Az a jobbik eset. Akkor garancia is van
Nekem a MAC legjobbjai a
szemhéjbázis és az ecsettisztító.
Bár az előbbiből már találtam más jól működő terméket (NARS) is, de ha a további életemben már csak a MAC-hez juthatnék hozzá, akkor is tökéletesen elégedett lennék.
A régi 217 ecset nekem is kedvencem, a 217S viszont nem nekem vált be.
Nekem a MAC szemfestékek nem ütik meg azt a mércét, ami nekem tetszik (a csillogósak nem elég csillogók, a mattok meg nagyon kemények, nehezen tudok velük satírozni). Ja, és a spiráljai fejét az én szemem nem szerette…
Ezeket kivéve, minden kategóriából (primer, korrektor, alapozó, púder, highlighter, bronzosító, ecsetek, szemceruza, rúzs) van termékem tőlük és szívesen is használom, több esetben újravettem őket. De sokat próbáltam ki, mire azokat megtaláltam. És nem mondanám így sem azt, hogy ez a kedvenc márkám, de a minőségét nem vitatom. Évente egyszer vásárolok biztosan, black fridaykor, a -40-50%-os akcióban, meg néha a karácsonyi és nyári sale-en. Mac rúzst még életemben nem vettem, mindig kaptam az üres flakonokért a boltban. (Hjaj, mi lesz velem most, hogy megszünik a backtomac?!)
Nekem a MAC az a márka, amit jó pár évig szerettem, de valahogy elkopott ez az érzés…szerintem a drogériás minőség az utóbbi években akkorát fejlődött, hogy már a simán eléri - egyes esetekben veri őket.
Ezt az alapozót és Strobe krémet szerettem, de a szemfestékek nem érik meg az árukat, rúzsokat (amikben erősek) meg egyáltalán nem használok.
Ez az egy vigasztal. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kezelik a panaszomat.
14 napon belül még el is állhatsz a (z online) vásárlástól.
A legelső benyomásom erről a termékről:
https://kremmania.hu/kremek/body-me-anti-aging-body-treatment-retinallal
IMÁDOM!!! Ekcéma miatt megtépázott karom és lábszáram pihe-puha lett. Még csak két napja használom, de eddig nagyon pozitív a véleményem.
Most a lila Paula’s Choice van mellette itthon, ahhoz képest gyorsan beszívódik, bár először úgy tűnt, hogy nem szívódik be.
A csomagolás is tök szuper, eddig nagyon pozitív a legelső benyomásom.
Ápoló testápoló, illatmentes.
Azt nem szeretnék, mert úgy néz ki, beválik a cucc.
Az eladó jól kezelte a dolgot, futárt küldenek a ketyeréért és javítják vagy cserélik.
dicséretes hozzáállás az eladótól
Kicserélték, hamarosan megkapom. Le a kalappal előttük, profin intézték.
Láttam máshol ilyen (hasonló) gépet, kicsit olcsóbban, de áldom az eszem, hogy itthoni forgalmazótól vettem meg.
Használom egy darabig, aztán írok véleményt.
Próbálgatom már 2 hete ezt a youstar-os pirosító palettát. Nem minden színhez volt szerencsém, mert egyelőre csak a fényesekben kotorásztam, de semmi extra. Amennyire gyönyörű volt, jobbra számítottam. Nagyon pigmentált, emiatt figyelni kell, hogy ne legyek bohóc, de valamiért nem terül úgy, ahogy számítottam és építgetni sem nagyon lehet. Vagy nagyon sokat pakolok fel egyszerre vagy utána nem történik semmi.
Estére picit oxidálódik, ez kifejezetten jót tesz neki. Elmegy-elmegy, de nem azt kaptam, amit vártam. Próbálgatom tovább, aztán meglátjuk. Lehet, valamit rosszul csinálok.
Angel Elixir.
Notinoról vettem egy 10 millist, akcióban.
Ma reggel fújtam a nyakamra 2x2-t. Azonnal a jázmin volt érezhető, kis ámbrával. Be is ugrott a Fame és a Dior Addict Edt, de azok könnyedebb illatok. Az Elixírnek nekem bogyós gyümölcsös jegyzete is van, nem tudom, miért.
Ez egy napi használatú parfüm lesz nekem, nem alkalmi. Olyan “jó illatú nő” leszek tőle, semmi több.
A szillázsa kicsi, nem húztam vele a csíkot. Azt hittem, nem tartós, mert délben már semmit sem éreztem belőle, viszont az előbb, zuhany közben megcsapott az illata. Főképp a vaníliát éreztem.
Szóval úgy jellemezném, hogy minőségi, kicsit bogyós gyümölcsös jázmin, aminek mélysége is van. Rajtam, nekem.
Az Angel Edp-t a pacsuli jegy miatt nem szeretem, a pacsuli rajtam borzalmas, poshadt lesz, nem szeretem.
Nem tudom, mennyit tudtam segíteni, mert nem vagyok egy parfüm-orr.
Szerintem a pacsuli hiánya miatt húzták le a fragin, hisz ez a jegy a védjegye az Angelnek.
Köszi a véleményt, akkor jól gondoltam amit gondoltam Ennek ellenére persze piszkálja a fantáziámat , mert mégiscsak egy új angyal .
