Nekem is a kedvencem.
Tom Ford Café Rose edp: egy gyári mintából fújtam ma magamra. Első kifújásra szerintem nagyon büdös. Valamilyen orosz??? kölni vagy arcszesz keveredik a hervadt rózsa és a füst illatával. Én kv illatát egyáltalán nem érzem, lehet füstös kávézóra gondoltak. Most 2 órára rá maradt a hervadt rózsa és a füst illata. Nem éreztem ezt az illatot még senkin, szerintem nem csak az ára miatt. A tartóssága jó idáig, de le szeretném mosni. Nem tudom elképzelni, hogy ez az illat kinek állhat jól. Egyébként a rózsa ellenére kifejezetten férfias szerintem.
Ez az illat kicsit azokra a kisebb boltokra emlékeztet ahol füstölőket, tibeti ezüst ékszereket árultak 20-25 éve (ez most nem dicséret).
Kegyetlenül tartós (6 órája van rajtam), ha hazaérek suvickolhatom az 1 fújás helyét.
Drága @Izar, vettél azóta új Eye Tint színt? Nekem csak egy van, de most tervezek más színt beszerezni, mert ez egy csoda.
Például ezért a 27-es árnyalatért odavagyok:
Hú de régen volt ez, már nem is emlékeztem rá! Mennyi minden változott azóta! A Shiseido színei még mindig nagyon jók, de a Synchro Skin már nem a szívem csücske…
A 46-os (Halo) Eye Tint után még jött velem egy 9-es (Cold Copper) és egy 44-es (Rose Gold).
A 46-ost és 9-est mostanra nagyrészt ki is végeztem, ami eléggé jól árulkodik arról, hogy mennyire kiemelkedő termékek. A 44-es nem volt annyira jó vétel mert a színe annyira nem passzol hozzám önmagában, viszont zseniális ha egy hidegebb barnát pakolok rá. Mint a festészetben a meleg színű underpainting, ad egy melegséget a felette lévő színnek, és pont csak annyira sejlik át, hogy kiemelje a szememben az össze zöld árnyalatot.
Legszívesebben mindet megvenném, de az egyrészt teljes anyagi csőd, másrészt annyi minden más van amit el kéne használnom illetve ki kéne próbálnom, hogy mindig halogatom. (A 46-ost tuti újraveszem azért egyszer, univerzális árnyalat, bár az általad belinkelt 27-es is birizgálja a fantáziám. Neked melyik van meg?)
Mindenesetre ha valaki most tervezi beszerezni élete első high-end szemhéjfestékét, akkor habozás nélkül ezt ajánlanám neki. Gyönyörű, tartós a végtelenségig, légies és nem is érzed, hogy rajtad van, nem szárad be évek alatt sem (ellentétben a Chanel tégelyesével, khmmm-kmmm…), és csodás természetes színekben kapható.
Íme a kis gyűjtemény:
Oh, köszi. Nálam még mindig hatalmas a szerelem.
Az én szemem olyan, hogy még a mindenkinek jó Bioderma lemosót sem bírja, de ezt a festéket reggel 8-tól hajnal 4 ig is (tapasztalat). Persze először aggódtam a 6 hónap lejáraton, ugyan… Az a durva, hogy az Armani szempillaspirálját fél évig is használtam, be sem sűrűsödött, a szemem is bírta, valamit nagyon tudnak Armaniék.
Nekem a 30-as árnyalat van meg, ami egy csodás matt barna. Ez a festék tényleg alapszínnek is hibátlan, néha csak egy bronzerrel futok át rajta, hogy tartós legyen hajnalig, és hát az, a végtelenségig tartós. Nem köt meg azonnal, szépen eldolgozható.
Kiemelkedő, ahogy írtad. Főleg érzékeny szemre. Mellette van még két Chanel és egy Rare Beauty ceruzám és kész (nekem nincs szemfestékekből gyűjteményem), de a 27-est szerintem berendelem.
Milyen érdekes, hogy mennyire sok múlik azon, milyen a használójának a bőre. Nekem túl hamar száradó és szárító hatású a C&G. A fedése nem sokkal marad el az UW mellett, de a tartóssága rosszabb szerintem: estére sokkal kevesebb lemosnivalóm lett, mint azzal.
Honnan és mennyiért tudsz rendelni? Nagyon felcsigázott a színe.
