Nagyon szép vagy, csodálatosan természetes lett a sminked
Koszonom lanyok, nagyon kedvesek vagytok mind!
@Montelino, koszi a tippet!
@Blanky Az alapozonak nagyon sokat koszonhetek. Nem olyan tokeletes a borom, mint amilyennek latszik. Meg egy mulofelben levo herpesz is van az alapozo alatt. Es ezzel most az is kiderult, hogy igazan jo fedese van.
Nagyon szép vagy, és igazán szerencsés, hogy ez a leheletnyi smink is ilyen csodásan áll!
(Rajtam ebből kb. semmi sem látszana…)
Én is jobban szeretem az ilyen formájú highlighter ecsetet, nekem a Nablától van hasonló.
De szépséges vagy!
Szombaton uj sampont avattam. Nem terveztem, mert mar van bevalt, de elfelejtettem rendelni, ugyh kellett egy gyorsan beszerezheto drogerias😅
Sampont nem szeretek elso benyomasra ertekelni, de max majd par het mulva lehuzom, ha ugy adodik🤣
Szoval. Szombaton delelott probaltam ki, olyan szinten fejbe csapott a koffein, hogy öröm volt nezni, meg a delutani kaverol is lemondtam.
Nagyon felfrissitett, a habja iszonyatosan kremes, nagyon jol esett.
Maximum 3 naponta szoktam hajat mosni, most viszont meg mindig tartja magat, ugyhogy kivarom a holnapot
Kremmanian nem az aktualis csomagolassal van fent, viszont igy gyorsan atfutva az Inci nagyjabol aktualis. Az ara viszont nagyon nem, 8 Euro körül volt.
Találtam egy szuper hajfestéket. Már egy ideje szenvedtem a drogériással, amit régóta használtam, mert nem takarta tökéletesen az ősz hajszálaimat, amik igen megsokasodtak.
A múltkor beugrottam a helyi fodrászkellékesbe, és míg várakoztam megnéztem a Schwarzkopf Igora Royal színskálát. Van kifejezetten ősz hajra termékcsalád, Royal Absolutes és nagyon jó. Notino-n is van.
Nagyon szép színe lett, pont eltaláltam az árnyalatot, a fedése pedig tökéletes. 9%-os oxit vettem hozzá, nehogy sötétebb legyen és jól tettem. Ősz hajhoz amúgy is érdemes erősebb oxigentát használni, mert a fehér hajszálak több mesterséges pigmentet nyelnek el, mint a természetesen pigmentált hajszálak, de nehezebben jut bele a festékanyag.
A hajmosást is bírja, nem kopik.
Szóval öröm és boldogság, most már a hajfestékem is anti-age. Rá van írva.
A napokban a Bioderma Nude Touch fenyvedojet probalgattam.
Eloszor is azt jegyeznem meg, hogy teljesen folyekony az allaga. Masodszor azt, hogy eros olaj szaga van. Kicsit olyan erzesem van hasznalat kozben, mintha olivaolajjal kenegetnem magam.
Igazabol tenyleg egy szinezett olaj, ami bemasszirozas kozben atalakul es matta valik. A fedese nem nagy, inkabb csak szepen egysegesiti a bort.
Tegnapelott hidratalora vittem fel egy kellemes mennyiseget, kicsit tobb mint fel mokkaskanalnyi lehetett. Jol viselkedett, nem ereztem soknak meg ugy se, hogy volt alatta mas is. Kb. 2 perc masszirozas utan bemattult (nem csontszarazra, hanem inkabb olyanra, mint amilyen egy egeszseges bor). Egyszoval nem csillog zsirosan, mint sok mas fenyvedo.
Ma viszont eleg nagy mennyiseggel kiserleteztem. Semmi mast nem vittem fel, egybol a fenyvedovel inditottam, elso korben egy mokkaskanalnyival. Ezt nagyon jol beszivta a borom, hamar be is mattult. Par perccel kesobb felvittem ujabb fel mokkaskanalnyit, ezt mar nagyon sakaig es nehezen tudtam teljesen bemasszirozni. Viszont fel ora mulva mar ez a reteg is felszivodott. Ezzel a masodik reteggel mar a szinem is nyariassa valtozott, kicsit sargas az arnyalat, de nem veszes (nyaron plane nem lesz az).
Ezek utan megneztem lehet-e sminkelni ra. Egy lehelletnyi alapozot hasznaltam, majd a teljes arcomat vegigtapogattam egy szalvetaval, hogy felitassam a felesleges zsirt.
Ha mar teszteles, akkor feldobtam egy minimalis szemsminket es pirositot is. Meglepodtem, mert ez a kis paletta meg sose produkalt ilyen eros szineket. Talan az olajos alap hatasa.
Mar legalabb 10 oraja van rajtam a fenyvedo, meg mindig ugyanugy nez ki. Nem csillog. De az is biztos, hogy nyaron ezt a mennyiseget nem fogom tudni felvinni.
