Első benyomások

Bocsánat rosszul kérdeztem, szóval utólag megtérítik a visszaküldés díját ? - ez nem világos, mi az a teljesítéssel felmerült költség ?

‘’ A Megrendelő elállása esetén a Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizennégy (14) napon belül visszatéríti a Megrendelő által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket. ‘’

Szerintem a teljesítéssel felmerült költség az a szállítási díj, amit a rendelésed kiszállításáért fizettél. A visszaküldés költségét nem fizetik ki utólag sem.

2 Likes

Ha volt, akkor a szállítási költséget visszatérítik, de a visszaküldés költségét neked kell állnod.

2 Likes

Köszönöm szépen.

https://kremmania.hu/kremek/crest-whitestrips-professional-effect
Fogfehérítő csíkok

Rejtély, hogy ez a termék miért nem népszerűbb. Alig találtam itthon megbízható webshopot, ahonnan beszerezhető lenne. Végül emagon keresztül rendeltem meg egy Greeno Shop nevű boltból. 5 db matricát egyszerűen beledobtak egy kisebb kartondobozba. Semmi leírás nem volt hozzá, még angolul sem, szóval ezt felkutattam neten.

Előírásnak megfelelően használtam, és tényleg jó! Rég volt ennyire fehér a fogam. Persze minden egyes használat után érzékeny lett a fogam egy napra, így nem használtam naponta, mint ahogy javasolják, hanem hetente. Egy még megvan. Több árnyalatot fehéredett a fogam és nem maradt érzékeny. Közvetlenül használat előtt nem javasolt fogat mosni, a matrica leszedése után pedig vizes fogkefével átdörzsöltem a fogaimat, hogy minden hidrogén-peroxidos maradványt eltávolítsak. Elmex lila fogkrémet használtam és Elmex gélt is, szerintem szerepük volt abban, hogy hamar elmúlt a fogérzékenység. Persze használat utáni napon így is szenvedtem vele egy kicsit.

Újra fogom venni, ha szükségét érzem, mert bevált.

12 Likes

Én is nézegettem már, az az 1 dolog tart vissza, hogy van 2 szemfogam, ami tejfog. Igen , eddig jòl bírtàk, de a doki koronát ajánlott rà mert nem mozognak ,viszont màr több a tömés mint a fog, ami azèrt tejfognál elég jò teljesítmény. ( bölcsességfogam sincs, 2 gyökér van a felső sorban de nem nőttek ki, alul hiànyoznak :rofl:. A 21 évesemnek màr mind a 4 bölcsességfoga kinőtt, gyönyörű fogsor, semmi szuvasodàs. A bátyámnak dettò.) A dokit nem kérdeztem mert olyan röhejes lenne megkèrdezni, hogy a tejfognak mennyit àrtana a fehérìtés… De lehet most megrendelem a te véleményeden felbuzdulva. :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Na hát ebben nem tudok segíteni, de anno utána nézegettem. Neten annyit találtam, hogy megfelelő körültekintéssel a fogorvosok szerint is megfelelő. Rendelői fehérítésnek annyi előnye van, hogy egyből remineralizálják a fogakat. Ha erre figyelünk otthon, akkor szerintem baj nem lehet. Tejfoggal nem tudom mi a helyzet😀
Ja és a használata után egy-két nappal nem ettem színes ételeket, a kávét is szívószállal ittam, de lehet hogy ez is felesleges volt.

2 Likes

Egyáltalán nem felesleges kerülni a színes ételeket, én eddig 2x fehérítettem az elsőnél nagyon odafigyeltem erre , másodszor kicsit linkebb voltam és nem is lett annyira szép a végeredmény, utólag nagyon szidtam magam.
Idén még nem tudom belevágjak- e újra, augusztusban megyek fogkőszedés + sós polírozásra, nagyon szép eredményt ad önmagában is, lehet, hogy nem fog kelleni utána a fehérítés.
Nekem otthon használatos Opalescence szett volt mind a kétszer, fogkőszedés után használtam, először a rendelőben vettem meg, másodszorra meg egy ismerősöm fogorvos barátnője hozta harmad áron…
Tetszenek ezek a tapaszok, lehet, hogy kipróbálom :slight_smile:

1 Likes

IOMA GENTLE CLEANSING CREAM

Borzalom, kuka. Marionnaudban vettem, 900 Ft volt akciós áron, eredetileg valami 15000 körül.
Elvileg illatmentes, de van szaga, műanyag szerű és nagyon csípte a szemem. Kidobom.

