Első benyomások

Kb. akkora totó ezeket a rúzsokat berendelni, mint a CP lippie stixeket: minden swatchon máshogy néznek ki, a hivatalos képek katasztrofálisak és a kitekert rúzs színe is más, mint az ajkakon.
Melyikek azok a nude-ok, amik rajtad pinkesek (de szép mondat)?

2 Likes

Óh, sajnálom, hogy a minik nem váltak be!:worried: Ezeket szerezted tőlem, ugye?

1 Likes

@Amadea: Az Omi kifejezetten az, de az 1995 is. Pedig első ránézésre -és netes swathcok alapján- abban egy szem rózsaszínes tónus sincs.
@umpalumpa: Igen, de el nem adnám őket semmi pénzért. Ritkán használok ilyen színeket, de ha nem lennének a készletemben, hiányolnám őket. (Mert mi van, ha valamikor készítek egy hideg füstös sminket, és ahhoz jól állna…? Fel kell készülni kérem mindenre. :smiley: )

3 Likes

:smile: ez tetszik:

Nyugodtan passzold el, ha nem jók, ezek már a tieid :wink:

1 Likes

Kicsit örülök, mert az Omit megrendeltem.:slight_smile:

1 Likes

Ha mégis megválnál tőlük egyszer, gondolj rám :blush: engem érdekelne.

1 Likes

Erre ax2re vàrok dec. 6 òta omi ès 1995 mèg utaznak

1 Likes

@Amadea: A leírt előzmények miatt csak óvatosan tippelek, de szerintem neked jobban fog állni az Omi, mint nekem.
@Anheszenamon: Mindenképpen! De egyelőre tényleg úgy érzem, van helyük a készletemben. :slight_smile:
@Isabelle: Remélem minél hamarabb megérkeznek. Lassan eltelik az egy hónap is…

3 Likes

Majd meglátjuk.:slight_smile: A smink többi részével nem tudsz annyit “csalni”, hogy tetsszen magadon az Omi?

Mennyire sötét az a Guinevere? Én rá várok :smiley:

Gondoltam inkább csinálok mintát, ha már ilyen jól bevásároltam a Mattetrance rúzsokból.

IMG_20201231_133354

Balról jobbra: 1995, Omi, Flesh 3, Fever Dream, Elson, Guinevere, Elson 2.

Az általános tapasztalatom, hogy feltéve minden árnyalat sötétebb, mint amit a rúzs megtekintésekor gondolna az ember.
@Letti: Szerintem elég sötét a Guinevere.
@Amadea: Szerintem a mályvásabb sminkhez teljesen jól működik, szóval ki tudom azért használni :slight_smile:.

12 Likes

Örülök, hogy a Guinevere-t nem rendeltem meg, bár a kezeden kevésbé sötét, mint a swatchokon, magamon nagyon idegenkedem az ilyen sötét színektől.
Abszolút el tudom rajtad képzelni az Omit, de az 1995 is működhet.

1 Likes

Jaj de szépek! Omi és 1995 továbbra is nagyon tetszik :heart_eyes:

3 Likes

Ajajj, ez durvább lesz mint gondoltam :smiley: Nembaj, egyik férfikollégám választotta, majd direkt ezt viselem, ha épp együtt leszünk irodában :joy:

1 Likes

Ha most látnám először a szvaccsokat, akkor is azt a kettőt választanám, ami megvan :blush: (Fever Dream, Elson2) Vállveregetés magamnak :monkey_face:

3 Likes

Szerintem az ajkaimon egyébként még sötétebb minden árnyalat. De ez tudom nagyon egyéni dolog (kinek mennyire pigmentáltak az ajkai vagy esetleg lealapozza-e őket rúzsozás előtt, mint Nikkietutorials :smiley: ), így ezzel az infóval nem akartam még jobban borzolni a kedélyeket.

2 Likes

Nekem is egy àrnyalattal sötètebbek, de ma pl lepùderoztam, hogy tartòsabb is legyen.

Inkább nem gondolok bele, hogy nézne ki az én szám, ha lealapoznám.:laughing:

IMG_20210102_163743

Egy alkalomra éppen, hogy elegendő minta volt. Folyós, mint egy balzsam. Az illata enyhe, de nem találtam annyira kellemesnek. A hajamat nem hidratálta eléggé, kevésnek éreztem. A többi profibb hajpakolásom lekörözi azonos ár mellett. Ez az első termék amit a márkától próbáltam, ez erősen túlárazott. Szőkített hajra nem ajánlom.

2 Likes

Ma el kellett menni patikába, szerencse, hogy nem tudtunk bemenni egyből, mert addig észrevettem a Cerave habzó lemosóját ami a sminket is leszedi.

Ma ki is festettem a szemem, és csak úgy zuhi közben mostam le ezzel. Nagyon szépen leszedte. Tartottam attól is, hogy itthon vettem észre ez normál/száraz bőrre jó nekem pedig kombinált van és még így is húzta egy leheletnyit a bőröm. Nekem eddig tetszik ez a lemosó fényévekkel jobb mint a Lush kaolinos szappanja vagy a Loreal fekete arclemosója.

6 Likes