@mse - Nem lep meg, nekem is ezt bírja a szemem a legjobban. A Tom Ford-tól kifolyik a szemem, a Chanel-ért sem rajongott, tudott attól is könnyezni néha. Az Armani nem bántja egyáltalán.
Nagyon szép barna a 30-as, bár nekem csak fényesek játszanak, mert a matt nagyon nem áll jól.
Ha majd megvan a 27-es kérünk szépen képeket és beszámolót!
@legallybrunette - Igen, nekem valószínű pont ugyanezért válik be, amiért neked nem.
Nagyon nagyon különbségek tudnak lenni tényleg bőr és bőr között. Nekem például a C&G egyáltalán nem tűnik szárítónak, nem bántja a bőröm. A leszáradás is pont annyi idő ami még teljesen jó nekem, el tudom szépen dolgozni. Régen volt egy Fenty alapozóm, na az durva volt. Ahogy felkentem, szinte azonnal betonkeményre kötött az arcomon, képtelenség volt vele egyenletes felületet létrehozni.
A C&G nekem tartósabb mint a sima UW, bár utóbbiból csak a régi változatot próbáltam eddig, az új formulát még nem.
Ja és: Giorgio Armani Eye Tint Szemhéjfesték online | DOUGLAS
Érdemes egy 20%-os akciót kivárni és akkor rendelni.
Már ha a 30-as színre gondoltál. A 27-est nem árulják, azt talán külföldről lehetne.
Sephora.
Mindig akciósan vásárolok.
A 30-as egy tök jó alapszín, és szoktam feldobni rá fényeset is, mégse tűnik vastagnak az egész, mert gyönyörű formulák.
A 27-eset a Sephoraból fogom megrendelni.
A Sephora jó ötlet, egyszer már nekem is ki kéne próbálnom.
Könnyű rákapni!
Pont azért nem rendeltem még soha. Ha egyszer elkezdem, az egy lavinát fog elindítani. Egy anyagilag nagyon megterhelő lavinát.
megvettem a Douglasból az egyik karacsonyi kis Pat Mcgrath palettét, mert a színkombó nem hagyott nyugodni. Eddig 2 próbálkozásom volt a márka szemhéjpúder palettéival (egy quad és egy 2 évvel ezelőtti karácsonyi mindentbele paletta, amikről lesújtó, illetve közepes véleményem volt, így eddig ellenálltam egy újabb “befektetésnek”). Amikor felkentem a színeket, gyönyörűen el- és egymásba dolgozhatók voltak a színek, intenzívnek, élénknek látszódtak. De! Sajnos, ez sem nem bír a kezdeti állapotában többet 3-4 óránál. Erőteljesen kopik. Egy Hudát ha felviszek reggel, estig megmarad a szemhéjamon, nem csak nyomokban emlékeztet arra amit reggel felapplikáltam. Ezek után tuti biztos, hogy én nem veszek mothership palettát egy vagyonért sosem. Egynek megmarad a kollekciómban, egy-egy estére fel fogom tenni, de ez nem lesz a mindennapi palettám.(mac alappal volt fent)
Fixáló spré sem segít javítani a tartósságát?
Fixáló sprayt (UD all nighter) használok alapozás után és a teljes smink lezárásaként minden alkalommal. Nem segít. Csak azért csalódás ez annyira, mert mindenki áradozik erről a formuláról és lássuk be, piszok drága. Szóval ezek után nem nagy elvárás az, hogy valóban egy álom legyen egész napra, nem csak időlegesen…Nem lesz az én formulám. Ha csak addig nézném - és véleményezném- amíg felteszem, álomszerű, de aztán nem bír az idővel…Ez van, eggyel kevesebb márka kísért meg az új termékeivel, nézem ezt a jó oldalát
Hú, ezen én is nagyon gondolkodtam, de sehol nem találtam élőben, hogy közelebbről kipróbálhassam a színeket. Online rendelted? Szerencsére nekem a formula bejött a korábbi tapasztalatok alapján, de netről nem akartam megrendelni.
Igen, online. Nem is tudom, hogy a douglasben ki van e téve a pat, az Alleeban nem tűnt fel. (Ha jól láttam már csak a bordós kiadás elérhető online.)
Akkor ezt most úgy veszem, hogy megint sikerült spórolni egy kicsit
Használta közületek valaki az új EL turbo lash szempillaspirált? Milyen a sumptuous extreme-hez képest? Nagyon vonz, de nem merem megrendelni úgy, hogy még senki nem véleményezte krémmánián