Első benyomások

Luminous Silk Glow Blush
Gyönyörű formula, nagyon kifinomult ragyogással. Az 50-es árnyalatot vettem. Igazán különleges, annyira jól mutat a bőr felszínén, nincsenek csillámdarabok, csak csodás csillogás. Lágy pigmenttel rendelkezik, enyhén fényes, szinte már-már fémes megjelenésű a bőrön.
Egész nap rajtam marad, nem kenődik, nem fakul, nagyon tartós, talán még az Hourglass pirosítómnál is tartósabb.

Giorgio-armani-Luminous-Silk-Glow-Blush-001

14 Likes

https://kremmania.hu/kremek/giorgio-armani-luminous-silk-foundation
Sokáig ellenálltam a csúnya összetevők miatt, aztán amikor láttam a Sephora-ban, hogy behozták miniben (18 ml), akkor lecsaptam rá, mert épp olyan alapozót kerestem, amit nem mindennapra, hanem alkalmakra tudok használni. Arra pedig bőven elég egy fél tubus alapozó, nem romlik rám. A Double Weart el kell engednem, mert nagyon maszkos.
Először nem győzött meg, de sokadik használat után már értem azt a lelkesedést, ami övezi. Felkenem reggel vékony rétegben, és este, mikor a tükörbe nézek, azt látom, hogy semmi, de semmi nem változott. Gyönyörű a finish. Észrevétlenül vált eggyé a nap folyamán a bőrömmel. A Chanel Water Fresh Touch alapozójánál sokkal tartósabb.
Meggyőzött. Ami meglepett, hogy az érzékeny bőröm is bírja, bár egyelőre nem használom minden áldott nap, ismerkedünk.
Megértem a hype-ot.

10 Likes

@Gloria : kértél egy LRP UVMUNE400 Oil-Control véleményt, két napot használtam, így első benyomásom már van. :slight_smile:

A tavaly sima verzióhoz képest felkenés utáni állapotban óriási a különbség. A sima verzió úgy fénylik a bőrömön, hogy még a Tejútrendszer pereméről is látszik. (Életemben olyan zsíros, fényes fényvédőt még nem használtam, mint az, természetesen városban, munkába ki van zárva, a nyaralónkban használtam el… :face_vomiting:) Az én bőrömön mondjuk kb. minden fénylik ami nem mattító primer, mert nagyon nem szívja be a dolgokat, de az eddig használt fényvédők közül messze ez az Oil-Control verzió a legszolidabb. Nem teljesen matt (az nálam kivitelezhetetlen), hanem egy kellemes bőrfénye van. Namost nálam a kellemes bőrfény is kivitelezhetetlen az esetek 99%-ban, szóval tud ez az Oil-Control cucc valamit.

A sima verziónál gyorsabban kell eloszlatni, mert nagyon hamar létrehozza azt a réteget, ami rá annyira jellemző, és ami miatt nem mászik be például napközben az ember szemébe. Ez csak felvitelkor érződik, egy idő után elmúlik az érzés, és kényelmes lesz a cucc. Most (fél órával felkenés után) olyan kellemes érzés, sokkal kellemesebb, mint a nem oil-control változat: nem érzem, hogy lenne valami rajtam, és azt sem, hogy tocsogna a bőröm a zsírtól.

Illata viszont van. A sima verziónál én nem éreztem semmit, így itt meg sem néztem az összetevőket, pedig ott figyel a végén a “parfum”. Nem kellemetlen, és kb. csak felvitel után 5 percig érezhető, de van sajnos. Még egyelőre nem visít tőle az arcom, úgyhogy bízom benne, hogy hosszú távon sem lesz gond.

Pénteken a Pupa Wonder Me alapozó volt felette, sajnos nap végére elég randa volt, de ez lehet az alapozó hibája is, azt is aznap tettem fel először. (Egy mintám volt belőle, az alapján nagyon tetszett, így megrendeltem, de most nem vagyok annyira elájulva tőle.)

Per pillanat ez a kedvenc UVMUNE fényvédőm, örülök, hogy megvettem.

Arra még nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy poralapozóval hogy viselkedik; a Dior-t fogom szerintem feltenni, mert az a legszebb poralapozóm, és majd beszámolok.

Ha valamit kihagytam volna, csak kérdezz. :slight_smile:

6 Likes

Oh, nah lecsapok majd éis egyre ezalapján. :slightly_smiling_face:

Szombaton este mozdulatlanul bírta több órán az alapozó.
Nagyon tetszik. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Végre én is kipróbáltam: hatalmas piros pont a Mightly Melt-re, olyan hibátlanul szedte le a brutál tartós sminkemet, csillámokat, vízálló spirált is, hogy öröm volt nézni, és nem bántotta a szemem.
Imádás.
Azonnal kidobtam a maradék Clinique japán szenes lemosót, mert az nagyon szárít.

2 Likes

https://kremmania.hu/kremek/maybelline-lash-sensational-sky-high-tinted-primer

Sok primert kipróbáltam, de ez naggggyon szuper, és érzékeny szeműeknek is ajánlom!!!
Meglepett, hogy nem fehér, alsó pillákra magában is elég használni.
Szuper termék!
Bárcsak becsomagolnák, mindig látok nőket, ahogy kibontogatják a boltban a spirálokat, ez nagyon kiborít mindig.

Örülök, hogy neked is ennyire jó tapasztalatod van vele. :slight_smile: Nálam azóta is töretlen a szerelem iránta. :slight_smile:

1 Likes

Kevin Murphy Angel Wash: szerencsére csak utazóméretet vettem belőle. Nem átlátszó, de nagyon híg sampon, mintha víz lenne. 2x samponozni kötelező, hogy tiszta legyen a haj. Az illata és hatása semmi extra. A hajam olyan, mint egy drogériás olcsóbb sampon után. Elvileg pont az én hajamra való lenne, de egy túlárazott gagyi cucc. Idáig 2/2 KM termék kukába való. Még vannak utazóméreteim, remélem lesz köztük jó termék is. Teljes pénzkidobás idáig.

