotorászni benne. A pirosító eléggé gyengén teljesít. Mondhatnám, hogy építhető, de baromira nem. Olyannyira, hogy a Catrice Kaviar Gouche multifunkciós paletták pirosítói színvonalasabbak A szájfényeket még nem próbáltam, de nem tudom, hogy ezek után érdemes-e…
Morphe Stick: baromira szép színe van pirosítóként nem rossz, egynek elmegy, de nem a napi rutin része lesz. Szájfényként is jól funkcionál. Selymesen siklik, jól építhető színe van. Ilyen rózsaszínes-lilás (rajtam kicsit hullaszínű) és a finishét tekintve a MAC satin finisű rúzsok és az irrizáló Nyx rúzsok közötti átmenet.
Morphe folyékony matt rúzs és szájceruza (limitált) : na még erre mondom, hogy ez érte meg a legjobban. Nagyon szuper színe van, könnyű felkenni és korrigálni is. Nem egy gyorsan száradó állag, de száradás után ha összecuppantom a számat, akkor kissé ragacsos, de poháron és puszizkodás vagy egy szájcsók (fakszni nélkül ) esetén nem hagy nyomot.
Lancome Teint Idol Ultra Wear Care and Glow alapozó : meglepő módon eltalálták a színemet az ajándék mintával. Szépen fed, építhető, de fénylést ne várjunk tőle Nem csapta ki a pofimat, ráadásul még el is viselte volna a bőröm, cserébe a szemem és az orrom is folyt tőle, mintha allergiás lennék. A nap végére sem fénylett át a púder mellett, amivel vékonyan felvittem rá reggel. Cserébe az államon 1-2 apró patti lett.
A parfümminták a kolleginánál kötöttek ki, aki szintén rosszul lett az illatuktól, pedig nem túl válogatós
Összességében nem éreztem szerencsés vásárlásnak, de majd valahogy elkenegetem.
Pedig ezt a Morphe quadot én is nézegettem több színben is. A saját swatch fotóikon ígéretesnek tűnt, de hát a photoshop mindent elbír
Eszembe jutott egyébként, hogy valamit rosszul csinálok, mert a márkát magát nagy hype övezi. Még azért nekifutok többször. Azt is fontos megemlítenem, hogy újabban a MAC szemhéjpúderein kívül nem nagyon tolerál semmit a szemem.
Csodaszép az ABH Noveau palettám például, de még nem sikerült egyik színt sem úgy feltennem, hogy estére ne gyulladjon szét a szemem.
Mondjuk mostanában smink szempontból egyre több mindentől borul ki a szemem és az arcom, nem kis félelmemre. Remélem, nem jutunk el odáig, hogy egyáltalán nem sminkelhetek
https://kremmania.hu/kremek/note-de-beaute-milky-mist-balm-spray
Micsoda csomagolás ez, kérem szépen. Először el akartam dugni a fürdőszobai szekrénybe, de ahhoz túl szép. Első benyomás: nagyon nehéz a termék. Ebből aztán nincs kispórolva az anyag, igazi minőségi, gyönyörű csomagolás.
A kedvencem az Avene termálspray, de kerestem valami olyat, amiben más is van termálvizen kívül (bár nagyon szereti a bőröm), használtam még az Omorovicza termékeit, amik a legtökéletesebben oszlatják el a bőrön a permetet.
Ez a Milky Mist azt a profi fújókát nem hozza, amit az Omorovicza, így megy is a nyakra, dekoltázsra is a permet, sebaj. Arcmosás után fújom, nagyon finom illata van, majd próbálkoztam még a sminkre is ráfújni, de azt már a szemem nem szerette, komolyan könnyezett tőle órákon át. Ez mondjuk egyéni reakcó, ezért nem vonok le pontot, egyelőre nem használom kész sminkre fújva, ennyi. Nagyon szép termék egyébként, szépen össze van rakva. Isteni illata van.
https://kremmania.hu/kremek/note-de-beaute-serumer-serum-primer
Micsoda csomagolás ez, kérem szépen. Először el akartam dugni a fürdőszobai szekrénybe, de ahhoz túl szép. Első benyomás: nagyon nehéz a termék. Ebből aztán nincs kispórolva az anyag, igazi minőségi, gyönyörű csomagolás. Azért a leírásnál felnevettem a mikrobiom szónál (ne kötekedjünk kérem), csak már lassan semmit nem lehet eladni anélkül, hogy a mikrobiom szó ne kerüljön bele. Mindegy.
Ez egy jó kis termék. Nem nélkülözhetetlen, de jó. Hogy miért vettem? Mert az Armani Neo Nude színezett krémjét használom, amiből bár nagyon kevés kell, de egy picit sűrűbb, és gondoltam, picit folyékonyabb lesz. Így is lett. Az én bőröm azonnal ledob mindent, amit nem szeret, érzékeny, az első purgingot követően is sokszor hisztizik, de ennél a terméknél ez a reakció nem jelentkezett. Össze van ez rakva. Mattítást nem éreztem, de a Neo Nude elég komoly cucc, így mellette elég nehéz mattítani. Viszont: a Chanel Water Fresh Tint-tel együtt nem mutatott olyan szépen, mint az Armanival. Mindegy, próbálkozom még.
Magában nem próbáltam, mert így, ez a két termék tökéletes, egyszerre pumpálok mindkettőből. Tényleg hibátlan. Nem nélkülözhetetlen a szérumer, de nagyon szép bőrképet ad a vele használt színezett krémmel. Isteni illata van.
Jól emlékszem, hogy neked a Huda és a Jeffree festékek formulái a kedvenceid?