Első benyomások

Teljesen használhatatlan spirál.
Minden szavaddal egyetértek.

1 Likes

Sok-sok próba után kijelenthetem: nekem ez a legobb drogériás spirál.
Most már van vízálló változat is, ami letaszitotta az Essence-t a trónról. Hosszú pilláim vannak, nem tudom, milyen rövid szempillákon.
Én imádom.
Esküvőn, buliban, esti randikon, hosszú munkanapon is kipróbáltam az elmúlt hetekben. Szuper.
20210619_180524

13 Likes

Hol szerzed meg? Nem keresem kifejezetten, de akármelyik drogériában jártam, mindegyikben hiánycikk volt.

Rossmann és DM online.

1 Likes

Ez tényleg jó spirál!
Nekem már a Snapscara is bevált, de ez sokkal látványosabb pillákat csinál.

1 Likes

Én nem tudom eldönteni, hogy hányadán állok a Snapscarával. Nemrég bontottam meg, és eddig azt hiszem csalódás. Ez a spirál világított rá nálam, hogy nekem a dúsításra nagyobb szükségem van, mint a hosszításra és ez inkább utóbbira jó. Nem tudom rétegezni sem, mert a második rétegnél már csomós lesz. Ezt a hosszt en viszont bármelyik másik spirállal el tudom érni, így dúsítás nélkül nekem ez így túl természetes hatás :confused: sajnálom egyébként, mert tényleg könnyű lemosni és a keféje is jó kialakítású

3 Likes

Kb. két hete használok jó pár Skintegra terméket felváltva, nagyon hasonló, mint a Paula’s Choice Calm termékcsaládja, abszolút kíméletes, kifejezetten érzékeny bőrre. Bejött, a PC-ről nem mondok le a lemosók, toner, szérum és fényvédők miatt, de hidratálásra a Skintegra tökéletes. Valahogy a Paulás esti hidratálók sosem jöttek be, egyedül a Recovery-t vettem többször újra.
Nem kifejezetten probléma megoldó termékek, inkább szintentartásra jó, mivel ennyire kíméletes, (szerintem) nem túl magas a hatóanyag tartalom. De pont ez a lényeg, érzékeny száraz, nagyon száraz bőrre, rosaceára, kipirosodásra hajlamos bőrre tökéletes. (Nekem ez mind megvan :flushed: )

• Nectar mist, na ez olyan termék amit régóta keresek, illatmentes, könnyű permet, a fúvóka porlaszthatna jobban, de az ára miatt elnézem neki.
  • Superba C, C-vitamin származék szérum, reggel használom fényvédő alá. Kb. 2 éve próbálgatok C-szérumokat, a PC AOX szérumon kívül semmit nem bírt a bőröm, csípte, kipirosodott mindtől. Na ezt bírja, mivel származék nem olyan hatékony, de már így is boldog vagyok, hogy végre tudok fényvédő alá tenni C-vitaminos cuccot. Egyszer éreztem egy kis viszketést az orrom körül, vissza vettem kicsit a mennyiségből. Nem kell hűteni, nincs semmilyen illata.
  • Hydra B, hidratáló emulzió, nagyon könnyű állag, az LRP Fluidra hajaz, ebben a dögmelegben elég is, pedig én aztán kenem bőven a hidratálókat. Ez még nem annyira emulziós, mint a következő.
  • Spectra, nyugtató emulzió, na ez a tökéletes állag, imádom, nagyon jó a formula. Az emulzió állagot a NIOD Modulating Glucosides terméknél kedveltem meg, annyira finom és kellemes használni. Maga a termék rózsaszín, az egyik összetevő színezi meg.
  • Tria Light, gélkrém, niacinamiddal. Ezzel úgy vagyok, mint a c-vitaminnal, végre tudom használni. Tökéletes formula.
  • Lunar, gazdag állagú tápláló hidratáló, enyhén sárgás színnel. Szuper krém.
  • Úna, még súlyosan száraz bőrre is jó lehet, nagyon erős hidratáló hatás, közepes sűrűségű krém (ez nekem olyan általános krémnek tűnik, mint a Cicaplast, az a mindenre is jó típus) az aging miatt mégis a Lunar-ra szavazok
  • Sphynx, szemkörnyékre, testes esti krém, nem nagyon hiszek a ránctalanító hatásban, de kifejezetten simábbnak látom a szemkönyékemet. A szememet se bántja, általában ezzel gondom szokott lenni. Szeretem.