5 Likes

Ugyanez a véleményem… Sajnos. :expressionless:

1 Likes

Az Yves Rocher-ben pár hónapja rám tukmáltak egy 50 ml-s micellás vizet https://kremmania.hu/kremek/yves-rocher-sminkeltavolito-micellas-viz-2-az-1-ben ajándékba a vásárlásom mellé.
Alapvetően szkeptikus vagyok a micivizek és az újdonságok irányában az arcomat illetően, de valamilyen oknál fogva még a múlthéten megszállt az ihlet és úgy döntöttem, felkenem, max lerohad a fejem. :crazy_face:

Hát, azt kell mondjam, hogy ez az összes micivizet veri, ami próbáltam. Egyrészt nem dagadok fel, nem pirosodik ki a bőröm és a szemem, továbbá mindent úgy lehoz, amit rajtam még soha semmi. Sokan panaszkodnak, hogy erős, parfümös illata van, de ezzel együtt is engem kilóra megvett. Nincs olajos érzete és utóhatása, valamint nem is szárít ki.
Szerintem elhasználom a minit, aztán ha vége a sminketlen szezonomnak (nyár), elgondolkozom, hogy beruházok a nagy kiszerelésre :slight_smile:

8 Likes

Köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat! :slight_smile: Kipróbálom majd ha megjön a következő képeslap.

1 Likes

Épp nem volt a kókuszosból, gondoltam, jó hát ugyanaz a típus. Na ezt az almás verziót senkinek sem ajánlom. Igaz alma illatú, de ez az az alma, ami a dohos pincében rohad fél éve és már belepte a penész. Rettenetes.

Screenshot_20230502_151554

7 Likes

Nars krémbronzerről nyúlfarknyi vélemény: eddig imádat, minden reggel őt hasznaltam, meglepően gyorsan el lehet dolgozni. Ket ecsettel dolgozok, egy tömörebbel (KAP 200) feldobom a színt, egy másik lazábbal (MAC 187) eldolgozom. Igen tartós is, mert a napi 10 km bringát is jól állta. Nem narancsos a színe, számomra szép napcsókolta hatást kölcsönöz (Laguna 02). Nem okoz pattanást. Notinorol rendeltem.

9 Likes

Már rég ki akartam próbálni. :kissing_heart:

1 Likes

https://www.dm.hu/sundance-szinezett-napozo-fluid-arcra-es-dekoltazsra-ff30-magas-fenyvedelemmel-p4066447106381.html
Pár napja tesztelem, jelenleg fényvédő felett, mint BB krém, de késő ősszel, télen mehet majd önmagában is. Azt kell hogy mondjam, meglehetően pozitív elsőre.
Nincs benne alkohol, mégis mattít picit, nagyon gyorsan felszívódik és eddig semmivel sem “veszett össze”.
Fedése minimális, de valahogyan szebbé teszi a bőrt, szerintem sminkalapnak és önmagában is megállja a helyét.

10 Likes

A kedvenc fenyvedom mindenhol keszlethianyos (felek nem is lesz mar tobbet), muszaj volt valami mast keressek. Ezt vettem meg nemreg.
Tegnap ki is probaltam. Kinyomtam a markomba a szokasos arcra valo mennyiseget, elso ranezesre egy barackszinu, konnyedebb allagu krem. Elkezdtem belemasszirozni a borombe, es bar az allag valoban konnyed, valahogy nem akar beszivodni. A krem nagy resze csak csuszkal az arcomon.
Vartam, ujra nekifutottam par perc mulva, de semmi. Ugyanugy ult az arcomon tocsogva.
Indulas elott felitattam a felesleget egy torlokendovel es elmentem dolgozni. Meg delutan is valtozatlanul ult a boromon. Egyszeruen nem ertem. Pedig a borom kimondottan jol birja a “zsiros” kremeket.
Raadasnak meg egy jo kis ragya is fejlodesnek indult a tegnapi nap folyaman. Nem tudom, hogy a fenyvedo okozza-e.
Ma is megprobalkoztam vele, de mar csak az eredeti mennyiseg felevel. Ennyit nagyjabol be is tud szivni a borom, de meg igy is csupa ragacs az arcom.
Nem tudom hogy fogom elhasznalni a 150 ml-t. :joy:

3 Likes

Ezzel a fényvédővel többen is így vannak :grinning: én szeretem, hűvösebb időben, de még olyankor is előfordul hogy megcsúszik rajta az alapozó. Nyáron már nekem is sok, főleg ha sminkelni is szeretnék rá, de strandra jó volt, én kentem testre is tavaly nyáron+a gyerekekre.

1 Likes

Hú, én ezt kidobtam, használhatatlan. :frowning:
Ebből nem hogy az elvi egy teáskanálnyi mennyiséget képtelenség felvinni, de sokkal kevesebbel sem birkózik meg az öregedő száraz bőröm. Ráadásul úgy összefogta több felsőm, hogy hihetetlen.

Nagyon szivesen kennem testre, mert ott legalabb nagyobb feluleten csak elfogyna elobb-utobb! :sweat_smile:
De ahogy @koalace is mondja, felo, hogy osszefogja a ruhakat. Es ha ez igaz, akkor testre se lehet hasznalni.
@LiliMae, ti mit tapasztaltatok testre kenve? Nem tette tonkre a ruhaitokat?

1 Likes