Első benyomások

Filter nélkül is szép vagy. :blush:

2 Likes

@Amadea a rúzs Essence Semi Shine 106, ami rettenetesen büdös :rofl: Felkenem, aztán felét felitatom pzs-vel különben szopos szájam van ettől a színtől.

3 Likes

Szopós száj, jaj, te!:joy:

2 Likes

Egyetértek, filter nélkül is szép vagy :slight_smile:

2 Likes

Ajajj, én nagyon nem bírom a büdös rúzsokat :D. Rosszul leszek ha felkenem egy olyat.

1 Likes

Akkor ezt meg ne vedd! :rofl:

1 Likes

Hétfőn 1400 Ft-ért elhoztam a Max Factor bronzosítót a DM-ből. Nem mintha szükségem lenne plusz bronzosítóra a MJ O’mega és a két mini Hourglass meg a Becca arcpaletta mellé. De kíváncsi voltam rá, hogy milyen. Kedden, szerdán és ma is vele bronzosítottam és nagyon tetszik. A 10-es árnyalatot vettem meg (van 05-ös is ami világosabb) és szuper az árnyalata. Ami a leginkább tetszik, hogy tartós és egyáltalán nem porol. Mintha nem is por állagú termék lenne. Nagyon könnyű eldolgozni, nem is nagyon kell satírozgatni, és mégsem foltos. Csak jókat tudok mondani róla, ha látjátok még valahol, érdemes lecsapni rá.

7 Likes

Elsőre nagyon bejött a Catrice szemkörnyékre való golyós trutyija:
https://kremmania.hu/kremek/catrice-hydro-depuffing-eye-serum
Még PPandáról rendeltem egy gyenge pillanatomban. Megvan amúgy a kedvenc, amit évek óta kenek.
Tényleg segít kicsit lelohasztani a puffadt szemhéjat. Ma volt dolga rendesen, elég kemény hetem van.
Nem irritál, ez hatalmas piros pontot ér, és kicsit feltapasztja a lelógó szemhéjamat, mert picit ragad egy darabig :sweat_smile: , de ez pont jól jött. Sminket nem tettem rá, erről nem tudok nyilatkozni hogy viselkedik alatta vagy a smink rajta.
Kár, hogy drogériában még nem láttam ezt sem és más Catrice arcápolókat sem.

5 Likes

Ezt kipróbálom…
Mi a kedvenc?

1 Likes

Estée Lauder Resilience Multi Effect Tri-peptide…
https://www.esteelauder.com/product/685/64069/product-catalog/skincare/eye-care/resilience-multi-effect/tri-peptide-eye-creme?size=0.5%20oz.
Nem zavar, hogy tégelyes, tömény, lassan fogy, csodásan tudok rá sminkelni, de sajnos Mo-on nehéz lesz már beszerezni, nemtommmér :thinking: Spájzoltam, meg a Notino-n még elérhető.

4 Likes

Oden’s Eye Alva Cream Lip Stain: Hivatalosan a krémes hatású folyékony rúzs. Én inkább azt mondanám, hogy valahol félúton van egy rúzs és egy szájfény között. Pigmentált, mint egy rúzs, és nem mászkál könnyen el, viszont fényes mint egy szájfény. Több youtube videóban azt említik, hogy krémesre szárad, de nekem még nem sikerült eleget várnom hozzá, hogy ez megtörténjen…
Amihez talán a legjobban hasonlít, az a Dose of Colors szájfény: https://kremmania.hu/kremek/dose-of-colors-lip-gloss

Oden’s Eye Alva pirosító: Ez nem annyira extra, mint az előbbi termék típus. Hagyományos pirosító, a tipikus kompakt púderekre emlékeztető szaggal. Két árnyalatot póbáltam: a Lilttle Jasmine apró csillámos barna. Elég pigmentált, könnyű vele túlzásba esni. Valószínűleg inkább nyáron fogom használni. Az Apricot Girl egy hagyományos barackos matt árnyalat.

