Első benyomások

De szuper bőröd lehet :heart_eyes:. Enyém kissé problémás néha :).

1 Likes

De jó hír :)). Kifogom próbálni :)). Végülis a True skin alapozójáról a Lorealnak sem tudok semmi rosszat mondani, max azt hogy kiemeli a homlokráncaim, de azt kb minden kiemeli :).

1 Likes

Amikor tini voltam, akkor is néha 1 nagy pattanás jött ki a hajam tövében, sose volt ebből gondom.
Aztán olyan 26 évesen kezdtem el halasztani a mitesszerek miatt, azóta fényvédőzök is, most 35 évesen abszolút elégedett vagyok, alapozót sose használtam még.

U de látom írták, hogy pattanásra is jó, meg jó nagy kiszerelés, mindenképpen megéri kipróbálni!

1 Likes

Ugye?! :star_struck: nekem is hatalmas meglepi volt, most ujra is vettem a DM sokszorozo-sokszorozo bonuszos napjain, igy gyakorlatilag felaron volt ha azt nezzuk, mennyit irtak jova a kartyamon;-) es megvettem a freshwear alapozojat is. (Az is hibatlan eddig, igaz meg csak 2szer hasznaltam.) Ami jo, az jo :wink: igaz, en a vegtelensegig eldolgozom, es jol alahidratalok.

2 Likes

Én is aláhidratalok több rétegben és inkább 2 lehelet vékony rétegben viszem fel, ma egész nap olyan jó volt tükörbe nézni, ezt még akárhogy egyikkel se sikerült elérni!

3 Likes

Nars Soft Matte Complette Foundation

Ezt az alapozót csak az vegye, aki biztos a színválasztásában. Mert ez bizony nem idomul a bőrszínedhez. Ez az alapozó pont olyan lesz, mint amilyennek látod a tubusból kinyomva. Ha nem jó a szín, simán csíkként látszik a nyaknál.
Baromi nehéz szépen, vékonyan eldolgozni. Én bizony halálosan vékonyan szoktam alapozókat felkenni, hát, ezt nem könnyű. Ha nem olajos az ember bőre, nem is csúszik szépen.
Imádom, hogy tubusos. Amit nem szeretek benne, hogy látszik, hogy alapozva vagyok. Nagyon. Szóval gyakorolni kell a felvitelét, leginkább olajos bőrre ajánlom, szépen el lehet azon dolgozni, az enyémen nem volt egyszerű.
Rózsaszínes árnyalatot választottam, jól tettem. Mivel nincs szükségem ekkora fedésre, ezért nem az én alapozóm.

Huh, a BB Skin Foundation-től es a JSC Blood Lust palettatol egyelőre el vagyok ájulva teljes mértékben! :heart_eyes: Muszáj volt ezt ide kiírnom. :stuck_out_tongue: Ti legalább megértetek!

9 Likes

Charlotte Tilbury Magic Night Cream

Mintákat kaptam, így a sokadik minta után írom a véleményem.
Amikor először használtam, nem hittem el, milyen telt és egészséges a bőröm reggel. Először azt hittem, jó napom volt, de hosszú távú használatnál is ugyanazt éreztem, kisimított, feltöltötte élettel a bőrömet ez a krém. Igen, erős, jázmin illata van, igen, ragadós, igen, drága, nagyon drága. De a titka, hogy nagyon-nagyon keveset kell felkenni, egy pötty is elég, mert nagyon testes. Érett bőrűeknek ajánlom. Viszont zsíros bőrre nem kenném mindennap, mert túl sok lehet, bár már megjelent a light verziója.

4 Likes

Catrice True Skin púder

Ma ezt használtam, alatta a Catrice true skin alapozó volt. Az én bőröm normál, ami inkább száraz irányba hajlamos menni ha nem figyelek.
Első lépésként sikerült a fele terméket beleborítani a fedelébe, szóval óvatosan kell rázogatni amíg tele van :upside_down_face:
Szép természetes végeredményt adott a púder, nem volt ultra matt és poros hatású sem. A viselete kényelmes, nem szárított hosszabb távon sem.
Az én bőröm nem szokott fényesedni, t-vonalban sem zsíros, de aki ilyesmivel küzd, annak nem biztos, hogy tartósnak bizonyul, kb 4 óra múlva a homlokomról is (ahol a maszk nem szedi le) nagyjából eltűnt. Nekem ez nem gond, mivel nem látványos azért hiszen nem kell zsírosodást visszafognia, így szívesen fogom használni.

3 Likes

Estée Lauder Pure Color Envy Blush, Pink Tease árnyalat

Itt vettem a zsibin, és hát le vagyok nyűgözve. Ez az az árnyalat, amit kerestem pirosítóban, olyan mint az arcom természetes színe ha elpirul. Nagyon szép, természetes a hatás ezért, és teljesen foolproof, álmos reggelen vagy rohanásban sem lehet elrontani, annyira könnyű szépen felvinni, még ha nem egy nagy sminkművész az ember, mint én.
A márkától arcápolási termékeim voltak, és egy rúzs valamikor régen, de most kíváncsi lettem, még mást is ki szeretnék próbálni.

5 Likes

Volt még 1db Kérastase Blond Absolu Masque Ultra - Violet mintám, ezt ma 30 percig hagytam a törölközőszáraz hajamon (a sampon most nem egy hamvasító volt, hanem simán festett hajra való). Kesztyű ajánlott a felvitelhez, mivel jól összefogta a tenyerem is, 5x mostam kezet, még egy kicsit lila a bőröm. Majd miután lemostam a lila pakolást, felkentem az új szettemből a Blond Absolu Cicaplasme hővédő szérumot. Ez egy halványlila szérum, ilyenem még nem volt. A hajam szép hamvas lett, jól néz ki. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Holnap jól kell kinéznem, ezért kivasaltam a hajamat (esni fog, de talán nem lesz birkaséróm). Most úgy néz ki a hajam, mintha most jöttem volna a fodrásztól.

