Úristen ez gyönyörű!
Én valamiért mindig azt hittem, hogy ez a pirosító matt. Néha csalókák a hivatalos termékfotók. Tényleg nagyon szép
Az unboxingban is írtam, hogy vásároltam Bobbi Brown csomagot. Hát…a spirált és az ajándékként érkezett bronzert még nem próbáltam, de a rúzs, a szemhéj stick és a sminklemosó olaj csalódás. Összességében nem értem a felhajtást a márka körül…
A stick konkrétan nem látszik a szemhéjamon, csak annyi, hogy valami fényeset kentem fel. Szín sehol. Alap nélkül az arcom minden szegletében is kikötött a nap végére, csak éppen a szemhéjamon nem maradt egy parányka sem. Már akkor is ragacsos volt, de azt hittem, sok lett a hidratálóm és összevesztek, de ma bebizonyosodott, hogy nem. Ragacsos, kellemetlen érzés. Határozottan érzem, hogy felkentem valamit és néha felcuppan a mozgó szemhéjam a felette lévő bőrfelületre
A rúzs kis cuki, kellemes, szép a színe. Olyan mindennapi szaladós, de itt sem érzem azt a fene nagy minőséget. Ehhez képest viszont drága. Ahogy a véleményeknél írtam, az Inglot rúzsai ugyanez az állag, illat és még a rúzs vágása, formája is egyező. Rajtam ugyanúgy is kopnak. Drogériás viszonylatban is max a középmezőnyig jutna.
Lemosó olaj konkrétan nekem értelmezhetetlen. Tény, hogy mindent lepucol, de a babaolaj vagy a kókuszolaj ugyanezt tudja.
Elkenegetem őket, de nem mentek akkorát nálam, hogy azt mondjam, bármelyiket is újravenném.
Sok mindent próbálgattam az utóbbi években, de azt kell mondanom, hogy annak ellenére, hogy szkeptikus voltam, hosszabb távon és ár érték arányban nekem a MAC dolgai állják meg leginkább a helyüket…
Nekem a híres Bobbi BB krém nem jött be, az olaj tényleg átlagos. A vitaminos alap egész jó, abból lehet kis kiszerelést is venni.
Nekem alapozóm volt tőlük, a színe gyönyörűen passzolt, könnyed volt és ezzel végére is értem a pozitívumainak. És nem én választottam a típust, hanem az eladó.
Ja, meg van ilyen olajfelitató papírkám fekete bőrtokban, az nagyon menő, ha színházi mosdóban elő kell venni.
Egy barátnőm is az alapozót és a korrektort dícséri, de csak azért, mert talál megfelelő színt a BB-nél, máshol nem. Na nem mintha lenne valami elfednivalója
Ezt a papírkát sosem értettem fixen a stelázsi papírra vagy zsírpapírra asszociálok
@Montelino köszi
Ezt a tokot szerettem volna megvenni, de már nem kapható régóta.
Az olajos bőrnek nagy barátja ez a papírka.
Azt tudom, csak a tényleges funkciót nem értem. Egy papírzsepi vagy egy jobb nedvszívó képességű anyag nem hasznosabb, mint egy darab “zsírpapír”? Nem kötözködés, valóban érdekel Mintát én is kaptam más márkától, nekem a T-vonalam olajos időnként, de olyan érzésem volt, mintha ténylegesen egy papírlappal próbáltam volna itatgatni a homlokomat.
Régen sima zsepivel, általános iskolás koromban még szilviával is törölgettem de sokkal jobban felszívja ez a kis papírdarabka a zsírt. Nekem a rozis roll van meg meg egy kupac Jolsés.
A BB részhez:
Nekem csak egy pirosító és egy highlighter van tőle a pírt kaptam barátnőmtől a highlighter Erzsitől vettem, én nagyon elégedett vagyok velük, a pírt kimondottan szeretem. Kellően pigmentált, szépen felveszi az ecset és mégsem csinál instant bohócpofit. bírja a maszkot is.
A highlighternek szép fénye van, kicsit macerásabb felvinni, de megéri.
teljes áron nem hiszem, hogy megvenném őket, de akciósan, zsibin simán jöhet
Persze, zsepit is lehet használni, de úgy érzem, a blotting papiros jobban felszívja az olajat, na meg jobban kézre is áll.
Ha már Bobbi Brown: én se vagyok tőle elájulva. Az Antigua pirosító és a rózsás árnyalatú shimmer brick szép-szép, de nem lettek a kedvenceim. Volt tőle egy másik pirosítóm (négyszögletes dobozkás), végképp semmi extra. A csomagolásuk ultrakönnyű, gagyi.
Még van egy mini kiszerelésem a primerből, remélem, legalább azt szeretni fogom.
Shimmer Brick csíkokra tört. Nem is mondok semmit.
Elért engem is az olaplex mánia:
Olaplex Hair Perfector No.3:
Azt hiszem ez az helyzet, amikor az ember a saját hülyesége miatt kicsit lukra fut. Megrendeltem, mert azt gondoltam, kicsi életet lehel a fénytelen, torzonborz hajamba. Viszont a hajam nem festett, nem terhelem hajvasalóval vagy dauerral. Szóval nem sok kötést kellett javítani. Így hiába használtam, csodát nem tett. Talán kevésbé lett torzonborz a hajam. Ettől függetlenül nem rossz termék, hiszek a tudományban, de valószínűleg nekem most nem erre van szükségem.
Olaplex No.6. Bond Smoother:
Valószínűleg ez kell nekem. Hajformázó, simító hatású. A teszteknél olvastam, hogy óvatosan kell vele bánni, mert elnehezíti a hajat. Szerencsére ezt csak icipicit éreztem, pedig nem fukarkodok a felvitt mennyiséggel. Tényleg kevésbé összevissza a hajam tőle és szebb a fénye is. A hozzám hasonló időhiányos/türelmetlen/hajformázókat nem bíró embereknek ajánlom.
Na ezt vártam. Valaki mondja meg, hogy megéri-e az árát? Köszi
A papírzsebkendő visz az alapozóból is, a papírka csak az olajat tünteti el.
Hát én is már vagy ezer éve vettem, még talán Notinoról. De lehet Douglas. Csak abban vagyok biztos, hogy egy vagyonba került…
Ezek a papírkák lehellet vékonyan be vannak vonva általában rizsporral ami segít felitatni a nedvességet és picit “ púderez” is. Szerintem jobb mint a zsepi, amióta @Kokapu feltette az övét azon gondolkozom, hogy nekem milyen volt, ha jól emlékszem sima Douglas márkájú , szerettem. Nálam ez tipikusan az a termék ami ha van akkor szeretem ,de ha nincs akkor mindig elfelejtem újravenni.
Közben meg is találtam, 2016 decemberében rendeltem Douglasból, 7400 forintért, amiből lejött 20%
Amúgy ezt tényleg csak alkalmilag használom (vagy ha kell a benne lévő tükör is), még mindig van benne az eredeti papírból (mondjuk 100 darabos). De máskor én is a Rossmannban kapható rollnisat viszem magammal.
Hogyan történt?
Létezik olyan is, amelyik nem csak itatós, hanem finom púderréteg van rajta és még egy plusz mattító hatása is van emiatt.
Szerk: lemaradtam. Látom @Luiselotte már irtad a púderréteget