Első benyomások

Régebben én is így voltam vele, függ a patik méretétől és mennyire vakarom szét. Ha szétvakarom, hegesedik és azt már az isten se korrektorozza már le, akkor tényleg elmegy a kedvem, de amúgy a mai photoshopposan tökéletesített világban csak belefér egy sminkes photoshop :grin: Szerintem kár lenne megfosztani magad a sminkelés örömétől mert egy kis patika elődugta a fejét :blush:

1 Likes

Nálam ekkor jön a háromféle korrektor.:sweat_smile:

2 Likes

Melyikek? Az egyik biztos a Catrice Camouflage :wink:
Nekem maszk alatt az Ilcsi-féle ichtiolos megy, mert egész nap rajtam van az a szar és nem látja senki. Amúgy nálam is erős korrektor megy a “paptamásokra”.
szar=maszk

Igen! Az nagyon jó a pattanás utáni foltokra, a többi lecsúszik róluk.
A Catrice Camouflage zöld, applikátoros változata, a Tarte Shape Tape/Nabla/L’Oreal kerül elő (mármint csak az egyik), és vagy az Essence High Beauty, vagy a Becca under eye. Nem mondom, hogy hibátlannak tűnik a bőröm, de hála nekik, nem tűnök annyira ijesztőnek, mint felkelés után.

3 Likes

Engem Pat McGrath kilóra megvett, tegnap jött meg a rendelésem, és hát nem vártam sokat a kipróbálással. Még tesztelgetem, de pl. a szempillaspirál egy rétegben tudja, amit más spiráloktól több rétegben várok. Jött egy “kezdő” paletta is, egyelőre csak egy színt használtam, de egész nap nézegettem a tükörben, hogy milyen csodás. A rúzs formulája zseniális, nem találkoztam még hasonlóval. Belülről kopott evés közben, de még próbálgatom.

10 Likes

Unboxing topic? Várjuk a képeket :wink:

1 Likes

Engem a spirál tesztelése érdekelne, mert eddig minden magasabb árfekvésű spirál csalódást okozott (pedig sokat próbáltam már, de a Pat spirált még nem) :slightly_smiling_face:

2 Likes

Á, sajnos semmire sincs időm. Örülök, hogy a férjem reggel elviselte, hogy fél órával később indulunk a tervezettnél, mert sminkeltem. Ebből a szempontból katasztrófa az elmúlt időszak, a karácsony sem sokkal jobb, csak nem tudom a munkára fogni. :smiley:

5 Likes

Elfáradtál Te is ebben a nyomi évben, fogadok. Ilyenkor minden lassabban megy.
Lesz alkalmad pihenni?

2 Likes

Még január 1-3-ra nincs tervem, hátha :smiley: Utána minden indul elölről.

1 Likes

Melyik paletta? És a rúzs melyik formula?

Mattetrance formula, soft core árnyalat. Eredetileg rendeltem 3 árnyalatot, annyira nem tudtam netes képek alapján eldönteni, melyiket is szeretném. Végül valószínűleg ezt az egyet fogom megtartani, talán ennek tetszik leginkább a színe, és mert nem szeretek egy márkától egy termékkategóriából egynél több terméket birtokolni (persze ez alól van egy csomó kivétel). A paletta pedig az Eye Ecstasy Sublime, akciósan vettem meg. Nem hiszem, hogy fogok más palettát venni tőle, sajnos ezt nem enged(het)em meg magamnak, de nagyon örülök, hogy végül ezt megrendeltem.

5 Likes

Nagyon jó kis paletta. Nekem is megvan. Igaz nem tartalmazza a különleges formulát amit a nagy palettái de nagyon jó minőség és gyönyörűek a színei.
Nekem egy mini mattetrance van a Christy árnyalatban és imádom. Szeretnék majd egy teljes kiszerelést is. Melyik a másik 2 árnyalat?

1 Likes

Fever dream és Femmebot. Az előbbi még a postán csücsül, holnap szeretnék elmenni érte.
Rákukkantottam a Christy árnyalatra, képeken meleg barackos - rózsás színnek tűnik, nagyon különleges.

Ezt a formulát én is nagyon szeretem. Sok jó púderesen matt rúzsom van, de ebben van meg valami kis extra is.

1 Likes

A Fever Dream tompa téglás piros, mégis elég kiugró szín és kicsit lehet, hogy sötét lesz a nagyon fehér bőrödhöz, de ezzel nem a kedved akarom elvenni, mert ha pont ilyet akartál, akkor tuti :+1: De majd meglátod és remélem tetszeni fog.
A Femmebot-ot láttam zsibire küldted. Abban mi volt, ami nem jött be?

1 Likes

Kicsit meleg árnyalatnak tűnik, ami még önmagában nem olyan nagy baj, de a férjem első ránézésre közölte, hogy szerinte ez nekem nem fog jól állni :smiley: Így inkább ki sem próbáltam. Általában jók a meglátásai, jobb érzéke van a színekhez, mint nekem.

2 Likes

@dunaimano ,akkor tartok tőle, hogy a táglás sem fog bejönni :frowning: Az meleg árnyalat.
bocs, *téglás

1 Likes

Igen, valahol fel vagyok rá készülve lélekben, de volt már téglás rúzsom pár éve, és azt nagyon szerettem. Most csak egy folyékony van, ami téglás, de annak lassan lejár a szavatossága. Majd meglátjuk, délután megyek postára érte.

2 Likes

Érdemes egyébként kipróbálni a rúzsokat. Először a Fever Dreamre azt hittem túl világos lesz, ehhez képest tökéletes mélységű lett. A Guinevere meg tök sötét… A mini nude szett 2/3-a pedig tök pinkes rajtam. :roll_eyes:

2 Likes