Azt javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki. Te is és majd írd le a véleményed, Hátha ez lesz a nagy Ő.
Keresem nyárra a tökéletes fényvédőt. Tavaly az Altruist ( https://kremmania.hu/kremek/altruist-dermatologist-sunscreen-spf50 ) volt a társam. Én szeretem, bár tényleg tud morzsolódni, de nem égtem le vele. Viszont ő, és a 30-as társa is olyan szinten fogta meg néhány világos ruhámat, amire szavak nincsenek. Brutális, ronda sárgás-barna foltokat hagytak, amiket nem, vagy csak nagy szenvedések árán lehetett kiszedni. És igen, ha csak az arcomra, nyakamra kenem, akkor most télen is megfogta a garbóimat. Szóval elhasználom még őket, de nem veszem újra, ennyit nem ér.
Elkezdtem tehát keresni a fényvédőt, ami jó lehet. Véletlenül kötöttem ki a Vichy-nél (használtam tőlük egy mintát, azt szerettem, de nem vettem újra). De mindenképp olyat kerestem, ahol legalább valaki megemlíti, hogy nem hagy nyomot. Így találtam meg őt: https://kremmania.hu/kremek/vichy-capital-soleil-naptej-spf50-kornyezetbarat
Természetesen nem volt türelmem várni nyárig, tegnap kipróbáltam arcra. És meglepődtem, mert mennyivel kényelmesebb, mint az Altruist. Nem nehéz, nem érzem zsírosnak, nap végére sem fényesedik ki a homlokom annyira, hogy zavarjon. Ha ezek mellett nyáron sem fogja meg a ruháimat, akkor nagyon boldog leszek. Arcra még teszek egy kis kitérőt egy fényvédővel, de eddig nálam jól teljesít. Majd azért nyáron is kíváncsi leszek rá.
Az első próbálkozásom Zara illatokkal elég vegyes érzelmekkel jellemezhető.
Nude Bouquet:
Abszolút jó választás volt. Púderes tisztaság illat. Talán az első 10 percben picit karcos, de utána nagyon sokat finomodik. Hihetetlenül tartós, egész nap éreztem, hogy körbeleng. 10 órát biztosan bírt. Nem egy dögös randi illat, inkább egy kifinomult, tökéletes hétköznapi viselet. Szívesen újravenném, ha elfogy.
Violet Blossom, Gardenia:
Ezeket egy kalap alá veszem, mert nagyjából ugyanazt tudom róluk mondani. Nekem csalódások sajnos. Az illatukkal semmi probléma, de maximum azzal tudom jellemezni, hogy kellemes. Teljesen átlagos virágos illatok, nem olyanok, amire felkapom a fejem és azonnal tudni szeretném mi ez. Még kicsit olyan egyformák is, pontosabban egyikben sem találom az egyediséget. A Gardeniára mondják, hogy Black Opium dupe. Ezzel azért vitatkoznék, de ha nagyon akarom, érzem benne.
És tudom, ennyi pénzért mit várok, de a tartósságuk körülbelül 2 perc, még a csuklómhoz hajolva sem érzem. Ezt csak azért emelem ki, mert érdekes módon a Nude Bouquet ugyanezért az árért simán hozza egy magasabb kategóriájú parfüm minőségét.
Még gondolkodom, hogy megtartsam e őket, vagy zsibi.
Tény, hogy ez igazi zsákbamacska vásárlás volt, de személyesen nem volt lehetőségem szimatolni. A vélemények mindegyikről nagyon jók, de rajtam sajnos pont nem működnek.
Rajtam pont a Nude Bouquet van, tényleg tartósnak látod? Én nem annyira, de majd figyelek. Igazi “munkábajárós”, irodista illatom.
Nekem most ezek az új kedvenceim, karácsonyra kaptam őket, de még nem vetettem be, csak illatoltam, de szeretem őket:
https://kremmania.hu/kremek/zara-fleur-d-oranger-edp
https://kremmania.hu/kremek/zara-emotions-no-1-vetiver-pamplemousse
Érdekes, hogy mennyire egyedi, kinek hogy működik egy illat. A Nude Bouquet-ből reggel 5kor fújtam munka előtt és egyáltalán nem sokat, de egész nap éreztem. Néha már arra gondoltam, ha ezt mások is így érzik rajtam, megfullasztok mindenkit magam körül. Míg a másik két illatot még napközben is kétszer újra fújtam és a ruhámom se éreztem. Persze lehet, hogy más érezte rajtam, de nekem hiányzott az élmény.
Elyn’s Lab peptides krém: elég volt egyszer leejteni, a műanyag üvege elrepedt, belül a pumpa szétment, szóval egyelőre nem tudom hogyan fogom kiszedni a krémet, ugyanis a merev műanyaggal semmit nem tudok kezdeni, kinyomni nem lehet, csak kiütögetni lehet. Jó, ez az én hibám volt, de amúgy nem lett a szívem csücske egyik Elyn’s Lab krém sem, mert peregnek, kukacosodnak.
… és bőrproblémát okoznak érzékeny bőrön.
Legalábbis nekem.