Első benyomások

Nincs mit :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Kiprobaltam a Creme Of Nature termekeket, gondoltam jovok beszamolni a tapasztalatokrol.
IMG_20210210_140325
Mindent bevetettem es mindent ugy csinaltam, ahogy a csomagolasokon ajanljak.
Sampon - atlagos, nem vettem eszre semmi kulonoset hajmosas kozben.
Balzsam - erdekes modon ezt 10-15 percig kell a hajon hagyni. A megmosott hajra ratenni, majd furdosapkat huzni es hajszaritoval melegiteni/melegen tartani.
Hasznalat kozben itt sem vettem eszre semmi kulonoset, viszont a lemosasakor mar igen. A hajam ennel a pontnal tisztabbnak erzetem, mint samponozas utan. Csikorgoan tiszta lett es mintha nem is balzsammal, hanem hajszesszel kezeltem volna. Igy gubancos is lett kisse.
Leave-in - a meg nedves hajamba fujkaltam bele gazdagon.
Hajolaj - ezt pedig utolso lepeskent a hajvegekre fujtam. Ezzel sem sporoltam. Kicsit szokatlan az allaga, joval higabb, mint amilyenek a hajolajak szoktak lenni. Az illata pedig gyomorforgato szamomra (keleties, fustolo illat).
Mindezek utan kifesultem a hajam es hagytam magatol megszaradni, par ora mulva lefekudtem aludni es reggel erre ebredtem:
IMG_20210212_091216

Ezt a kepet pedig ma keszitettem, itt a szokasos termekeket a szokasos modon hasznaltam. Szerintem jol latszik a kulonbseg. :slight_smile:
IMG_20210219_091815

Vegkovetkeztetes:
A hajam nem lett se puhabb, se hidrataltabb, sot! Kimondottan szaraznak ereztem. Viszont az ketsegtelen, hogy ez a termekcsalad kihozza a hajbol az eredeti termeszetet(?) es ra is erosit. :slight_smile:

11 Likes

De szép sűrű a hajad, a színe is nagyon tetszik. Szilikonmentes cuccok? Mert ahhoz kell egy kis idő, míg a hajad megszokja.

2 Likes

Nem szilikonmentesek. De ettol fuggetlenul lehet igy is ido kellene ahoz, hogy hozzaszokjon a hajam.
A sampon szulfatmentes, nem tudom ez szamit-e.

Igen, a CGM termékek szilikon és szulfátmentesek, de már az is jó ha szulfátmentes.

1 Likes

Szia!

Már azt hittem, csak én vagyok így a micellás vizekkel. Próbálgattam több félét is, de a drogériásakat messziről kerülöm.

1 Likes

Fenomenális a hajad mindkettő képen, félkarom odaadnám érte, mesés hogy ilyen dús! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én már minden micellás vízről leszoktam. Olajos lemosót használok, szereti a bőröm, pedig zsírosodik nyáron, de nem érzem, hogy szükségem lenne a micellákra.

1 Likes

Ezzel az írással csak azért nem tudok egyetérteni, mert legjobb tudomásom szerint a micellás vizet le kell mosni (de javítsatok ki, ha nem), így igazából nálam sosem merült fel a ragacsosság kérdése, mert mindig leöblítem

10 Likes

igen, le kell mosni.

3 Likes

De akkor mièrt ìrjàk rà hogy lemosni nem szüksèges? :grin: Egyèbkènt a nivea hyaluron zselès micellàs egyàltalàn nem ragad. Nagyon szeretem.

Én régebben használtam micivizet, de sose magában, csak első lépésként, utána mèg arcot mostam habzó lemosóval, így a ragacsosság nem volt probléma, de amikor kipróbáltam az olajos lemosókat, az sokkal jobban bevált, és jobban is esik a bőrömnek. Azóta én sem használok micivizet egyáltalán.

1 Likes

Én mindig lemostam, de a sminklemosás közben is zavart, hogy ragad. Meg többnek förtelmes szaga volt. :frowning:

Az olajos lemosót a szemetekre is használjátok? Én régebben próbáltam és mindig elhomályosította egy kicsit a látásom. :confused: hiába tart csak rövid ideig, nekem ilyenkor elindul egy klausztrofóbiás pánik, ezért én azonnal abbahagytam a használatát. Esetleg tudtok olyat ajánlani, ami nem csinál ilyet?

Így érthető abszolút!

Nekem a 2 komponensű szemfestèk lemosò is homàlyos làtàst okoz + csìp. (Olaj+ lemosò egyben)Mindegy melyik màrka, clinique, bobbi vagy drogèriàs… A micivìzzel viszont teljesen jòl le tudom szedni.

1 Likes

Akkor maradok én is a bevállt micellásvíznél és nem kísérletezgetek

Számomra is hihetelen volt először, de amit használok, azok egyike sem okoz homályos látást és semennyire nem csíp. Nyitott szemmel is nyugodtan alkalmazható.
Shiseido Perfect Cleansing Oil (kremmania.hu)
Chanel L’Huile Tisztító és Sminklemosó Olaj (kremmania.hu)
Ami meglepett az a Nuxe micellása, ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkezik, de micellás víz kategóriában ezt mások is teljesítik. Én már csak szemfesték eltávolításra használom a micellás vizet az olajos lemosó előtt.

2 Likes

Nálam is ugyanez van. Lisát tudnék vezetni, hogy mennyi olajos lemosót próbáltam (mindenféle árkategóriában), de egyszerűen nem bírja a szemem, sem a kombinált bőrömnek - főleg az állam problémás- sem tesznek jót.
A szemsminkre kizárólag a Sensibio micellás vize vált be, évek óta (szerintem van vagy 10 éve) ezt használom, nekem ‘must have’ termék.

Én csak a szememre használok micivizet, mert az olajos lemosó a szempillaspirállal nem birkózik meg és utálom a homályos látást is. Viszont az arcbőröm nagyon szereti, ezért iktattam be a micellás vizet és lett végül három lépéses arctisztító rutinom.:slight_smile:

1 Likes