Ha már az oil blotting papírokról volt szó, itt van egy válogatás. A végén egy meglepő ajánlattal.
Én jövök megvédeni a Bobbit egy picit. Nekem a bronzosítója a top háromban van. Két darab pirosítóm van tőlük egy krémes és egy mono por állagú az utóbbi híres Pale pink. Mindegyik nagyon tartós és kifejezetten könnyű velük bánni. Ami nekem sem jött be az a szemrevaló stickjük . Szemfestékek közül csak a tavalyi egyik ünnepi kiadású paletta ami nálam bevált a többi kipróbált nem sokáig maradt nálam.
A vitaminos krémje nagyon jó ,de most mást találtam olcsóbbat helyette ,de többet elhasználtam már belőle.
Nekem az alapozoik jonnek be, es a top5 markamban ebben a szekcioban benne van. Ha kellene valamihez hasonlitanom, akkor a nars-hoz hasonlitanam. Eppen most ezt a kettőt használom keverten, a skin foundation már a 2. üveg, annyira bejött
Az Uriage eddig elkerülte a figyelmemet, de instán láttam skinimaliste-nél az egyik terméket, az ajánlott téli megmentők között, gondoltam egy próbát megér. Úgyis kellene tusfürdő is, a drogériás mentes vonal nem igazán vált be. Akkor már próbáljunk ki ezt-azt
Több shea butter alapú termék van, illatmentesben. Átböngésztem a magyar oldalt, Uriage Dermatológiai Laboratórium - a forrástól a bőrgyógyászatig - Uriage ami megjegyzem, nagyon informatív, mind leírásban, mind össztevőket tekintve.
A fotón csak egy része van, amit most hirtelen összeszedtem, de minden termékkel elégedett vagyok.
Az arckrém alapkrém, de annak tökéletes, nagyon gyorsan szívódik és mellette testes, kifejezetten jól esik így télen.
Az olajbalzsam testápoló annak fog tetszeni, aki szereti az ilyen tipusú terméket, én igen. Ezt még nyáron is használom majd.
A kisebb doboz kifejezetten bőrrepedésre való, sűrű balzsam, ami a kis Niod kanállal szoktam kibányászni. Két nap alatt helyrehozta a sarkamat, amivel szenvedek már egy ideje.
És a végére a meglepetések:
A szemkörnyékápoló eszméletlen jó, ezt valahogy reggel és este is szívesen kenem. Szemmel látható a hatása, simít, világosít, wow. Ilyet még csak a Strivectin krémnél tapasztaltam, de az 3-szor ennyibe kerül, igaz 30ml. Szép kis össztevőlistás, mindenből egy kevés típus, ami a mindennapi használatnál sem okozhat problémát. (retinol, c-vitamin)
Személyes kedvencem, a Xemode Cerat krém, na ez ül a képzeletbeli trónon, így képzelek egy mindenre is jó krémet. Kenem mindenhova. Ha nyaralni mennék ezt az egy hidratálót vinném. 25% shea tartalmú, nagyon jól formulázott, cseppet testvaj jellegű gyorsan felszívódó csodakrém. Arcra is próbáltam, működik, kifejezetten tápláló krém. 200 ml, a legjobb ár-érték arányú hidratáló, amihez volt szerencsém.
Van egy Age Protect termékcsalád, ahol sajnos nem minden illatmentes, de van pl. szérum, amit nagyon hiányolok a patikai márkáknál. Úton van még a Filler, ami nappali hidratáló + primer jellegű termék.
Sokszor látok Uriage akciót, most a 2. termék 50% promócióban rendeltem, szerintem megérte. Ezentúl figyelni fogom.
Pont most kaptam akció értesítőt az ekozmetikumról: Xemose akció
Tretinoin 0.025 %-os retinol gélről szeretnék írni röviden.
Tegnap végre rászántam magam, hogy felkenem a retinol gélt. Nagyon féltem, hogy reggelre lángvörös arccal ébredek, vagy rosszabb esetben már éjszaka is viszketesre fogok felriadni.
Betartottam a kapott instrukciókat, toner es arckrém után kb 1 ora múlva kentem fel, szemem es nyakam környékét kikerülve. Aztán pedig vastagon behidrataltam a pofim.
És láss csodát, semmilyen irritációt nem okozott a retinol gél. Ezidáig.
72 óra múlva ismét felkenem. Állítólag valakinek akkor tud beütni a krach. Titkon remélem, hogy nálam ez elmarad.
A nagy tégelyes nekem is megvan. Ha kijön az ekcéma a kezemen ezzel segítek a szárító gyógykenőcs után regenerálódni. Kicsit csökkenti a viszketést is. A sarkamat és könyökömet is szoktam kenni vele. Szuperül puhít.
Ajjaj, megint bővült a kívánságlista, szegény pénztárcám…
Néhány terméket már próbáltam a márkától, minddel maradéktalanul meg voltam elégedve. Nem tudom, miért nem jutott eszembe még más termékeket is kipróbálnom tőlük, na de majd most.
Nekem az Uriage napozás utánija volt meg és teljesen odavoltam érte, kentem arcra, testre mindenhova, 3x biztosan újravettem már.
Én nagyon szeretem az Uriage termékeit, télen a kiütéses, allergiás bőrömet gyorsan, szépen helyrehozza.
