@Gloria : kértél egy LRP UVMUNE400 Oil-Control véleményt, két napot használtam, így első benyomásom már van. 
A tavaly sima verzióhoz képest felkenés utáni állapotban óriási a különbség. A sima verzió úgy fénylik a bőrömön, hogy még a Tejútrendszer pereméről is látszik. (Életemben olyan zsíros, fényes fényvédőt még nem használtam, mint az, természetesen városban, munkába ki van zárva, a nyaralónkban használtam el…
) Az én bőrömön mondjuk kb. minden fénylik ami nem mattító primer, mert nagyon nem szívja be a dolgokat, de az eddig használt fényvédők közül messze ez az Oil-Control verzió a legszolidabb. Nem teljesen matt (az nálam kivitelezhetetlen), hanem egy kellemes bőrfénye van. Namost nálam a kellemes bőrfény is kivitelezhetetlen az esetek 99%-ban, szóval tud ez az Oil-Control cucc valamit.
A sima verziónál gyorsabban kell eloszlatni, mert nagyon hamar létrehozza azt a réteget, ami rá annyira jellemző, és ami miatt nem mászik be például napközben az ember szemébe. Ez csak felvitelkor érződik, egy idő után elmúlik az érzés, és kényelmes lesz a cucc. Most (fél órával felkenés után) olyan kellemes érzés, sokkal kellemesebb, mint a nem oil-control változat: nem érzem, hogy lenne valami rajtam, és azt sem, hogy tocsogna a bőröm a zsírtól.
Illata viszont van. A sima verziónál én nem éreztem semmit, így itt meg sem néztem az összetevőket, pedig ott figyel a végén a “parfum”. Nem kellemetlen, és kb. csak felvitel után 5 percig érezhető, de van sajnos. Még egyelőre nem visít tőle az arcom, úgyhogy bízom benne, hogy hosszú távon sem lesz gond.
Pénteken a Pupa Wonder Me alapozó volt felette, sajnos nap végére elég randa volt, de ez lehet az alapozó hibája is, azt is aznap tettem fel először. (Egy mintám volt belőle, az alapján nagyon tetszett, így megrendeltem, de most nem vagyok annyira elájulva tőle.)
Per pillanat ez a kedvenc UVMUNE fényvédőm, örülök, hogy megvettem.
Arra még nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy poralapozóval hogy viselkedik; a Dior-t fogom szerintem feltenni, mert az a legszebb poralapozóm, és majd beszámolok.
Ha valamit kihagytam volna, csak kérdezz.