Teljesen használhatatlan spirál.
Minden szavaddal egyetértek.
Sok-sok próba után kijelenthetem: nekem ez a legobb drogériás spirál.
Most már van vízálló változat is, ami letaszitotta az Essence-t a trónról. Hosszú pilláim vannak, nem tudom, milyen rövid szempillákon.
Én imádom.
Esküvőn, buliban, esti randikon, hosszú munkanapon is kipróbáltam az elmúlt hetekben. Szuper.
Hol szerzed meg? Nem keresem kifejezetten, de akármelyik drogériában jártam, mindegyikben hiánycikk volt.
Rossmann és DM online.
Ez tényleg jó spirál!
Nekem már a Snapscara is bevált, de ez sokkal látványosabb pillákat csinál.
Én nem tudom eldönteni, hogy hányadán állok a Snapscarával. Nemrég bontottam meg, és eddig azt hiszem csalódás. Ez a spirál világított rá nálam, hogy nekem a dúsításra nagyobb szükségem van, mint a hosszításra és ez inkább utóbbira jó. Nem tudom rétegezni sem, mert a második rétegnél már csomós lesz. Ezt a hosszt en viszont bármelyik másik spirállal el tudom érni, így dúsítás nélkül nekem ez így túl természetes hatás sajnálom egyébként, mert tényleg könnyű lemosni és a keféje is jó kialakítású
Kb. két hete használok jó pár Skintegra terméket felváltva, nagyon hasonló, mint a Paula’s Choice Calm termékcsaládja, abszolút kíméletes, kifejezetten érzékeny bőrre. Bejött, a PC-ről nem mondok le a lemosók, toner, szérum és fényvédők miatt, de hidratálásra a Skintegra tökéletes. Valahogy a Paulás esti hidratálók sosem jöttek be, egyedül a Recovery-t vettem többször újra.
Nem kifejezetten probléma megoldó termékek, inkább szintentartásra jó, mivel ennyire kíméletes, (szerintem) nem túl magas a hatóanyag tartalom. De pont ez a lényeg, érzékeny száraz, nagyon száraz bőrre, rosaceára, kipirosodásra hajlamos bőrre tökéletes. (Nekem ez mind megvan )
- Nectar mist, na ez olyan termék amit régóta keresek, illatmentes, könnyű permet, a fúvóka porlaszthatna jobban, de az ára miatt elnézem neki.
- Superba C, C-vitamin származék szérum, reggel használom fényvédő alá. Kb. 2 éve próbálgatok C-szérumokat, a PC AOX szérumon kívül semmit nem bírt a bőröm, csípte, kipirosodott mindtől. Na ezt bírja, mivel származék nem olyan hatékony, de már így is boldog vagyok, hogy végre tudok fényvédő alá tenni C-vitaminos cuccot. Egyszer éreztem egy kis viszketést az orrom körül, vissza vettem kicsit a mennyiségből. Nem kell hűteni, nincs semmilyen illata.
- Hydra B, hidratáló emulzió, nagyon könnyű állag, az LRP Fluidra hajaz, ebben a dögmelegben elég is, pedig én aztán kenem bőven a hidratálókat. Ez még nem annyira emulziós, mint a következő.
- Spectra, nyugtató emulzió, na ez a tökéletes állag, imádom, nagyon jó a formula. Az emulzió állagot a NIOD Modulating Glucosides terméknél kedveltem meg, annyira finom és kellemes használni. Maga a termék rózsaszín, az egyik összetevő színezi meg.
- Tria Light, gélkrém, niacinamiddal. Ezzel úgy vagyok, mint a c-vitaminnal, végre tudom használni. Tökéletes formula.
- Lunar, gazdag állagú tápláló hidratáló, enyhén sárgás színnel. Szuper krém.
- Úna, még súlyosan száraz bőrre is jó lehet, nagyon erős hidratáló hatás, közepes sűrűségű krém (ez nekem olyan általános krémnek tűnik, mint a Cicaplast, az a mindenre is jó típus) az aging miatt mégis a Lunar-ra szavazok
- Sphynx, szemkörnyékre, testes esti krém, nem nagyon hiszek a ránctalanító hatásban, de kifejezetten simábbnak látom a szemkönyékemet. A szememet se bántja, általában ezzel gondom szokott lenni. Szeretem.
