Első benyomások

Ami nekem bejött, az száraz, tisztított bőrre niacinamid (B-Bomb), aztán tretinoin, végül a CeraVe hidratáló kréme. Kb. 1 perc telik el a rétegek között. Nagyon ritkán észleltem hámlást, bőrpírt sosem, de a hatása szépen látszik.
0,1 %-ost a héten először próbáltam nyakon és dekoltázson, semmi gond, csak gyönyörű bőr :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

MAC Strobe Dewy skin tint, megvettem, kipróbáltam és azonnal visszaküldtem.
Cool árnyalatút rendeltem, rendesen narancssárga volt felkenve és annyira fényes mintha highlighter krém lenne. A BB krémtől fényévekre van. Meg ne vedd kategória.
Ezzel be is fejeztem a MAC márkával való barátkozást, egy pírt már próbáltam, azzal sem tudtam mit kezdeni.
11000 Ft ez a borzalom és tömény pénzkidobás. Hál istennek visszautalták az árát.

12 Likes

DermaGene Facelift Mini első benyomás következik.

A használati útmutató előírása szerint 24 órán keresztül feltöltöttem a gépet. Látszott a töltési folyamat szépen, a ledek jól mutatták. Mondjuk fura, mert a lithium-ion akkukat nem kell így “formázni”, de betartottam az előírást, biztos, ami biztos.
Hétfőn este feltettem, kedd este levettem a töltőről. Kedden túl fáradt voltam kipróbálni, gondoltam, majd ma, szerdán. Tiszta arc, rá egy kis béta-glükán szérum és a géphez adott gélt felkentem a nyakamra és az áll környékére, mert itt akartam kipróbálni. Elővettem a ketyerét, bekapcsoltam és ekkor világítani kezdett az első kék led, gondolom ez a legkisebb fokozat. Rátettem a nyakamra és középről kifelé elkezdtem mozgatni. Nem éreztem semmit, szóval megnyomtam a bekapcsológombot egyszer, így már a második led világított (második fokozat), de most sem éreztem semmit. Pittyegett néha, de a leírás szerint 5 másodpercenként pittyen, mert addig kell tartania egy húzásnak, szóval nem foglalkoztam vele. Nem éreztem most sem semmit. A harmadik fokozatra akartam kapcsolni, de láttam, hogy egyik led sem világít. Fura. Megnyomtam a bekapcsoló gombot, mintha villogott volna az első led, pittyegett is, majd sötétség. Egyik led sem világít. Még gyanúsabb volt a dolog.
Rájöttem, hogy ez bizony lemerült, üres, kész, vége. Nem lehetett bekapcsolni. Rátettem a töltőre, kb. 1 perc múlva levettem és be tudtam kapcsolni, 1-es fokozatban. Aztán ismét full sötétség. Ez tényleg lemerült. 1 nap alatt…

Most rátettem a töltőre, és közben meg itt pötyögök nektek az arcomra száradó zselével, nagyon-nagyon dühösen.

Ez az első benyomásom a DermaGene Facelift Miniről. És mire a végére értem, rámszáradt a gél.

Kis kiegészítés. A használati utasítás “Fontos biztonsági szabályok” részéből egy előírás: “A készüléket csak a dobozban található kábellel és adapterrel szabad tölteni.”
A dobozban a készülék volt és egy töltőkábel (USB / micro USB) volt. Adapter nem.

1 Likes

Basszus! Selejtest kaptál vajon? Nem kéne lemerülnie használat nélkül 1 nap alatt. 1 hét sem lenne jó idő, de az 1 hónap érthető lenne.

2 Likes

Nem tudom. Fél óra alatt feltöltött, utána 25 percig tudtam használni.
Nincs látványos változás, nem változik úgy az arc kontúrja, mint a reklámokban, de jó lesz ez, ha az aksi nem hibás.
Majd írok még róla.

2 Likes

Köszi, hogy leírtad! Bobbi BB-t tervezem majd kipróbálni, de majdnem hajlottam rá, hogy inkább ez a MAC legyen, olyan ígéretesnek tűnt.
Örülök, hogy visszakaptad az árát, ez korrekt volt tőlük.

2 Likes

Színezett hidratáló kategóriában jó sok mindent próbáltam, a Bobbit pont nem, de kb. egyre tudom azt mondani, hogy újravenném. Notino-n van, kis kiszerelésben is, legközelebb csak azt veszek. Érdemes akcióra várni.
https://kremmania.hu/kremek/smashbox-halo-healthy-glow-all-in-one-tinted-moisturizer

2 Likes

Melyik pirosító volt?