Most a Bioderma atópiás bőrre való krémjét kenem, hát, nem szeretem. Be sem szívódik, halálra idegesít. Csak a problémás, fájdalmas területre kenem fel, de ott is áll a bőrömön, pedig hát az pont beszippantania kellene, hisz rettenetesen ki van száradva, visszaállok az Uriage-ra.
Most az Uriage szemfesték lemosóját próbálom, kíváncsi leszek.
Nem termékről akarok első benyomásos posztot, hanem technikáról.
Ma használtam először ezt a sminkelési technikát a szemhéjamon (miért nem korábban???), és hát teljes siker:
Mac 24 órás alapja, azon Painterly Paint Pot és Quarry szemfesték, amit használtam. Láttam egy Chanel backstage videót, ahol a sminkes egy ceruza formájú szemfestékkel csinálta meg pillanatok alatt, na, azt még muszáj tökélyre fejlesztenem.
Hú, én egy hetet vártam, nem mertem hamarabb. Féltem, mint a tűztől.
Azóta heti 2 van, de semmi gond, semmi hámlás.
Remélem, hogy nem lesz gond nálad sem, mert a hatása fantasztikus!
Írd majd meg, milyen volt!
Feltétlenül beszamolok!
Na eljutottam a BB bronzerig és a spirálig is. A bronzert szemhéjpúdernek fogom elhasználni, mert bronzernek rajtam olyan piszkos sárgás karamelles. Szemhéjpúdernek alapszínként viszont jó lesz.
Szempillaspirál: hát csajok, ez nem egy nagy truváj. Spirálnak spirál, de rajtam semmi extra. Oké, szeretem a műszempilla-hatást és borzasztóan erős, makacson egyenes pilláim vannak, de ez kb a koszolásukra jó csak.
OFF: van valami ötlet, hogy milyen spirált lenne jó vennem? A Rimmel, Astor, Maybelline, Lovely spirálok kilőve. Mindtől allergiás vagyok. Pupa, Max Factor, Loreál, Catrice, Essence, S-HE nem csinál semmit. Az Avonosok nekem peregnek. Az UD Perversion-je lenne életem egyik nagy szerelme, ha nem lennék rá allergiás, illetve a MAC Haut&Naughty-ja, ami nem vízálló fekete, de ez megszűnt
Én vagyok a nagy szempillaspirál ninja.
Elképesztő mennyiségű spirált próbáltam ki, Pat Mcgrath, Tilbury, Hourglass, Catrice, Essence, kb. minden árkategóriában. Az én kedvencem is megszűnt, egy limitált Essence volt, You better work volt a neve.
A Bobbi spirál klasszikus, hagyományos spirál nagy fejjel.
Amit az én érzékeny szemem szeret: Clinique Lash Power mascara (tart, mint a beton egész nap, viszont könnyű lemosni, szép pillákat csinál), High Impact, ami szintén Clinique, új kedvenc az Ilia spirálja, ami valami elképesztő népszerű. Illetve a Nars Climax Extreme, de a Mac Gigablack kis kék spirálja is szuper.
Szempillagöndörítőt próbáltál már?
Drogériás vonalon nehéz nekem, ha gyorsan akarok venni valamit, akkor a zöld Lash Princess.
Huhú A Clinique-k és a MAC gigablack-je szintén nulla, mintha semmit nem csináltam volna A Nars-hoz és az Ilia-hoz még nem volt szerencsém A Lancome és az YSL spiráloktól póklábas ragacs vagyok, Lash Princess szintén a göndörítőktől hullik vagy letörik a pillám szerintem leülök, egyes
Szia!
Én is hasonló problémákkal küzdök, a drogériások közül a Bourjois és trend-it up spirálokat tudom egyedül használni, a többitől könnyezek és viszketek. Trend- it upból a barnát szoktam venni, szőrkefés, a hatása hétköznapibb, a Bourjoisból a piros csíkos Volume Reveal a kedvencem. Van rajta nagyítós tükör is, ez is hagyományos szőrkefés, szépen szétválaszt, dúsít és hosszít. Ja, és éjfekete
Ezen kívül amit tudtam még használni (és természetesen külföldről rendelős ) az a Tarte Lights, Camera, Lashes és a Marc Jacobs Velvet Noir, mindegyikből mintácskám volt még a vámolós időszak előttről, nem bántották a szemem és szép pillákat csináltak, A MJ már sajnos megszűnt úgy tudom, az igazi műszempilla-hatású volt, a Tarte természetesebb, de azért látványos
@Mse és @Naftalin nagyon köszönöm a tippeket
A Bourjois-t még nem próbáltam, nem is nagyon olvastam/hallottam pozitív visszajelzéseket róluk, de meg fogom nézni. De ha már két spirál-nindja is így nyilatkozott, kénytelen leszek sephorát látogatni valamikor és beszerezni utazóméretű spirálokat, hátha meglelem az igazit.
Igazság szerint úgy szeretnék valami jó drogériás spirált de ahogy találok valami számomra megfelelőt, azonnal kivonják nagy kedvencem volt még az újracsomagolás és a formulacsere előtt a Max Factor 2000 Calories spirálja, de azóta az is förmedvény lett
A Bell Hypoallergenic spirálokat próbáltad? Online még látom hogy van rossmannban, nem tudom boltban is van-e még…
Ez jó ötlet nem tudod véletlenül, hogy tudják-e hozni a műszempilla-hatást? természetesnek kinéző pillákra van spirálom