Friss beszerzés mindegyik, így ténylegesen első benyomások:
Thebalm Lidquid folyékony szemhéjfesték:
A tubusban inkább metálfényűnek tűnt, valójában csillogó, glitteres - a Nyx Shimmer Down pigmentjeimhez tudom hasonlítani, csak sokkal egyszerűbb felvinni és nincs potyogás.
Először nagyon vizes érzetű, azt hittem semmi fedése nem lesz, pedig dehogynem, nagyon pigmentált.
Ha óvatosan, picit teszek fel, akkor szép szolid, inkább csak megcsillan a szemen. Ha nem sajnálom, akkor igazán vagány sminket tudok készíteni. Hátránya, hogy nagyon hamar szárad, gyorsan kell dolgozni. Előnye, hogy nagyon tartós: 10 órát kibírt fakulás nélkül és a mélyítőben is megmaradt.
Thebalm Stainiac:
Arcra és ajakra is kipróbáltam, szerelem első felvitelre.
Tényleg olyan mint egy “tinta”, mintha beleivódna a bőrbe, az ajkaimon sem éreztem. A színe építhető a babarózsaszíntől az élénk pinkig. Teljesen őszi hangulatba hozott, mert pont olyan mintha a hideg levegő csípett volna meg.
Zselés állagú, a kezemre kenem és onnan viszem fel ecsettel. A kezemet elég rendesen megfogta, viszont a rendeltetési helyeken nem túl tartós, cserébe észrevétlenül “kopik”. Annyira tetszik, hogy már most megkockáztatom, hogy ebből egyszer újravétel lesz.
MAC Powder kiss rúzs/ Sultriness
Szerencsére alaptalanul izgultam. Kényelmes, matt, de mégsem az a száraz formula. Nem emelte ki a száraz részeket sem. A színválasztás mindenképpen szerencsés volt, természetes, picit rózsás, de alig élénkebb az ajkaimnál, így észrevétlenül kopik. Valószínűleg egy erősebb árnyalat foltos lenne.
Viszonylag enyhe a tartóssága, pár óra alatt elhalványul, de egy pici szín marad utána.
Kipróbálnám még más színben is + a folyékony verzióra is kíváncsi vagyok.