Kb. akkora totó ezeket a rúzsokat berendelni, mint a CP lippie stixeket: minden swatchon máshogy néznek ki, a hivatalos képek katasztrofálisak és a kitekert rúzs színe is más, mint az ajkakon.
Melyikek azok a nude-ok, amik rajtad pinkesek (de szép mondat)?
Óh, sajnálom, hogy a minik nem váltak be! Ezeket szerezted tőlem, ugye?
@Amadea: Az Omi kifejezetten az, de az 1995 is. Pedig első ránézésre -és netes swathcok alapján- abban egy szem rózsaszínes tónus sincs.
@umpalumpa: Igen, de el nem adnám őket semmi pénzért. Ritkán használok ilyen színeket, de ha nem lennének a készletemben, hiányolnám őket. (Mert mi van, ha valamikor készítek egy hideg füstös sminket, és ahhoz jól állna…? Fel kell készülni kérem mindenre. )
ez tetszik:
Nyugodtan passzold el, ha nem jók, ezek már a tieid
Kicsit örülök, mert az Omit megrendeltem.
Ha mégis megválnál tőlük egyszer, gondolj rám engem érdekelne.
Erre ax2re vàrok dec. 6 òta omi ès 1995 mèg utaznak
@Amadea: A leírt előzmények miatt csak óvatosan tippelek, de szerintem neked jobban fog állni az Omi, mint nekem.
@Anheszenamon: Mindenképpen! De egyelőre tényleg úgy érzem, van helyük a készletemben.
@Isabelle: Remélem minél hamarabb megérkeznek. Lassan eltelik az egy hónap is…
Majd meglátjuk. A smink többi részével nem tudsz annyit “csalni”, hogy tetsszen magadon az Omi?
Mennyire sötét az a Guinevere? Én rá várok
Gondoltam inkább csinálok mintát, ha már ilyen jól bevásároltam a Mattetrance rúzsokból.
Balról jobbra: 1995, Omi, Flesh 3, Fever Dream, Elson, Guinevere, Elson 2.
Az általános tapasztalatom, hogy feltéve minden árnyalat sötétebb, mint amit a rúzs megtekintésekor gondolna az ember.
@Letti: Szerintem elég sötét a Guinevere.
@Amadea: Szerintem a mályvásabb sminkhez teljesen jól működik, szóval ki tudom azért használni .
Örülök, hogy a Guinevere-t nem rendeltem meg, bár a kezeden kevésbé sötét, mint a swatchokon, magamon nagyon idegenkedem az ilyen sötét színektől.
Abszolút el tudom rajtad képzelni az Omit, de az 1995 is működhet.
Jaj de szépek! Omi és 1995 továbbra is nagyon tetszik
Ajajj, ez durvább lesz mint gondoltam Nembaj, egyik férfikollégám választotta, majd direkt ezt viselem, ha épp együtt leszünk irodában
Ha most látnám először a szvaccsokat, akkor is azt a kettőt választanám, ami megvan (Fever Dream, Elson2) Vállveregetés magamnak
Szerintem az ajkaimon egyébként még sötétebb minden árnyalat. De ez tudom nagyon egyéni dolog (kinek mennyire pigmentáltak az ajkai vagy esetleg lealapozza-e őket rúzsozás előtt, mint Nikkietutorials ), így ezzel az infóval nem akartam még jobban borzolni a kedélyeket.
Nekem is egy àrnyalattal sötètebbek, de ma pl lepùderoztam, hogy tartòsabb is legyen.
Inkább nem gondolok bele, hogy nézne ki az én szám, ha lealapoznám.
Egy alkalomra éppen, hogy elegendő minta volt. Folyós, mint egy balzsam. Az illata enyhe, de nem találtam annyira kellemesnek. A hajamat nem hidratálta eléggé, kevésnek éreztem. A többi profibb hajpakolásom lekörözi azonos ár mellett. Ez az első termék amit a márkától próbáltam, ez erősen túlárazott. Szőkített hajra nem ajánlom.
Ma el kellett menni patikába, szerencse, hogy nem tudtunk bemenni egyből, mert addig észrevettem a Cerave habzó lemosóját ami a sminket is leszedi.
Ma ki is festettem a szemem, és csak úgy zuhi közben mostam le ezzel. Nagyon szépen leszedte. Tartottam attól is, hogy itthon vettem észre ez normál/száraz bőrre jó nekem pedig kombinált van és még így is húzta egy leheletnyit a bőröm. Nekem eddig tetszik ez a lemosó fényévekkel jobb mint a Lush kaolinos szappanja vagy a Loreal fekete arclemosója.