Igen erre gondoltam. Két színben kapható. Az enyém a 60-as világosabb bőrhöz. A 65-ös az kicsit sötétebb.
Hát, túladtam ezen a palettán. Vitatkoznék a saját korábbi mondatommal, miszerint a minőség kifogástalan, legalábbis a fényes árnyalatokat végül nem szerettem meg egyáltalán. Lehet h én vagyok béna, de szerintem nem volt könnyű velük dolgozni, végül leginkább egyet használtam csak, viszont az is lehullott a szemem alá mire beértem a munkahelyemre. Így nem valami lelkesen használtam azt a pár színt, ami jól is állt rajtam.
Akihez került, remélhetőleg jobban ki tudja használni.
De sajnálom!
Lehet primertől is függ, nekem egyáltalán nincs vele ilyen problémám.
Ebben a hónapban nálam is sokszor előkerült, és a szerelem csak egyre nő közöttünk. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy az én szemhéjem egyáltalán nem hisztis, nem zsíros, a legolcsóbb festékeket és szépen megtartja. A primeren és a zsírosodáson tényleg sok múlik sajnos
Artdeco
Beszereztem ma ebből az egyiket. Holnap tesztelem.
Én sem szerettem, el is adtam 2-3 használat után.
Remélem beválik majd
Hát úgy tûnik, nem vagyok kompatibilis a Nablával a Wet n wild Photo focus primere van használatban jelenleg, más palettáimmal nincs gondom. Nem mondanám szeszélyesnek a szemhéjam, nem olajos, nem rejtett, eddig bármelyik primeremmel jól működött minden. Nem illettünk össze
A tegnapi unboxingos fényvédőhöz :
Ma ezt tettem fel, merő kíváncsiságból. És igen! Ez is jó lesz, hasonlóan viselkedik mint a Sonnenfluid, amiről régebben volt blogbejegyzés is, és talán sokan próbáltátok is. Persze, marad egy kis fehér réteg, de azt már megszoktam. Nem matt, rajtam bőrfénye van. Nem érzem ragacsosnak. Napvédelemről majd nyáron. Legközelebb megyek, és elolvasom a nagy kiszerelés inci listáját is, ha azonos, akkor viszem is haza.
Hét elején megjött a Clinique csomag, gyorsan kipróbáltam mindent, mert az akció még tart szombatig. Innen is köszi @koalace, hogy felhívtad rá a figyelmet.
Az alapozó újdonság, meg az ecsetek, a többit már nézegetm egy ideje, de az ára minidig elriasztott. A 4db 40% kedvezmény akciónak nem tudtam ellenállni. Alapjában a Clinique-ről az véleményem, hogy erősen túl árazott, na meg nem is én vagyok a célcsoport. Lássuk.
MS Overnigth Mask - az egyetlen termék, ami a bőrápolás szekcióból érdekelt, ennek oka, a tégelyes kiszerelés vagy ár-érték-tartalom szempontjából nem győzött meg.
A maszknak elég jó összetevő listája van, gyakorlatilag záró hidratáló krém. Télre nekem ez édeskevés lenne, de nyáron szeretni fogom, jó az állaga, illatmentes természetesen, és szilikonos, lezárásra tökéletes.
100 ml kapunk, eredeti ára túlzás, 40% kedvezménnyel 7700 Ft.
Even Better Clinical szérum alapozó - nyárra vettem, a színt eltaláltam, árnyalattal sötétebb, mint a téli színem. Mivel ritkán használok alapozót, nem fenyeget az újravásárlás kényszere, egyébként nem rossz, kicsit szoknom kell. Felkenéskor változik a színe, nagyon sárgának láttam, de 5-10 perc múlva idomul. Igyekeztem nagyon vékonyan feltenni, ami nem könnyű, mert gyorsan szárad, szóval nem lesz a reggeli rohanós dobozom lakója. Felkenés után kissé poros, pórusok is előkerültek, de egy kis pihenés után természetes bőrfényű lesz. Az árnyalat (Ivory) tényleg sötétebb mint más márkánál, azt olvastam alapból sötétebbek, a végére teszek képek összehasonlítva egy BB alapozóval.
Száraz bőrre szerintem csak nyáron! Kipróbálom majd a PC olajjal, télen szerette a bőröm. Pár órája fent van, kezd fényesedni, ami engem nem zavar, de mondjuk van alatta fényvédő, lehet, hogy azért. Apropó, fényvédő.
SPF 50 Mineral Fluid - Megvan a nyári 50 faktoros fizikai fényvédőm, yeah! Az hogy fluid teljesen elkerülte a figyelmemet, de nagyon örülök neki, mert folyékony, könnyű vele bánni. Állagra hasonlít a PC világoskék Resist fényvédőre, csak az kémiai. Szóval ez az állag és fizikai, nekem találták ki. Könnyű eldolgozni, picit marad fehér, szinezett hidratálóval könnyen orvosolható. Még azt is elnézem, hogy csak 30 ml, az áráról nem is beszélve. Akció idején betárazok belőle.
