OMOROVICZA MAGYAR KIRÁLYNŐ PERMET
Egy szuper luxustermék, ami nálam kb. az a kategória, mint a Guerlain Meteorites púdergyöngyei, vagy az Hourglass Ambient Lighting púdere. Lehet nélküle élni, de garantált a luxus érzés, amikor ezeket a termékeket a kezébe veszi az ember. Hisztis bőrre tökéletes, szuperül hidratál, nyugtat, és a világ legjobb porlasztója ezé a terméké. Emiatt gazdaságos is, lassan fogy, csomagban szoktam venni.
OMOROVICZA OMORESSENCE
Teljesen őszinte leszek, és azt mondom, hogy nem igazán tudtam, mi az az esszencia, és a bőrápolási rutinom mely pontján fogom használni, és miért. Bár a Fresh esszenciáját korábban ki akartam próbálni, de mindig úgy éreztem, hogy felesleges dolog. Szeretem a Királynő Permetet, és bár ezek hasonló termékek, az Omoressence jobban hidratál több hidratáló összetevővel. Imádom az illatát, nagyon friss, és úgy kisimítja a vonásaimat, ahogy egyetlen más termék sem képes. Ekcémára, allergiára hajlamos, hisztis bőröm reggelre tökéletesen hidratált lesz, arctisztítás után használom közvetlenül szérum és hidratáló előtt.