A nagyduma, hogy hightech meg Szilicon valley, csúcstechnológiás, na hagyjuk. Ó borzalom. :roll_eyes:

Ezek után soha semmit nem veszek ettől a márkától.
Az Elyn’s Lab arclemosó ezerszer übereli.

IMG_20220724_192512

6 Likes

Pont kérdezni akartam, hogy Neked és akik még lecsaptak a 900 Ft- os akcióra, bevált-e valami?
Én egy maszkot bontottam (Deep Care Moisturising), de kb. mint halottnak a csók. A Balea párszázas maszkok jobban hidratálnak…:roll_eyes: Durva, hogy annak az eredeti ára 20490 lett volna.:zipper_mouth_face: Egyelőre elment a kedvem, hogy a többi cuccot kipróbáljam…

1 Likes

Ugyanezt a maszkot is próbáltam, nulla. A Paula ezerszer jobb, majd féláron. Van még pár szérumom, félve, de kibontom. Lehet, az is a kukában landol.

Huh, egy maszkot rendeltem én is a márkától az akcióban, de még nem használtam. Ezek után azt hiszem nem merem az arcomra kenni :confused:

Június 16-a óta használom a tretinoint, 3-4 naponta kenem fel. A használatát követő nap a “pihenésé”, akkor csak a nia szerumot használom és hidratálok.
Két hete jelentkezett a hámlás. Akkor sikerült egy megfázást is összeszedni, tehát a hámlás az orrom környékén betudható a gyakori orrfújásnak, de a homlokom és az orcáim, valamint az állam állapota aligha. Ráadásul ezt akkor sikerült felismerni, amikor a munkahelyen kiszaladtam a mosdóba… kora reggel még semmi nem látszott.
Pár napra felfüggesztettem az aktív hatóanyagok használatát és semmilyen fedőterméket nem kentem az arcomra, ellenben a Bioderma Cicabióval, amiben amúgy is legszívesebben fürödnék, hát még akkor, amikor szó szerint leesik az arcom.
Hamar normalizálódott a helyzet, ismét tretinoinozom, béke van az arcomon. Valószínűleg volt némi közvetett hatása a megfázásnak.

5 Likes

https://kremmania.hu/kremek/hask-argan-olaj-tartalmu-hajapolo-5-in-1-leave-in-spray

Hirtelen felindulásból vettem ezt a terméket hajmosások közötti ápolásra. Szerintem hiba volt, jobban is utánajárhattam volna a dolgoknak. Alig érzem a hatását, és az összetevőkből ítélve olyan, mintha glicerines vízzel fújkálnám a hajamat. Egyetlen értelmes összetevője az argánolaj. Ja és azt hittem nincs illatosítva, ezért van enyhén halszaga, talán az argánolaj miatt? De itt megnéztem az összetevőket és van köztük parfüm… nem értem. A lényeg, hogy kár volt megvenni, annyira olcsó sem volt.

3 Likes

https://kremmania.hu/kremek/skin1004-madagascar-centella-hyalu-cica-water-fit-sun-serum
Eddig az egyik legjobb fényvédő, amit valaha használtam. Kiszerelése is szuper.

5 Likes

Friss beszerzés mindegyik, így ténylegesen első benyomások:

Thebalm Lidquid folyékony szemhéjfesték:
A tubusban inkább metálfényűnek tűnt, valójában csillogó, glitteres - a Nyx Shimmer Down pigmentjeimhez tudom hasonlítani, csak sokkal egyszerűbb felvinni és nincs potyogás.
Először nagyon vizes érzetű, azt hittem semmi fedése nem lesz, pedig dehogynem, nagyon pigmentált.
Ha óvatosan, picit teszek fel, akkor szép szolid, inkább csak megcsillan a szemen. Ha nem sajnálom, akkor igazán vagány sminket tudok készíteni. Hátránya, hogy nagyon hamar szárad, gyorsan kell dolgozni. Előnye, hogy nagyon tartós: 10 órát kibírt fakulás nélkül és a mélyítőben is megmaradt.

