Régebben én is így voltam vele, függ a patik méretétől és mennyire vakarom szét. Ha szétvakarom, hegesedik és azt már az isten se korrektorozza már le, akkor tényleg elmegy a kedvem, de amúgy a mai photoshopposan tökéletesített világban csak belefér egy sminkes photoshop Szerintem kár lenne megfosztani magad a sminkelés örömétől mert egy kis patika elődugta a fejét
Nálam ekkor jön a háromféle korrektor.
Melyikek? Az egyik biztos a Catrice Camouflage
Nekem maszk alatt az Ilcsi-féle ichtiolos megy, mert egész nap rajtam van az a szar és nem látja senki. Amúgy nálam is erős korrektor megy a “paptamásokra”.
szar=maszk
Igen! Az nagyon jó a pattanás utáni foltokra, a többi lecsúszik róluk.
A Catrice Camouflage zöld, applikátoros változata, a Tarte Shape Tape/Nabla/L’Oreal kerül elő (mármint csak az egyik), és vagy az Essence High Beauty, vagy a Becca under eye. Nem mondom, hogy hibátlannak tűnik a bőröm, de hála nekik, nem tűnök annyira ijesztőnek, mint felkelés után.
Engem Pat McGrath kilóra megvett, tegnap jött meg a rendelésem, és hát nem vártam sokat a kipróbálással. Még tesztelgetem, de pl. a szempillaspirál egy rétegben tudja, amit más spiráloktól több rétegben várok. Jött egy “kezdő” paletta is, egyelőre csak egy színt használtam, de egész nap nézegettem a tükörben, hogy milyen csodás. A rúzs formulája zseniális, nem találkoztam még hasonlóval. Belülről kopott evés közben, de még próbálgatom.
Unboxing topic? Várjuk a képeket
Engem a spirál tesztelése érdekelne, mert eddig minden magasabb árfekvésű spirál csalódást okozott (pedig sokat próbáltam már, de a Pat spirált még nem)
Á, sajnos semmire sincs időm. Örülök, hogy a férjem reggel elviselte, hogy fél órával később indulunk a tervezettnél, mert sminkeltem. Ebből a szempontból katasztrófa az elmúlt időszak, a karácsony sem sokkal jobb, csak nem tudom a munkára fogni.
Elfáradtál Te is ebben a nyomi évben, fogadok. Ilyenkor minden lassabban megy.
Lesz alkalmad pihenni?
Még január 1-3-ra nincs tervem, hátha Utána minden indul elölről.
Melyik paletta? És a rúzs melyik formula?
Mattetrance formula, soft core árnyalat. Eredetileg rendeltem 3 árnyalatot, annyira nem tudtam netes képek alapján eldönteni, melyiket is szeretném. Végül valószínűleg ezt az egyet fogom megtartani, talán ennek tetszik leginkább a színe, és mert nem szeretek egy márkától egy termékkategóriából egynél több terméket birtokolni (persze ez alól van egy csomó kivétel). A paletta pedig az Eye Ecstasy Sublime, akciósan vettem meg. Nem hiszem, hogy fogok más palettát venni tőle, sajnos ezt nem enged(het)em meg magamnak, de nagyon örülök, hogy végül ezt megrendeltem.
Nagyon jó kis paletta. Nekem is megvan. Igaz nem tartalmazza a különleges formulát amit a nagy palettái de nagyon jó minőség és gyönyörűek a színei.
Nekem egy mini mattetrance van a Christy árnyalatban és imádom. Szeretnék majd egy teljes kiszerelést is. Melyik a másik 2 árnyalat?
Fever dream és Femmebot. Az előbbi még a postán csücsül, holnap szeretnék elmenni érte.
Rákukkantottam a Christy árnyalatra, képeken meleg barackos - rózsás színnek tűnik, nagyon különleges.
Ezt a formulát én is nagyon szeretem. Sok jó púderesen matt rúzsom van, de ebben van meg valami kis extra is.
A Fever Dream tompa téglás piros, mégis elég kiugró szín és kicsit lehet, hogy sötét lesz a nagyon fehér bőrödhöz, de ezzel nem a kedved akarom elvenni, mert ha pont ilyet akartál, akkor tuti De majd meglátod és remélem tetszeni fog.
A Femmebot-ot láttam zsibire küldted. Abban mi volt, ami nem jött be?
Kicsit meleg árnyalatnak tűnik, ami még önmagában nem olyan nagy baj, de a férjem első ránézésre közölte, hogy szerinte ez nekem nem fog jól állni Így inkább ki sem próbáltam. Általában jók a meglátásai, jobb érzéke van a színekhez, mint nekem.
@dunaimano ,akkor tartok tőle, hogy a táglás sem fog bejönni Az meleg árnyalat.
bocs, *téglás
Igen, valahol fel vagyok rá készülve lélekben, de volt már téglás rúzsom pár éve, és azt nagyon szerettem. Most csak egy folyékony van, ami téglás, de annak lassan lejár a szavatossága. Majd meglátjuk, délután megyek postára érte.
Érdemes egyébként kipróbálni a rúzsokat. Először a Fever Dreamre azt hittem túl világos lesz, ehhez képest tökéletes mélységű lett. A Guinevere meg tök sötét… A mini nude szett 2/3-a pedig tök pinkes rajtam.