Első benyomások

A fehérítő hatásról nem tudok nyilatkozni,mert ma vettem,de az élmény fantasztikus,mintha Bountyval mosnék fogat. :heart_eyes: Euroshopban ( minden 490 huf) fedeztem fel.IMG_20220617_212254_812

Kartondobozban van,de azt már kidobtam. Ha valaki esetleg keresné az üzletben. Ezenkívül még két ízben van: bogyósgyümölcsös illetve citromos,ha jól emlékszem.

10 Likes

Utoljára oviban ettem meg egy fél tubus fogkrémet de most nagy a kísértés.:grinning:

2 Likes

Mintha levelet írtam volna a Pupának pedig nem…
Ami miatt hezitáltam, hogy megvegyem- e idén is a napozó termékcsaládot:
Spf 30 krém- nehezen jött ki a tubusból nagyon vastag, zsíros krém. Átrakták spray flakonba, könyedebb a formula, sokkal egyszerűbb eloszlatni , arcon is kipróbáltam nem lettem zsírosbödön.
Napozás utáni testápoló- tavalyi változat édes illatú volt nem hűsített, az idei maradt ugyanaz a púder illat de most már hűsít is, a napozás utáni tusfürdő szintén.
Nagyon örülök, hogy megint bizalmat szavaztam nekik, a tavalyi minőséget is megvettem volna, ennyi kompromisszumot tudok kötni , de így sokkal jobb lett a termékcsalád.:sunglasses:

4 Likes

Kérastase K-Water: az adagolója borzalom, folyik belőle rendesen, mintha tényleg csak víz lenne. Első használata során szerintem több ment a hajam mellé, mint rá, 2. alkalommal töltöttem belőle egy fújós flakonba. Ugyanezt tapasztaltam egykor az Olaplex 0 esetén is, azt azóta fújós flakonban árusítják.
A hatását láttam a hajamon, simább lett és fényesebb is, rendezettebb vasalás nélkül is, de ez a következő hajmosásig tartott csak. Gyorsan hat, a fújós adagoló azért szerintem kell, ha nem akarja az ember a felét mellé önteni. 400ml 40 Euro, nekem ez ennyit nem ér meg, max. alkalomra. Azt írják 20ml kell egy használat során, akinek vastag és hosszú a haja, annak szerintem több is. Most rendeltem egy másik terméket, Matrix Lamellar water a neve, elvileg ugyanez a funkciója, csak éppen kb. 10 Euro a 250ml. Remélem hozza ugyanezt a hatást.
Akinek alapból sima és fényes a haja, annak ez teljesen felesleges.

3 Likes

OMOROVICZA MAGYAR KIRÁLYNŐ PERMET

Egy szuper luxustermék, ami nálam kb. az a kategória, mint a Guerlain Meteorites púdergyöngyei, vagy az Hourglass Ambient Lighting púdere. Lehet nélküle élni, de garantált a luxus érzés, amikor ezeket a termékeket a kezébe veszi az ember. Hisztis bőrre tökéletes, szuperül hidratál, nyugtat, és a világ legjobb porlasztója ezé a terméké. Emiatt gazdaságos is, lassan fogy, csomagban szoktam venni.

OMOROVICZA OMORESSENCE

Teljesen őszinte leszek, és azt mondom, hogy nem igazán tudtam, mi az az esszencia, és a bőrápolási rutinom mely pontján fogom használni, és miért. Bár a Fresh esszenciáját korábban ki akartam próbálni, de mindig úgy éreztem, hogy felesleges dolog. Szeretem a Királynő Permetet, és bár ezek hasonló termékek, az Omoressence jobban hidratál több hidratáló összetevővel. Imádom az illatát, nagyon friss, és úgy kisimítja a vonásaimat, ahogy egyetlen más termék sem képes. Ekcémára, allergiára hajlamos, hisztis bőröm reggelre tökéletesen hidratált lesz, arctisztítás után használom közvetlenül szérum és hidratáló előtt.

8 Likes

Próbálgattam a jó pár adag Lancome Teint Idole-t, amit vásárlások mellé kaptam. Már az első alkalom után úgy gondoltam, hogy ezt meg kell vennem teljes kiszerelésben, annyira tökéletes volt minden szempontból. Aztán másnap tűzpiros arccal és millió apró pattanással ébredtem. Gyakorlatilag több hónap gondos bőrápolási eredményét vágta haza egy nap alatt. Hogy igazoljam a gyanúm, még elhasználtam lassanként a mintákat és valóban. Valószínűleg a rengeteg alkohol és parfüm. Nagyon sajnálom (és mérges is vagyok az arcom miatt) mert álomszépen mutat, így viszont hatalmas nem.

1 Likes

Nem tudom mit használnak Lancome-ék, de nekem is kiverik a biztosítékot a termékeik. Szemkrém, arckrém, alapozó szintén: mind vakarózással és csalánkiütéssel végződött :frowning:
Szerencsémre nem volt súlyos és csak mintákban próbáltam.

1 Likes

Beállok a sorba, ugyanez a tapasztalatom. :frowning:
Spiráljaikkal is, amit a legjobban sajnálok.