Glow play blush. Nem tudtam felvenni ecsettel, többel próbáltam. Kézzel sem. :smirk:

1 Likes

A Cheeky Devil? Nekem az van és szerencsére működik. Izgultam, viszont nagyon világos a bőröm, szépen mutat rajta. Real Techniques setting ecsettel használom.

2 Likes

Ez a glow play, olyan szivacsos, puha vmi. Nekem sem jött be a cheeky devil. Egyébbként a " normàl" pirosítójukbòl van 3-4 , azokkal semmi gond nincs.

1 Likes

Hasznos volt, hogy leírtad. Köszi.
Én is elengedtem a márkát. Nincs már MAC termék a sminkjeim között, pedig régen csak MAC-et és Nars sminkeket használtam.

A ketyere teljes töltés után már csak 5 percig bírja és 3 perc alatt feltölthető. Írtam az eladónak. :frowning: :frowning: :frowning:

Egyébként a hatása jó, kezdtem látni a kontúrok változását az államon. Csak most igen el vagyok kenődve…

Piactérről van?

Nem, a mindenamino.hu-ról.

Az az amit küldtél nekem?

20230129_162938

Nézd, nálam igy néz ki. Szinte csak ehhez nyúlok, annyira szeretem. :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 Likes

Én is nagyon szeretem a MAC- et , régebben mindig kaptam ajándékba a főnökasszonyomtól, alkalmakra ezzel kedveskedett. Meg vettem is, emlékszem még csak a Váci utcában volt üzletük és az egyik sminkes fiú megdícsérte a tincses pillám ( lol , tincses pilla , elvetemült voltam na ) Volt PaintPot, pirosító, szemhéjfesték többféle és szájceruzára is emlékszem. Általában elajándékoztam őket olyan ismerősnek aki gyakran sminkel. Nekem a méretével volt bajom mindig is, mivel alapból profi sminkeseknek készültek, nekem előbb száradtak be minthogy elhasználjam őket. Egyedül egy pirosítót tartottam meg rózsaszín csillámos, napi szinten használom két éve , előbb fog megszűnni a project pan topic minthogy elfogyjon. :grinning:
Gondolkoztam rajta hogy púder- bronzer kategóriában indítsam - e a márkát, mert nekem bevált, de annyi más van ami tetszik és kisebb kiszerelésben elérhető.
Ha nem tudnék mihez nyúlni vagy ha kezdőnek ajánlanom kellene akkor amúgy mondanám őket, mert minden van náluk ami smink, az eladók kedvesek és smintanácsadás is van.
Életemben először rezgett a léc a Whitney kollekciónál, eddig soha nem vettem semmit csak mert XY neve alatt fut, de Whitneyt annyira szeretem ha lett volna ami illik a portfoliómba akkor szerintem vettem volna :slight_smile:

7 Likes

Szerencsére, örülök, hogy nálad bevált. :pray:Próbálkoztam krémes cuccokkal, de nem jött össze, be is mozdulnak a fényvédők miatt. Maradtam a préselt por állagnál.

1 Likes

Nekem eléggé vegyes a MAChez való viszonyom. Régen próbáltam a szimpla préselt por szemfestéküket, totális csalódás volt. A rúzsaik nagyon szép, változatos színekben kaphatók és baromi jól tudnak csomagolni, de a színválasztékot leszámítva nem győztek meg. A Fix+ imádatot nem értem, a flakonja olyan ócska, hogy a Cosnova is szégyellne ilyet piacra dobni, szabályos sugarakban köpi az arcomra a löttyöt.
Viszont a 217S ecsetet imádom (zsibin sikerült beszereznem az eredeti változatot is, tényleg nagyon más a kialakítása), néhány éve volt egy limitált bronzer, ami fantasztikus, a Stack szempillaspiráljuk nagyon tetszett mini verzióban, ezért mertem megvenni nagy kiszerelésben (spirálra nem szeretek sokat költeni). A Love Me rúzsokat imádom - mérhetetlen önuralommal csak kettőt szereztem be -, krémes állagúak, nem szárítanak, de nagyon pigmentáltak.
A Glow Play Blush-ból egy árnyalat van meg, nekem bejön. Nem olyan szerelemtermék, mint a Love Me-k, az ecset vagy a bronzer, de tetszik.
Régebben a Blot púder is tetszett, de amióta szárazabb a bőröm, csúnyán mutatott, ezért nem veszem újra.
Két alapozójuk piszkálja a fantáziámat, de amíg egy nem fogy el a készletből (ami nem most lesz), nem veszek újat.
Még a Strobe Cream jut eszembe, ami tetszik tőlük, alapozó alá szeretem használni.

8 Likes