https://kremmania.hu/kremek/dior-backstage-eye-palette
Krémmániás véleményem:
Nagyon befürödtem az olyan palettákkal, amik rózsaszínnek látszanak, aztán felkenve rajtam narancssárgás beütést kapnak (lásd Pillow Talk, aminek igazából én lennék a célközönsége, de sok köze nincs a rózsás színvilághoz, simán narancs). Unom a sok meleg bronzos palettát, szeretem a nude, kissé hideg vonalat. Na, ez ilyen. Ez kérem egy hideg árnyalatú paletta kissé fapados csomagolással.
Nem szeretem a túlpigmentált palettákat, mikor olyan a szemhéjam, mint amin egy festőbrigád ment végig a pemzlijével vastagon, én a kifinomultabb szemfestést szeretem finom átmenetekkel, sokszor sötétebb barna púdert használok a szemhéjamon, vagy bronzert, pirosítót, topper színként highlightert, mert azokkal finomabban lehet dolgozni, a szemhéjpúderek néha túl intenzív pigmentáltságúak.
Ebben a palettában a mattok könnyen kenhetőek, bár alig pigmentáltak. A színek intenzitása visszafogott, jól eldolgozhatók, összemoshatók, a sötétebbb színekkel mélyíthetők a világosabbak.
Érdekes módon a matt szemhéjpúderek könnyebben használhatók, puhák, a csillogó színek szárazabbak.
Tartósak, sőt egész nap, hajnalig kitartanak, nem gyűrődnek vagy fakulnak. Tartósság terén csillagos ötös a paletta.