2 Likes

Nekem az a furcsa, hogy miért ragaszkodik egy ilyen patinás luxusmárka az irritáló összetevőkhöz (ráadásul nem kis mennyiségben). Oké, az alkohol könnyedebbé teszi a formulát és olcsó, de rengeteg alapozó elérhető a piacon, ami nem tartalmazza és megmarad az emberek arcán. A parfüm pedig semmit nem tesz hozzá a termékhez.

3 Likes

Ebből nekem sikerült az üveg alapozót elhasználnom, de a végére szó szerint 1-2 óra múlva viszketni kezdett az arcbőröm. Miután felkentem, még 1 óràn át éreztem a parfümöt :face_with_raised_eyebrow::smirk: A porpúdernek csak enyhe illata van , azzal szerencsère semmi gondom sincs, csak az, hogy elfogyjon.

1 Likes

Nekem nagyon fura az a kettősség, hogy egyre több tudatos bőrápolóknak való termék jelenik meg, akár drogériás viszonylatban is ugyanakkor

• magasabb árkategóriába tartozó márkák borzalmas incivel rendelkező termékeket árulnak
  • az illatositás olyan termkékekben is megjelenik, aminél teljesen felesleges, pl. lehet poénos egy csokoládé témájú szemfestékpalettát csokiillatúra gyártani, de én sikítófrászt kapok ettől
8 Likes

Valahol azt olvastam, hogy a francia gyártók parfümöznek aroma terápia jelleggel, plusz az illat hozzáad a luxus érzethez. Plusz a történelem/ kultúra…Franciaország a parfümök őshazája. Ezzel szemben az amerikai márkák nem az eleganciát (arisztokrata érzést), hanem a professzionalizmust képviselik inkább. Vagy úgy is meg lehet fogni, hogy a francia egy életérzés, az amerikai pedig egy eszköz a jó megjelenéshez (fotó és mozivászon kompatibilis szép bőr). Szóval a Lancome szerintem sokkal inkább a luxusérzetre és a francia hagyományokra apellál, mint a szép bőrre.

9 Likes

Értem, de szívem szerint megmondanám ezen márkáknak, hogy a luxusérzetet minőségi csomagolással is el lehet érni, és ha mondjuk adnak spatulát a tégelyes termékekhez. De ha valóban magas hatóanyagtartalmú a termék, az az igazi… nekem ez is része annak a bizonyos életérzésnek.
Nekem nincs problémám a parfümmel, de amikor szabályosan orrba vág és a hajnali sminkelésnél felébredek tőle, az túlzás. Egy parfümöt se az orrnyílásomban fújok.:slight_smile:

6 Likes

Lehet, hogy a prémium márkák megengedhetik maguknak, hogy ne reagáljanak azonnal a trendekre és egyfajta állandóságot képviseljenek?..
(De, ha a cinikus énemre hallgatok: parasztvakítás.)

5 Likes

Ajándékba kaptam:
https://kremmania.hu/kremek/olivia-garden-fingerbrush-combo-medium-bontokefe

Tangle teezert még nem használtam, csak utánzatot (yves rocher vásárláshoz volt akcióban), eddig az volt a legjobb bontókefém. De asszem inkább kidobom… Ez a hajkefe valami zseniális, nem fáj, nem tép, nem húz, pillanatok alatt kifésüli az összegubancolódott hajamat. Nyáron sokszor csak hajmosás előtt és után fésülködöm egyszer, utána hagyom vizesen megszáradni, mert ilyenkor szép göndörre gubancolódik. Nem volt egyszerű sose kifésülni, de ezzel a hajkefével percek alatt megvagyok. Ha valaki keresi a szent grált, egy próbát megér szerintem.

11 Likes

Nagyon érdekes a villa-szerű alakja. Van ennek jelentőssége, vagy szimpla dizájn?

1 Likes

Szerintem design, nem tudom

Kicsit más jellegű első benyomás: Rossmann futár, ha gond van.
Tegnapra vártam a csomagot. A futár hívott, hogy igazán ne haragudjak, de nem tudja hozni a csomagot mert a rendelt fertőtlenítő kupakja lerobbant és eláztatott mindent. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy ne hozza így ki a csomagot, próbálkozzunk holnap újra.

Kb fél óra múlva email jött a törölt rendelésről és visszatérítésről. Mivel nem ebben egyeztünk meg (hanem, hogy kell a rendelés), írtam az ügyfélszolgálatnak. Ekkor már bőven 5 óra után voltunk. Nemsokára hivott az ügyfélszolgálatos hölgy, elnézést kért a történtekért, és kérte hogy adjam le újra a rendelést, ha szeretném mégis a rendelést. Az online rendelésnél elhasznált 10%-os kuponomat is újra aktiválta. Végig nagyon udvarias és készséges volt.

A szerencsétlenségem és a félreértések ellenére mind a futárral mind az ügyfélszolgálattal való egyeztetés pozitív élmény volt. Az volt az érzésem, hogy igen, emberek, történnek hibák, de a legjobb tudásuk szerint igyekeznek minél hamarabb kijavítani.

13 Likes

Sziasztok , nem találtam visszaküldős topic-t, valaki meg tudná mondani, ha nem személyesen üzletben, hanem posta/futárral küldöm vissza a DOUGLAS online rendelést , akkor a posta költséget is visszatérítik ? Köszönöm.

A postát sajnos Neked kell állnod :expressionless:

2 Likes