Nekem is sokat hozzátesz a zsírtermelés karbantartásához. Akkor volt nagyon látványos az eredmény, amikor kezdtem a tudatos bőrápolást. BHA-val karöltve 3 hét alatt kipucolták a mitesszereimet. Azóta azért olyan nagy gondokkal nem küzdök szerencsére az arcomon, csak nagyon ritkán. Nehéz amúgy megfogalmazni, mert tényleg inkább akkor érzed a hatását, amikor nincs veled.
@dunaimano Akkor szerintetek ha amúgy nem durván zsíros a bőröm és amúgy is használok retinalt és azelainsavat, akkor nem maradok le semmiről a nia nélkül? Mármint mert úgy tudom ez a kettő hatóanyag is segít a zsírosodás féken tartásában.
Tetszik ez a BB paletta és a Hourglass paletta is csodás.
De szép vagy!!!
Díva! Smink, fülbevaló, felső, az egész szetted nagyon jó lett!
Wow!
Hát én egyszer kipróbálnám azért, hogy hatásban ad-e valamit a rutinhoz, mert nem csak a zsírosodást fogja vissza, hanem folthalványító hatása is van, ráadásul segíti megújítani a bőrfelszínt és megakadályozza a vízveszteséget. Nyilván ezek kevésbé látványosak, de sokan azt mondják, hogy a niacinamid alap bármilyen rutinban.
Azelainsavat nem próbáltam még, így nem tudom összehasonlításba helyezni. A retinolféleségek segítenek a pattanásokon, zsírosodáson, de nekem valahogy teljesen mást nyújtanak a rutinomban - egy retinalos szérum a “plusz”, ami nélkül tudok élni (bár nem érdemes), de a niacinamidot soha nem hagynám el. Valószínűleg ahogy haladok előre a korban, ez még megváltozik, nálam egyelőre az anti-aging nincs fókuszban. Azelainsavat szeretném majd kipróbálni, majd-majd, mint mindig mindent, de egyelőre nem éreztem szükségét.
Nagyon szép vagy!
Nagyon jó lett a sminked, szép vagy!
Nagyon dögös vagy és gyönyörű a bőröd!
Melyik rúzst használtad?
@koalace, Egyetertek @Amadeaval. Igazi csajos csaj lehetsz!
Es egy kis Liptai Claudiat is latok benned.
A 6-os Hourglasst használtad?
Nagyon szép vagy!
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok. De van filter a képen. Valójában ennyire nem makulátlan a bőröm, hogy ahogy az alábbi képen is látszik. Rettenetesen karikasak a szemeim. És nem tükörsima.
Bizony ám, de mesés
Abszolút nem lehet panaszod a bőrödre, így se.
Köszönöm, a koromhoz képest teljesen jó nekem.
Akkor is szép vagy és punktum! Nem venném észre a különbséget, ha nem írod.
A korodhoz képest! Én csak szeretnék ilyen szép, egységes bőrt.