Igen, nagyon elégedett vagyok vele. Vizesen is csomót hasznalom. Mondjuk, én nem vagyok erős szőrzetű, de sok kis szőke szőrikém azert van. Minden testrészen hasznalom. Sokkal kevesbe fájdalmas, mint a korábbi ezereves Philips volt.
Ha már epilátor: nektek meddig marad sima a szőrtelenített terület? Én csak a lábamra használom, de hetente át kell mennem rajta, mert már érzem az apró szálakat. Mondjuk ott éppen erős és fekete szőrökkel vagyok megáldva.
Nekem 48 oran belul mar ki is bujik az elso 10-20%. Raadasul en is eros, sotet es suru szorszalakkal vagyok megaldva mindenutt, kb. soha sem mondhato simanak a szortelenitett terulet.
Köszi a véleményt.
Szuper, köszönöm.
Mondanám, hogy de szuper, viszont nem az. Mikor meghallom a “28 napig tartó simaság” szlogent, mindig hangosan nevetek, hogy ugyan, kérlek, biztosan van ilyen, csak nem nálam.
28 nap… Hat nem tudom, hogy tenyleg letezik-e ilyesmi elo embernel.
Ah, nem sokáig nekem se. 2 naponta atmegyek rajta. De legalább nem szúr, mint borotva esetén. Ott már másnap reggel sündisznó feeling van, brrr, borzalmas…
A borotvát naponta kellene használom, azért váltottam az epilátorra. Amit sokkal jobban szeretek, csak azok a fránya szálak nem hajlandóak egyszerre nőni.
Áhh ://. Nekem semmi se jó . Vagyis lábszárra epilátort használok, de kb mindentől is csúnya (úgyhogy legyen inkább hosszú ideig szőrtelen.), ahogy a bikinivonalam is. Lehet csak a gyanta lenne oda jó megoldás? Szőrtelenítő krémeknek szerintem gáz az összetevő listájuk. Combomat, karom, hónaljam borotvával szedem (utóbbit jó lenne epilátorral, de egy kínzás.). Epilátort én 1 hét, 1,5 hetente használok. Nekem is ilyen világítós van, meg kevésbé fájdalmas, de azért hosszadalmas folyamat :). Milyen a villantgatós gépetek? Tényleg hatásos?
Ezt teljesen átérzem, ugyanilyen csodás szőrzettel vagyok megáldva.
Évek óta epilátort használok, intim területen pedig saját magamat gyantázom (évekkel ezelőtt kozmetikushoz jártam). A gyanta még rendben van, ott kb 2 hétig nincs gondom, de epilátorral nekem is baromira gyorsan kikandikálnak itt-ott a szőrszálak. Kb 5-7 naponta átfutok az epilátorral a lábamon, karjaimon, hónaljon. De nem olyan simaságot érek el a lábaimon, mint frissen borotválás után.
Viszont a borotva az brutál volt, emlékszem olyan voltam tőle, mint egy süni 1 napon belül, nem beszélve arról, hogy durván kipattogok tőle.
Én is epilátort használok, és szőrbenövés és kipattogás ellen javaslom nektek, hogy próbáljátok ki a Cerave szalicilsavas (világoskék) testápolóját. Nekem ez a problémám teljesen megszűnt.
Pont ugyanez van nalam is. Borotvaval sokkal simabb az eredmeny, csak epp nem tart egy napot se.
Az intim terulettel pedig en is kozmetikushoz jartam 1-2 evig, azt hittem rossz a technikam es azert no ki gyantazas utan is 48 oran belul egy csomo szorszal, de a szakember gyantazasa sem hozott valtozast.
Az evek soran kialakult egy rendszer:
bajuszka, szemoldok, karok es szezonalisan a has is - gyanta
labujjtol derekig es honalj - epillator vagy borotva, mikor mennyi idom van
Az intim teruletre a mai napig nem tudok teljesen jo megoldast talalni.
A borotvat bevethetem egyszer es az el is megy egy napig, de pl. egy vizes nyaralason ez nagyon sovany vigasz. Ha egy heten belul ujra leborotvalom ugyanazt a zonat, durvan kipattog a bor es begyulladnak a szortuszok.
Ha epillatort vagy gyantat hasznalok, az 1-2 nappal tovabb tart, de eleg csunyan nonek ki a szorszalak. Nem mondanam se benovesnek, se gyulladasnak, inkabb kicsit mindketto, de nagyon enyhe verzioban.
Nyaralasokon eleg frusztralo tud lenni.
A mostanara bejaratott modszerem, hogy az elso es egyetlen szep bikinivonalas napon picit megpiritom a zonat, igy onnantol kezdve kevesbe tunnek fel a sotet pottyok.
Kuzd meg valaki ilyesmivel? Vagy tudnatok ajanlani egy jo modszert, amivel orvosolni tudnam ezt a problemat? (A Cerave testapolot ki fogom probalni.)
Jelen! Bikinivonalon a borotvától pattogok ki, oda semmi mást nem engedek. Mostanság azt csinálom, hogy ici-pici szalicilsavat kenek a kényes területre, határozottan jobb a helyzet. Viszont szigorúan csak a szőrtelenítés másnapján, hidratálóval. Eddig úgy tűnik, működik.
Hónaljban csak a borotvát bírom, ugyanis a vitiligós foltom ott van, és brutál erős, hófehér szálak nőnek ott.
Köszi a tippet! Ez is megér egy próbát.
Nálam is így van
Bikinivonalon bírom a gyantát, de semmi nem lesz 100 % jó megoldás nekem. Nagyon vékony a bőr ott meg a combtőnél és azért gyullad be könnyen a szőrtüsző.
A szalicilsav tippért köszi mindenkinek, ezt még nem ismertem! Ha beválik kb. az egész lábam locsolhatom majd vele, mert annyi szőrszál nem találja a kiutat.
Ezeket csak épp elkezdtem használni, de nem váltak be, antikedvencek lettek.
A héten próbálgattam a zsibin vett Shangpree fényvédőt. A duci flakon csőrös kiszerelésű. Maga a krém fehér színű, könnyen kenhető, kicsit fényes finish-t hagy maga után, a szemkörnyékem sem csípte. Gyorsan beszívódik, nagyobb mennyiséget is egyszerű felpaskolgatni belőle.
Még nem sminkeltem rá, de az alatta lévő rétegeket nem pergette le, remélhetőleg az alapozót sem fogja.
Használtam a Balea sensitive maszkját, kellemesen hidratált lett a bőröm és szép fénye lett, emellett nem okozott pattanásokat. Ígéretéhez híven nem okozott kipirosodást és bármiféle irritációt nálam. Nektek mi a véleményetek a termékről? Láttatok még valahol a maszkból?
De régen került ide írás
A Nyx Bush Tamer szemöldökzseléjéről jövök első néhány benyomásos véleményt osztani. Ez az:
Kissé nyúlós, ragasztószerű, de alig érezni felkenve. Ha “megszáradt”, akkor szépen úgy marad a legmakacsabb szál is, sőt a divatba hozott őrülten felfelé fésült szemöldök is eljátszható vele. Persze nem így viselem magamon, csak megregulázom a lekonyulókat. Egész nap bírja, még egy olyan napon is, amikor keményen megizzasztanak a munkában és kint sincs hideg (29 fok). A homlokom olajossága sem zavart be neki és a másik Nyx cucc- Lift & Snatch Brow Tint Pen- is szépen megmaradt közötte.
A mini spirálos fésűje tök jó, mert pici és könnyű vele navigálni.
% Jelenleg Douglas, Notino akciósan adja a Nyx holmikat %