Első benyomások

Nem klasszikus első benyomásról fogok beszámolni, de érdekes (számomra legalábbis új) felfedezást tettem.
Jó hosszú ideje kallódik nálam egy Maybelline Baby Skin pórusösszehúzó primer, amit alapozó alá nem nagyon kedvelek. Nem is ájultam el tőle, meg amikor lement a hype, elgondolkodtam, hogy akarom e kockáztatni a pattanások megjelenését. Már majdnem kidobtam, amikor egyik nap unalomból swatcholtam a kedvenc pirosítóimat és láttam, hogy a kézfejemen alig látszik a színük. Hirtelen ötlettől vezérelve kinyomtam egy picurkát a primerből, azon is swatcholtam és woooow.
Úgyhogy nálam az új felhasználás: miután picit korrektorozom a szemhéjam, elkenek rajta ebből egy kicsit és csak úgy siklik rajta a szemhéjpúder brutál élénken. Arról nem beszélve, hogy meg is tartja, nem úgy jövök haza, hogy már csak halvány emlékei vannak a reggeli sminkelésnek.
Szóval szemhéj primerként nekem első benyomás és le vagyok nyűgözve :slight_smile:

11 Likes

@Piko888, ezt kipróbálom valamilyen primerrel! Hagyod beszívódni a primert?

1 Likes

Nem igazán, maximum amíg előveszem a palettát :smile: Reggel 6-kor kezdünk az irodában, minden perc számít :wink: Inkább arra figyelek,hogy nagyon keveset használjak,hogy ne szedje fel a korrektort és jól eldolgozom. Plusz arra is gondoltam, hogy ha hagyom “száradni”, elveszíti ezt a hatást.

Apropó reggel 6 munkakezdés. Hányszor megkapom,hogy hogy van időm hajnalban báli szemsminket rittyenteni? Hát van amiért nekem megéri korán kelni :slightly_smiling_face: Nyílván más lenne a szitu,ha lenne már gyerkőc.

4 Likes

Nem más, csak még korábban kell kelni :grin:

2 Likes

Én inkább alszom :D. Csak néha csinálok valami egyszerűbb szemsminket, egyebet mindent használok alapozó és bronzosítón kívül.

Én nem bírom, hogy ne sminkeljek. Mondjuk visszaolvasva én nem 6ra járok, hanem 7re vagy 8ra.
Ha korábban kell mennem, a szemsminket sokszor az irodában fejezem be :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Lányok, nem tudjátok, hogy laptopon hogy lépjek ki a szolgáltatásokból, Microsoft fiók beállításából? Nem tudjuk már a jelszót :flushed:, nincs vissza lépési lehetőség.

Nem lesz más a szitu :sweat_smile: Nekem is mindenki azt mondta, hogy gyerek mellett nem lesz rá időm/energiám, főleg nem a reggeli rohanásban. De úgy gondolom mindenkinek arra van, amire szán.

6 Likes

Én is minden nap sminkelek. Ha nem, akkor annyira beteg vagyok, hogy fel sem kelek az ágyból. Én szeretem magát a műveletet, válogatni a paletták között, kigondolni, hogy aznap épp milyen legyen

10 Likes

Kértétek, hogy írjak a Revox fényvédőről.
Nekem nagyon bejött, könnyed állaga van, baromi hamar beszívódik, nem csillog tőle a bőröm és nem csípi a szemem. Már vettem is belőle második tubussal. :slight_smile:

8 Likes

Én ismét rákattantam a Lidl saját márkás termékeire. Pár éve nagy előszeretettel használtam néhányat.

S hátha a link is működik. :blush:

1 Likes

Fekete. Csak akkor jön be az oldal, ha átkapcsolok asztali webhely nézetbe.

Nekem bejön az oldal, de én asztali gépről néztem mondjuk. Ezt a sminklemosót használom én is, még nem találtam nála jobbat. A körömlakk viszont nem jött be valamiért, talán az volt a bajom vele, hogy lassan szárad. Ezt a lakklemosót majd megnézem, ha legközelebb aktuális lesz.

Köszi a visszajelzést. :slight_smile:
Legkésőbb október közepéig rendeződnek majd ezek a technikai problémák.

1 Likes

Nagyon pozitívan csalódtam a sminklemosóban. A körömlakklemosónál pedig gondolkodtam már, hogy megtartom a flakont, ha kiürül, áttöltöm majd ebbe. Annyira praktikus a használata. :blush:

Double Wear Sheer első (sokadik) benyomás.

Összehasonlítva a KAP ásványi alapozóm fedésével, tartósságával, az en bőrömön semmivel nem tud többet.

A simával össze sem hasonlítom, az egy egész más kategória.

7 Likes

Köszi, vártam, hogy mi lesz a véleményed.

Szomorú vagyok, sokkkkkal többet vártam, de maradok a simánál.
Ha pedig nincs baj a bőrömmel, KAP.

Huh, örülök, hogy nem rendeltem meg. Rájöttem, hogy felesleges a Nars, a Nyx és a sima EL DW mellé.

2 Likes

melyik Nars-t használod?

Ez van. A sminkes boldog lesz, akinek odaadom az alapozót. Maradok DW fan, csak aláhidratálok

1 Likes