10 Likes

Mac Mineralize pirosító Warm Soul: Érdekes élmény volt az első használta. Majdnem infarktust kaptam, mikor az egyébként puha pirosítóecsetem ecsetem egy rahedli terméket vett fel. Még inkább meglepett, hogy a pirosító felülete/megjelenése megváltozott (enyhe márványozottság látható) Viszont szerencsére innentől kezdve nem volt semmi gondom: nem vett fel sok terméket az ecset, gyönyörűen terült az arcomon. Rajtam egyáltalán nem sötét, inkább barackos-bézses árnyalat, minimális szatén fénnyel.

Nyx faux black szemceruzàk: @Amadea ajánlására vettem meg egyből 3 árnyalatban. Géles állagúak a ceruzák, iszonyatosan könnyű velük dolgozni, cserébe egész tartósak (zsíros szemhéjjal nincsenek illúzióim, hogy a nap végéig sértetlen marad a smink, de 8 órát bírt).

3 Likes

Örülök, hogy tetszenek a ceruzák.:slight_smile: Mely árnyalatokat vetted meg?

1 Likes

Midnight, Burnt Sienna és Blackberry. De ez alapján lehet, hogy nemsokára beszerzem a többi árnyalatot is…

1 Likes

Iiigen, kemény addikciót tudnak okozni.:slight_smile:

Nem tudom, hogy itt volt-e rola szo, de instan meg vannak orulve az uj Dr Dennis Gross fenyvedoert, es tudom nektek ertekelni, mert kaptam belole egy minit, mar 2x hasznaltam, meg 2-3 alkalomra valo van benne.
Teljesen fizikai fenyvedo, nincs benne semmilyen illatanyag es szarito alkohol sem, tehat a legerzekenyebb borueknek is idealis elviekben, bar van benne eleg elol coconut alkanes, ami pattanasokat okozhat az arra hajlamosaknal.

Nagyon konnyed, folyekony allagu. Jobb ket retegben felvinni es erdemes hosszan bemasszirozni, mert meg igy is hagy egy nagyon enyhe feher reteget (tenyleg alig lathato). Konnyed viselet, nem zsiros. Kicsit naptej szaga van, de nem zavaro. Az elso napon felkenesnel enyhen bizsergett a boromon, amit furcsalltam, de utana olvastam velemenyeket es nem vagyok ezzel egyedul. Nem irritalt, csak bizsergett par percig. A masodik napon nem tapasztaltam ilyet, erdekes.
Zsiros borueknek szerintem egesz evben tetszene, szaraz borueknek ala kell hidratalni, foleg telen.
Sminkelni nem probaltam ra, de fogok, mig tart a mini.
Az egyetlen negativum az ara, mert 46 font 50 ml.
Nagyon jo fizikai fenyvedo, csak tul van arazva.

Tudok is rogton mondani egy dupe-ot: Paula’s Choice Calm Mineral Moisturizer SPF 30 kombinált/zsíros bőrre. Ugyanolyan konnyed es folyekony allag, nagyon enyhe feher reteg, kis naptej szag, szep, irritaloanyag mentes osszetevolista. Az ara viszont alacsonyabb: a DDG atszamitva ~19000 Ft, mig a PC 12500 Ft, raadasul utobbi 60 ml 50 helyett.
En maximum akciosan fogom megvenni a DDG-t, vagy maradok a PC-nel.:woman_shrugging:t2:
Ti probaltatok mar?

https://www.cultbeauty.co.uk/dr-dennis-gross-skincare-all-physical-lightweight-wrinkle-defense-spf.html

3 Likes

IMG_20210515_144720
Muszáj pár szóban leírnom, hogy tegnap este felavattam a kütyüt es rettenetesen meglepődtem, mennyire klassz ez a gép. Nem vagyok szőrös típus es vilagos a szőrzetem is, de ezzel a géppel kvazi fájdalommentesen szedtem le a lábamrol, hónaljamról a szőrt. Kb 50 percig működik töltés nélkül, utána 2 óra alatt töltődik fel teljesen. Sokkal halkabb, mint a 100 éves Philipsem. Es nagyon sima lett a végeredmény is. 37.000 ft volt a gép, szóval nem olcsó, de egyelőre örülök, hogy beruhaztam rá, mert a lábam eddig borotváltam es már másnap kb szúrt…

10 Likes

Köszi a beszámolót! :slight_smile:
Ennek is kerámia csipeszei vannak?
Látom, hogy szélesebb a feje, így gyorsabban lehet végezni, ami szuper lenne, mert nekem a láb epilálása az egyik legunalmasabb tevékenység. :sweat_smile:

1 Likes

Ez a Braun Silk-épil SES9-720 típusú epilátor. Ahogy nézem ez nem kerámiacsipeszes, viszont vízálló. Nekem ez egyelőre határozottan tetszik. Igen, széles a feje, viszonylag halados lábon is. Amúgy világítás is van benne, hogy lehessen latni, ahol még maradt szőr. :slightly_smiling_face: A combom elől hatul le tudtam vele szőrteleníteni, pedig ott csak pihék vannak nekem. :grin:

2 Likes

20210516_085734

Tök jó ez a szemfesték bázis! A kis vérszegény, de szép színű essence is gyönyörű, élénk és 12 órán át tartós volt vele. :blush:

15 Likes