Összességében a véleményem az, hogy bőven megéri az árát. Az olajos lemosót és a hámlasztó tonikot is ki szeretném próbálni.

https://skinsmart.hu/markak/skintegra.html

https://skintegra.com/collections/all

Ez volt a mai esti kence. Az utolsó a szemkrém, arról lehúztam a matricát.

IMG_20210623_203308

16 Likes

Köszi a részletes, felcsigázó véleményt.:slight_smile:

Ha jól értem, a Hydra B és a Spectra lényegében egy hidratáló, extrákkal? A Skinsmartos leírásból csak sejtettem, de nem voltam teljesen biztos benne.

Igen, elsősorban hidratálók, bár van különbség.
Mondjuk a klasszikus típusú testesebb krém a Lunar, Úna. Szérum jellegű a Spectra és a Tria Light-ot is ide sorolnám, valahol a kettő között, de inkább könnyű hidratáló a Hydra B.
Az Architect kipróbálásra vár.
Nagyon jól lehet rétegezni egymással őket.

A csomagolást elfelejtettem írni, pumpás, de le lehet tekerni a tetejét, mind jól működik és jól adagol.

4 Likes

Ujujjj, kedvet kaptam a márka egy-két termékéhez! :grin: Egyébként a PC-hoz is Te hoztad meg a kedvem a folyamatos rutin posztolassal. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Én pont a könnyedebb állagú krémeket keresem. Azért csillant fel a szemem mikor a Toleriane Fluidot emlegetetted. Annak az állaga tökéletes számomra. :blush:

1 Likes

Majd este összenézem a kettőt. Azt nem merem kijelenteni, hogy fluid mindkettő, de a Hydra B is nagyon könnyű.

A Hydra B a felső a képen, alatta az LRP fluid. A Hydra hígabb, de mégis erősebb hidratáló hatású, gondolom a több emolliens miatt. Szerintem megér egy próbát.

IMG_20210624_211627

5 Likes

Még véletlenül se akarok senkit a limitált kiadások kínálta csábítás felé lökni, de a Corvin Müllerben ma ezek a szépen csomagolt Catrice termékek néztek vissza rám:

Bronze away to…

Minden darabja nagyon szép, az ecset különösen minőséginek tűnt. Végül önuralmat gyakoroltam és csak a highlighter-kontúr négyes palettát vettem meg. Sápadt bőrű, hideg árnyalatú bronzosítót kereső hölgyek, az alsó sor jobb oldali színe ritka mint a fehér holló! :slight_smile: A többi szín is minőségi, a bal felsőt egész szemhéjon használtam, nagyon intenzív fénye van és alap nélkül kibírta a mai hőséget - most indulok lemosni…

image

19 Likes

Pont tegnap nèztem a swatchokat. Az az ecset olyan jòl nèz ki.

Ó én itt pont a nagy bronzer-ről nézegettem képeket a neten. Annak milyen színe volt élőben?

Olyan, mint a képen amit belinkelt Sugarplumfairy is. Az színhű. :slight_smile:

Mondjuk nekem fura, hogy matt bronzer :sweat_smile: szerintem a bronzer csillogjon. De amúgy hatalmas kiszerelés, kb. mint egy méretes férfitenyér.
Beugrottam ma, mert a szemhéj púder paletta nagyon tetszett, de élőben csalódás volt, így otthagytam.

Még mindig elégedett vagy vele? Most tervezem megvenni életem első epillátorát és eszembe jutottál, hogy te vettél mostanság.

1 Likes

Ehhez èn is szìvesem hozzà szòlok: nekem màr tizenx ève van egy ősrègi Braun ès mèg működik. De lecserèltem egy modernebbre, ami nem olyan hangos, vilàgìt ès ezzel màr kevèsbè fàj. Vagyis a làbszàron màr szinte nem is èrzem , a hònalj ès combtő ami tűrhető ìgy. A fele szőr kikopott az èvek alatt a sok tèpkedèstől. Nyàron nagyon jò, hogy nem làtszanak 1-2 nap mùlva a " borostàk". Ès ugye nem kell àllandòan borotvàlni. Ès borotvàlàs utàn nekem szùr ès viszket a bőröm, epilàlàsnàl alig veszem èszre. Viszont az 1 hàtràny, hogy kipattoghat a bőr ès sokszor benő a szőrtüsző. De nekem ìgy is megèri.

3 Likes