- semmi; 2. elso reteg fenyvedo; 3. masidik reteg; 4. + alapozo; 5. es 6. + smink.
Tudja valaki, hogy ezekbol a folyekony fenyvedokbol mennyit kellene felvinni? Nem talalok sehol egyertelmu infot a mennyisegrol.
Skinsmartról: A kutatások egyébként 2 mg/cm2 mennyiséget szoktak vizsgálni, ami egy átlagos méretű arcnál kb 1.2g-ot jelent, ami kábé 1/4 teáskanálnyi.
Koszonom a gyors valaszt!
A klasszikus krem allaguaknal tudom, hogy mennyi az idealis. De vajon a folyekony tarsaikkal is ugyanez a helyzet?
Szerintem igen. Ez nem állagfüggő, a stick fényvédőkből is ugyanannyi kell, a krémesekből és a folyékonyakból is. Mindegyiket 1.2 g/cm3-re tesztelik.
A porállagúakat is, de abból nem lehet eleget felvinni.
Koszonom a valaszt!
Megragadom a lényeget: nem mondom, hogy nem látszik a smink, de anélkül is nagyon szép az arcod.
Ha nem krém/sminkmániás fórumon lennénk, azt írnám, nincs is rá szükséged…
Ez nagyon kedves toled, koszonom!
Ma reggel próbáltam ki először a Conspiracy palettámat. Először csak ültem feletette és csodáltam a színeket, egyszerűen imádom őket! Maga a felvitel könnyű volt, szépen pigmentáltak a színek, amiket kipróbáltam, szerintem nagyon jóban leszünk.
Ezen a héten az új Nabla palettámat használtam (side by side).
Őszintén szólva, elsőre amikor kinyitottam a palettát, azt gondoltam, hogy nem fogom szeretni és nem tudom majd használni, mert élőben narancsosabb beütésűnek tűnt több szín, amiket fotók alapján nem egészen ilyennek gondoltam.
De ahogy próbálgattam az árnyalatokat magamon, igazából tetszik több kombináció is, van egy-két szín amit nem fogok használni valóban, de összességében szeretem, szépek a színek, a minőség kifogástalan, nem nehéz szép sminket összehozni vele, tartósak a festékek, szóval minden szuper
Én is kipróbáltam amit itt vettem Lencseee-től. Utólag is köszönöm. Az első benyomásom az volt ,hogy uhh ez nekem kicsit narancsos. Ahogy azonban próbáltam a színeket már tetszett.
Azért nem lett ilyen egyszerű minden …
A szemem az első használat után rögtön bevörösödött úgy néztem ki mint aki éppen kibőgte magát. Azt gondolom valamelyik festék anyag lesz a ludas. A Poison Garden-nel is ugyanígy jártam. Ezért nem tudom használni a Revolution palettákat és egy-két ABH palettával is ez a gondom.
Óh sajnálom, hogy így történt velem is volt már ez, pàr éve volt egy alverde 4-es szemhéjpúderem, amitől piros duzzanat lett a szemhéjamon. Van egy Revolution palettám, aminél pedig ha használom, egész nap úgy érzem, mintha valami nehéz lenne a szemhéjamon, alig várom hogy lemossam, nem is használtam egymást követô napokon, illetve nem is igazán használom már emiatt.
Kicsit több, mint egy hete használom a Skinsmartos fényvédőt.
https://kremmania.hu/kremek/altruist-dermatologist-sunscreen-spf30
Nekem eddig csak pozitív véleményem van róla. Az állaga fényvédőhöz képest könnyed, illata nincs.Jól eltudom dolgozni, nem hagy ragacsos, zsíros érzetet. A szemem környékére is rendesen kentem, nem csípte, nem könnyeztem. Kombinált bőröm van, sőt ilyenkor télen kevésbé zsíros, nekem nagyon tetszik a finishe, hogy bőrfényű. Viszont akinek zsíros a bőre, annak nem biztos, hogy tetszene.
A Catrice HD Liquid alapozóval próbáltam először,szuperül el lehet dolgozni rajta, nekem nagyon bejön, hogy nem az a full matt a végeredmény, hanem marad egy kis fény,de ami olyan jól mutat
A Maybelline Fit Me alapozóval is próbáltam, azzal is jó,de nekem a Catrice-es végeredmény jobban tetszik.
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült
Örülök, hogy neked bejött.
Bíztam benne, hogy a hibrid volta miatt (fizikai + kémiai) jó lesz, de sajnos a szemem nem bírja, könnyezik.
Én már egy jó ideje csak fizikai fényvédőt használok.
De legalább a krém állaga tetszett, úgyhogy nyáron elhasználom testre.
De jo, mar vartam a beszamolot a fenyvedorol igy mostmar batran megrendelem en is. Köszi:heart: