Első benyomások

Én a matt verzióját használom, és szintén nagyon szuper. Hű az elődjéhez

1 Likes

Nálam is a matt a favorit, nekem nagyon bevált, felvette a versenyt a UD primerjével.

1 Likes

Kipróbáltam végre az új Colourpop Serum Blush-t “Tumble 4 Ya” árnyalatban. Amikor megkaptam eléggé meglepődtem, hogy ez egy elég kis tubus, bár őszintén, nem tudom mit vártam 13,5 g-tól. :sweat_smile:
A videókban a lányok elég szabatosan applikálják, csak úgy a tubusból rögtön az arcukra (higiénikus, mondhatom :grin:), ami miatt én azt hittem, hogy ez egy elég könnyű kis pírt fog adni még akkor is, ha sokat teszek az arcomra.
Úgyhogy nyomtam egy viszonylag szép mennyiséget a kezemre, onnan vittem fel ecsettel és hát wow! Van azért pigmentáltsága, szóval nem annyira lájtos, mint amennyire a videóban elsőre tűnik. Szépen eldolgozható, szépen építhető, és ami nagyon tetszik, hogy 10 óra után is nagyon szépen látszott az arcomon, egyáltalán nem tűnt el. Ez tényleg amúgy “cheek dew”, tehát kölcsönöz azért egy egészséges ragyogást az arcnak, aki ezt nem szereti, lehet, hogy ezt a terméket sem fogja. Mindenesetre nekem ez most nagyon bejött, lehet rendelnék még más árnyalatban is, ha most mondjuk belengetnének vmi nagy akciót így szülinapjuk alkalmából… :joy:

9 Likes

Nahát, de jó. Nem gondoltam, hogy mostanában rendelnék a Colourpoptól, de meggyőztél. Ha jönne egy akció én se tudnék ellenállni :smiley:

2 Likes

Én is nagyon szeretem az enyémet So Cosmo árnyalatban. Én ujjal és szivaccsal próbáltam eddig felvinni, tényleg elég pigmentált és kis mennyiségben nagyon természetes hatást lehet vele elérni. A Kiss Kiss árnyalatot még szívesen beszerezném, azt szerettem volna eredetileg, csak készlethiányos volt

2 Likes

@dunaimano, @curlsandcurves nem is bírtam sokáig, megrendeltem még a So Cosmot :smiley:
Valaki a Facebookon a CP-s csoportban mutatta, hogy sunyi rejtett akciók vannak, jó pár paletta sokkal olcsóbb mint amúgy, csak nincs kiemelve, szóval jöttek még velem azok is. :smiley:

3 Likes

Dupe keresés közben botlottam a Milani Soft Focus Glow bőrkiegyenlítő termékébe, hál’istennek.
Írom az előnyöket, szerintem csak az van.

• könnyed állag, viszonylag alacsony fedés (már ha vki ezt szereti pl. nyárra)
  • kézzel simán fel lehet vinni
  • primer, keverhető alapozóba, de önmagában is használható (engem ez utóbbi érdekelt főleg, de a többit funkciójában is kipróbálom)
  • természetesnek tűnő ragyogás a gyártó szerint, és ez így is van, de nem túl glow, olyan fényt ad, amit a Hourglass púderekkel lehet elérni
  • szép összetevők, illatmentes (végre :pray: )
  • csomagolás csúcsszuper, tubus pumpával, ami letekerhető, szóval az utolsó cseppet is ki lehet majd sajtolni
  • ár, nagyon baráti, itt most azt érzem, hogy a termék sokkal jobb és több mint amennyibe kerül (makeup.hu, jelenleg 4680 Ft)
  • 3 árnyalat van, a legvilágosabb a nude glow, amit fair to light a csomagolás szerint, féltem is hogy világos lesz, de nem, pont jó, illetve nyári színemhez közelinek mondanám

A képen próbáltam swatcholni, kevés sikerrel :rofl: de legalább valamennyire látszik, hogy nem túl világos a nude glow, inkább a tipikus light árnyalatnak mondanám, amikor valamiből csak két szín van, light és medium.

Összehasonlítás ugyanebben a sorrendben.

1622102738965

1622102738973

1622102738970

12 Likes

Szépek az összetevői? Ez jó hír.
A makeup.hu megbízható? Láttam ott Nars-t is, és sok, csak külföldön beszerezhető márkát.

Én is gondolkodtam ezeken a dupe dolgokon.
Pirosítóból, bronzosítóból, szemfestékből itthon beszerezhető dolgokat fogok vásárolni (főleg Mac-et), nem okoz gondot, egyedül az alapozó lesz problémás. Abból most az Hourglass Immaculate a kedvenc, Double Weart is félretettem.
De lehet, hogy kipróbálom a MAC Studio Fix púderalapozóját.

2 Likes

Az európai webshopok (és azok az angol webshopok, akik megoldották) továbbra sem lesznek vámkötelesek. A Cult Beauty is ilyen, szóval nyugodtan rendelheted majd az Hourglass alapozót. :wink:

3 Likes

Makeup.hu okés, már többször rendeltem, nagyon alaposan csomagolnak, pikkpakk szállítanak, GLS-el.