Thebalm Stainiac:
Arcra és ajakra is kipróbáltam, szerelem első felvitelre.
Tényleg olyan mint egy “tinta”, mintha beleivódna a bőrbe, az ajkaimon sem éreztem. A színe építhető a babarózsaszíntől az élénk pinkig. Teljesen őszi hangulatba hozott, mert pont olyan mintha a hideg levegő csípett volna meg.
Zselés állagú, a kezemre kenem és onnan viszem fel ecsettel. A kezemet elég rendesen megfogta, viszont a rendeltetési helyeken nem túl tartós, cserébe észrevétlenül “kopik”. Annyira tetszik, hogy már most megkockáztatom, hogy ebből egyszer újravétel lesz.

MAC Powder kiss rúzs/ Sultriness
Szerencsére alaptalanul izgultam. Kényelmes, matt, de mégsem az a száraz formula. Nem emelte ki a száraz részeket sem. A színválasztás mindenképpen szerencsés volt, természetes, picit rózsás, de alig élénkebb az ajkaimnál, így észrevétlenül kopik. Valószínűleg egy erősebb árnyalat foltos lenne.
Viszonylag enyhe a tartóssága, pár óra alatt elhalványul, de egy pici szín marad utána.
Kipróbálnám még más színben is + a folyékony verzióra is kíváncsi vagyok.

6 Likes

Devoted to chili-m van a Powder Kiss-ek közül kb 2 éve, de lehet, hogy több. Nagyon szeretem :slight_smile: Ez a narancsos rozsdás barnás vöröses árnyalat :slight_smile: Szerintem is teljesen viselhető matt formula :slight_smile:

1 Likes

Nekem is van egy MAC Powder Kiss rúzsom, az árnyalat nevére így hirtelen nem emlékszem, mert ajándék termék volt, de szerintem is jó a formulája, nem az a szuper matt, szárító.

A theBalm termékeket honnan szerezted be? :slightly_smiling_face:

1 Likes

Notino-ról :slightly_smiling_face:. Pont volt valamilyen akció akkor is, 15 vagy 20%

1 Likes

Megérkezett ma a Skinsmart rendelésem, benne a Happier Barrier és a Hydration Station arckrémekkel.

Az imént a Hydration Station-t próbáltam ki: valóban könnyed, gél-krém állaga van, illatmentes, és egyrészt nagyon jól hidratál, másrészt mindemellett nem ragacsos utána az arcom. Ez utóbbi ritkaság, mert extrém zsíros bőröm van és általában nem akaródzik neki semmit teljesen beszívni.
Ami még nálam extra nagy pirospont, hogy a toniktól nedves arcbőrömön nyom nélkül el lehetett dolgozni, és nem produkálta azt a fehér réteget amitől falra tudok mászni. Vannak krémek, amik nedvességgel találkozva kifehérednek a bőrömön, konkrétan a Phi I’M So Sensitive krémjén kívül az összes. A HS nem, szóval ezzel nagyon belopta magát a szívembe. :grin:
Abszolút nem irritál (ami mondjuk nem meglepetés), és a tapintás alapján sminkalapnak is jól működne nekem.

A Happier Barrier-t majd holnap, de a kezemen próbálva annyit már látok, hogy egy picit testesebb, krémesebb termék, viszont egyáltalán nem nehéz, és éjjelre az én zsíros bőrömre is teljesen használható lesz. Ha extra száraz a bőre valakinek, akkor lehet, hogy nem lesz elég, de ezzel a bőrtípussal nincs sajnos tapasztalatom. Holnap este majd jelentek róla is.

Abban biztos vagyok, hogy ilyen áron ajándék ez a két krém, és esélyes, hogy hosszú távon barátok leszünk. :slight_smile:

16 Likes