4 Likes

Aham, most már látom milyenek :grin:

Shea Moisture Purple Rice Water Strength + Color Care Masque:
Kellemes, nem feltűnő, nőies illata van, ami öblítés után alig érezhető. Ez is tömör maszk, nem folyik le a hajról, de krémesebb és lágyabb, mint a Jamaican Black Castor Oil Masque. Utóbbinak az illata a következő hajmosáskor is érezhető és egy átlagos parfüm illatát is elnyomja, masszív sütiillat. Ez a maszk is javított a hajam állapotán, de az utóbbi után emlékeim szerint fényesebb volt a hajam, mint ettől és tömörebbnek éreztem a hajvégeimet. Ezt a leírás szerint csak 5 percig kell a hajon hagyni, nekem több, mint fél órán át rajta volt (a hajtöveimre nem kenek pakolást), ahogy az utóbbi maszk is. Ezt könnyebb volt leöblíteni és szerintem kevesebb “lerakódás” van a hajamon most. Nem rossz maszk ez. 227g van a tégelyben. Szerintem ő is kedvenc lesz, de a másik maszk többet tett a szőkített tincsekért úgy érzem.

5 Likes

Úgy kb 3 hete használom heti 1-2x @zalla -tól ajándékba kapott Odacité arcápoló olajat. Még sosem használtam olajat, de nagyon megszerettem! Kombinált bőröm van, de a száraz részekről hajlamos vagyok megfeledkezni. Egy csepp is elég, én csak úgy magában “tapicskolom” fel, de krémbe is bele lehet keverni, így könnyebb felvinni :slight_smile: Csak este használom, reggelre a T vonalban még megmarad egy kis olajosság, de arclemosóval lejön és utána csak a pihepuha bőr maradt. Nagyon szeretem az illatát is :blush:

Pirosító első benyomásom pedig a Glossy boxban lévő Stargazing duo lenne.

Tegnap vetettem be a matt felét, nagyon pigmentált, elég egy pici érintés a panbe. Hozza amit ígér, könnyű eldolgozni, eddig nagyon pozitív a véleményem róla :slight_smile: Fehér bőrön is szép, de mivel nagyon pigmentált, el tudom képzelni mélyebb bőrtónusokon is. A matt nem fénytelen matt olyan lágy, finom fénye volt az arcomon, olyan egészséges bőr kinézetet adott, engem emlékeztetett a Hourglass pirosítómra :slight_smile:

6 Likes

Milyen mutatós az a pír! Valódi ünnepi hangulata van a csillaggal :star_struck: :star2: :christmas_tree: :stars:

1 Likes

Juj nagyon, a fényeset még nem próbáltam, meg lehet keverni is őket az arcon, nagyon kis izgalmas darab :blush: A műanyag tokja ami nehezen nyílik, olyan körömletörős, csipesszel nyitottam ki, kis huncut, nehezen adja magát :sweat_smile:

1 Likes

Ma kipróbáltam @Szandika124 ajánlására a Bambi eye szempillaspirált.
Nagyon szépen szétválasztotta a pillákat és szépen meghosszabbította őket, nem tapasztotta össze egyáltalán. :blush: Nagyon szuper termék szerintem :slight_smile:

5 Likes

@Alsace, nagyon örülök, hogy bevált :)). Képzeld azóta én is ezt használom továbbra is, és ezek mellett a jó tulajdonságok mellett amit mondtál, még beszáradni sem szárad be gyorsan, nekem már 4 hónapja meg van :). Én meg a Loreal korrektorra ácsingózom miattatok, meg az alapozóra is, pedig én nem is szeretem az alapozókat :)).

1 Likes

De jó hír, mert én nem tudom 2 hónap alatt elhasználni, pedig majd mindennap sminkelek és még mindig van a Bourjoisból is :grin:
A korrektort azóta is használom, nagyon szuper, alapozóból végre elfogyott a Catrice, most a Bourjoist szeretném használgatni, az gyenge fedésű, nem maszkos, kellemes használni. Bár mostanában megint visszaszoktam a poralapozókra. A fórum hatására beszereztem pár kencét és a csúnya patijaim elmúltak. Meg nem is vakarom az arcom, emiatt is sminkelek itthon rendesen újra. Ha megláttam egy patit nyomkodtam :see_no_evil:
Milyen alapozót néztél ki? :blush:

3 Likes

Te is úgy vagy ezzel, hogy ha szépnek látod a bőrödet, akkor szívesebben sminkelsz, ha pedig megjelenik 1-2 pati inkább nem takarod le, nem teszel fel színeket csak imádkozol, hogy mihamarabb múljon el? Vagy ez csak az én hülyeségem? :thinking:

1 Likes