Összességében a véleményem az, hogy bőven megéri az árát. Az olajos lemosót és a hámlasztó tonikot is ki szeretném próbálni.
https://skinsmart.hu/markak/skintegra.html
https://skintegra.com/collections/all
Ez volt a mai esti kence. Az utolsó a szemkrém, arról lehúztam a matricát.
Köszi a részletes, felcsigázó véleményt.
Ha jól értem, a Hydra B és a Spectra lényegében egy hidratáló, extrákkal? A Skinsmartos leírásból csak sejtettem, de nem voltam teljesen biztos benne.
Igen, elsősorban hidratálók, bár van különbség.
Mondjuk a klasszikus típusú testesebb krém a Lunar, Úna. Szérum jellegű a Spectra és a Tria Light-ot is ide sorolnám, valahol a kettő között, de inkább könnyű hidratáló a Hydra B.
Az Architect kipróbálásra vár.
Nagyon jól lehet rétegezni egymással őket.
A csomagolást elfelejtettem írni, pumpás, de le lehet tekerni a tetejét, mind jól működik és jól adagol.
Ujujjj, kedvet kaptam a márka egy-két termékéhez! Egyébként a PC-hoz is Te hoztad meg a kedvem a folyamatos rutin posztolassal.
Én pont a könnyedebb állagú krémeket keresem. Azért csillant fel a szemem mikor a Toleriane Fluidot emlegetetted. Annak az állaga tökéletes számomra.
Majd este összenézem a kettőt. Azt nem merem kijelenteni, hogy fluid mindkettő, de a Hydra B is nagyon könnyű.
A Hydra B a felső a képen, alatta az LRP fluid. A Hydra hígabb, de mégis erősebb hidratáló hatású, gondolom a több emolliens miatt. Szerintem megér egy próbát.
Még véletlenül se akarok senkit a limitált kiadások kínálta csábítás felé lökni, de a Corvin Müllerben ma ezek a szépen csomagolt Catrice termékek néztek vissza rám:
Minden darabja nagyon szép, az ecset különösen minőséginek tűnt. Végül önuralmat gyakoroltam és csak a highlighter-kontúr négyes palettát vettem meg. Sápadt bőrű, hideg árnyalatú bronzosítót kereső hölgyek, az alsó sor jobb oldali színe ritka mint a fehér holló! A többi szín is minőségi, a bal felsőt egész szemhéjon használtam, nagyon intenzív fénye van és alap nélkül kibírta a mai hőséget - most indulok lemosni…
Pont tegnap nèztem a swatchokat. Az az ecset olyan jòl nèz ki.
Ó én itt pont a nagy bronzer-ről nézegettem képeket a neten. Annak milyen színe volt élőben?
Olyan, mint a képen amit belinkelt Sugarplumfairy is. Az színhű.
Mondjuk nekem fura, hogy matt bronzer szerintem a bronzer csillogjon. De amúgy hatalmas kiszerelés, kb. mint egy méretes férfitenyér.
Beugrottam ma, mert a szemhéj púder paletta nagyon tetszett, de élőben csalódás volt, így otthagytam.
Még mindig elégedett vagy vele? Most tervezem megvenni életem első epillátorát és eszembe jutottál, hogy te vettél mostanság.
Ehhez èn is szìvesem hozzà szòlok: nekem màr tizenx ève van egy ősrègi Braun ès mèg működik. De lecserèltem egy modernebbre, ami nem olyan hangos, vilàgìt ès ezzel màr kevèsbè fàj. Vagyis a làbszàron màr szinte nem is èrzem , a hònalj ès combtő ami tűrhető ìgy. A fele szőr kikopott az èvek alatt a sok tèpkedèstől. Nyàron nagyon jò, hogy nem làtszanak 1-2 nap mùlva a " borostàk". Ès ugye nem kell àllandòan borotvàlni. Ès borotvàlàs utàn nekem szùr ès viszket a bőröm, epilàlàsnàl alig veszem èszre. Viszont az 1 hàtràny, hogy kipattoghat a bőr ès sokszor benő a szőrtüsző. De nekem ìgy is megèri.