Take the day off cleansing balm - erről a Hegylakó jut eszembe, ha csak egy maradhat, akkor ez lenne az. OMG, miért nem használtam eddig? Úgy oldja a sminket, spirált, fényvédőt hogy csak bámultam. Mindig lesz itthon, tökéletes.
MS Pop Balm jópofa, hidratál, minimális szín, inkább csak fény. Tetszik, mert a rúzs nem az én világom, szájfény ritkán. Még kedvezménnyel is sokallom az árát.
Ecsetek alapozó és pír ecset, hibátlan, jó minőség, kézre áll, nem hosszú a nyele, könnyű. A pír ecset olyan puha, hogy legszívesebben egész nap cirógatnám magam vele. Ennek a szériának van púder ecsete is, be fogom szerezni.
Konklúzió: a sminklemosó balzsam és a fényvédő fantasztikus, újravevős. Az ecsetek meglepetés, bár @Fiorentina említette, hogy szuperek, de a puding próbája az evés.
A két Ivory árnyalat összehasonlítva
Huh, nagyon örülök! Sok örömöd legyen bennük! Nagyon klassz beszámolo.
Az ecseteket biztosan szeretni fogod, és évek múlva is veled lesznek!
Ezt a kis furcsaságot is imádom:
https://kremmania.hu/kremek/clinique-bronzer-brush
Láttam, megpróbálom levadászni valahonnan. Notino-n sincs.
Adós vagyok néhány első benyomással:
Natasha Denona Bronze Paletta:
Jó ideig gondolkoztam a beszerzésén, mert féltem, hogy furán állnak majd rajtam ezek a barnás-narancsos színek. Azt kell mondjam, emiatt kár volt aggódni. De ehhez több tényező is hozzájárul.
Először is, a matt árnyalatok harmonikusan követik egymást. Már-már Charlotte Tilburysen unalmasan. Sehol egy bordós vörös, vagy egy hideg barna. (a palettáról készült fotókkal ellentétben sem a Deep Dive sem a Rhodium nem kék a szemhéjra feltéve). A fényesek is nagyon hasonlóak, 4 árnyalat szinte teljesen ugyanolyan a szemhéjon. Ez valahol jó, mert nem lehet vele hibázni, de a színek szerelmesei nem fogják emiatt szeretni a palettát.
A másik, ami egyéni tulajdonság, hogy az én olívás bőrömön ezek az árnyalatok egy másodpercig sem tűnnek soknak. Több sminket készítettem a palettával, egy alkalommal sem sikerült erősre, vagy bohócosra. Totálisan munka-kompatibilis paletta.
A minősége a szokásos ND. A matt árnyalatok krémesek, könnyen eldolgozhatóak. A fényesek élénkek, a leginkább ujjal feltéve a legerősebbek, icipicit potyognak. A színek tartóssága nem rossz alappal, de közel sem olyan tartósak, mint a Pat Mcgrath szemhéjpúderek (zsíros szemhéjam van, alappal is csak nagyon kevés dolog marad rajtam vállalható a nap végére).
Amit nagyon hiányolok a palettából, az egy világos matt vagy szaténos árnyalat. Nem vagyok egy hófehérke, de a palettában egyik szín sem elég világos még nekem se a szemöldökcsont alá, vagy a szemzugba. Ha ez egy színes paletta lenne, még el tudnék felette siklani, de egy természetesebb palettában, amiben 15 árnyalat van, legyen már egy ilyen.
Összességében nem bántam meg, hogy megvettem a palettát, igaz használtan, jóval a bolti ár alatt. Teljes áron viszont nem biztos, hogy így tennék.
Néhány kép a színekről:
Balról jobbra: Beach, Sundown, Ridge, Suntan, Magma.
Balról jobbra: True Copper, Alloy, True Bronze, Palladium, Silk
Vieve Rumour szájceruza: A Cult Beauty Boxban érkezett. Hivatalosan nude-barna, a gyakorlatban van egy kis vöröses beütése. Sajnos túlságosan sötét szájceruzának, így @Kokapu tippje alapján kipróbáltam szemceruzaként. Szép a színe, a felső szemhéjon megfelelő szemhéjpúderrel történő fixálás után tartós. De magában sajnos nem.
A vilàgos színt én is nagyon hiányolom.
Hú csajok ez a korrektor egy csoda! Nekem fehér bőröm, lila karikáim vannak, 35 évesen már a szemem alatti rész se sima.
Sok korrektort próbáltam már, de még egyik se tüntette el ennyire a karikaimat.
Nagyon kevés kell belőle és szépen tudtam építeni, plusz nekem nem gyűlt össze a ráncokban.
Jó kérdés, nekem nincs pattim. De a korrektor ilyen jó sűrű állagú, nem tudok okosat írni, még sose kellett pattanást eltakarnom .
Arra is szuper, én volt, hogy a komplett arcomra felkentem, mintha alapozó lenne, és csak azt púdereztem le.