2 Likes

Lookfantastic is? Hogy kerülik ki a vámot? Vámkezelésre sem fog menni a csomag?

Lookfantastic can confirm that your shopping experience will not be impacted, and you will be able to continue to place orders as usual.

For customers located in the EU, most of our products will ship from our distribution centre within the EU and therefore ordering with us will continue as normal.

For any products shipping from the UK to addresses in the EU, tax and duties will be settled on your behalf with our courier, so there is no cost to you.

Eszerint az EU-ból szállítanak, tehát ugyanúgy lesz, mint eddig.

2 Likes

Woooow, ez nagyon jó hír, akkor nem kell lejönnöm a szerről (Hourglass, Nars, Natasa… stb. ), pedig már gondolkodtam, mi lesz, ha elfogynak (kb. soha). :crazy_face:

3 Likes

Közben rájöttem, hogy én is rendeltem már onnan, csak olvastam pár rossz véleményt. De akkor ezt elengedem, sok jó cuccuk van.

1 Likes

20210606_120537
Mindig megcsalom a szívem micivíz-királynőjét, a Bioderma Sensibiót, de minek… ezúttal a Garnier új, aloés darabjával tettem próbát. Úgy ég tőle a szemem, hogy ki tudnék szaladni a világból. Legalább az arcom nem bántja, reggeli arclemosónak vagy ecsettisztítónak el tudom használni.
És ismét térden kúszva visszatérek a Biodermához, azaz előveszem a tartalék flakont a szekrényből. Drága nő, de az egyetlen, aki nem ríkat meg…

10 Likes

Colourpop Colour Stix: Ezzel jól befürödtem. A leírás alapján egy krémes szemhéjfestékre számítottam, ami kellően pigmentált ahhoz, hogy ceruzaként is működjön. Sajnos egyik téren sem szuperál jól a termék. Először is, a kialakítása egy agyrém. Egy kicsi duci ceruza, viszonylag meredek heggyel. Mivel nehéz vele vonalat húzni, kicsit kitekertem (tényleg csak minimálisan), amit a kupak megnyomott visszarakva. Szuper. Megpróbáltam újra formázni (elég puha az anyaga), mérsékelt sikerrel. Ez azért probléma, mert szemhéjfestékként feltéve és eldolgozva abszolút nem működik jól (beül a mélyítőbe a zsíros szemhéjamon). Ceruzaként a szempillatőben még csak-csak elmenne, de ki akar ilyen vastag vonalat húzni, mint amilyen a ceruza hegye…?
Alapvetően csak magamat hibáztatom a vásárlás miatt. A továbbiakban megmaradok a bevált módszernél: a szemhéjra a Supershockok, ceruzaként pedig valamelyik bevált márka terméke.

4 Likes

Szolgálati közlemény.

Aki hozzám hasonlóan szerette az Essence-es You better work spirált, a Catrice Clean ID spirálját is szeretni fogja.
Nálam betalált.
Ma az eső sem mosta le rólam.

A szemöldökspirált még nem próbáltam.

https://www.facebook.com/lollymakeupandbeauty/posts/445883126692375

6 Likes

Én a szemöldökspirált próbáltam, de csak az átlátszót, azt kell mondjam nagyon szuper, gondolkodtam rajta, hogy veszek egy újat tartalékba.

1 Likes

Ultra Violette Sheen Screen Hydrating Lip Balm SPF50: Az 50-es fényvédő vonzott be. Az állaga nagyon sűrű. Először nem volt szimpatikus, de néhány használat után rájöttem, hogy kifejezetten előnyös a 30 fokban, mikor az emberről minden de minden leolvad. A másik nagy előnye, hogy a használata mellett sokkal hidratáltabbak az ajkaim, mint eddig bármikor. Az egyetlen negatív dolog talán a színe. A nude elég szürkés-lilás feltéve az ajkaimon. Következőnek inkább a barackos árnyalatot fogom beszerezni. De ezt leszámítva nagyon jó terméknek tartom.

Pat McGrath Fetish Eyes Mascara: Ez szerintem egy vicc. Alapvetően nem szoktam panaszkodni a szempilláim miatt, elég dúsak és hosszúak spirál nélkül is, de természetesen örülök egy kis extrának. Ennél a terméknél az extra egy kis ívelésben és minimális hosszabító hatásban merül ki. Ami nem lenne gond, ha nem 11 ezer forintot kellene ennyiért fizetni… Emellett a mostani 30 fokban kb fél óra alatt leolvad, és pandamaci leszek tőle. Próbálkozok még vele, de jelenleg semmiképpen sem ajánlom. Senkinek se.

5 Likes

Nagyon dühìtő mèg olvasva is . Mivel 6 hònap utàn amùgy is cserèlni kell ezèrt nem szoktam high end spiràlt venni. Sokszor vannak mini pròbàk àltalàban azokat pròbàlom ki.