Örülök, hogy bevált!
Még a szín is nagyon tuti, pedig nagyon féltem tőle feleslegesen
Nem éppen első benyomás, mert 2 hete használom már a Cerave éjszakai hidratálóját. Nagyon imádnám, mert tényleg kíméletes, szemkörnyékre is tudtam kenni, és nagyon jól hidratál. Viszont nekem pattanásokat okoz, kétségbeejtően sok rajtam a pattanás azóta, ott is ahol nem szokott lenni (orcák.). Nagy kinyomhatatlan, fájó pattanásokkal is gazdagodtam. Egy szóval katasztrófa és nem értem nekem miért nem jó :/. Most abbahagyom a használatát egy pár napig. Nem tudom mit csináljak, mit vegyek amivel jól hidratálhatnám a bőröm, mert eddig használtam Helia-d hidratálókat kombi bőrre, de valahogy annyira kevésnek érzem őket és csípik a bőröm, gondolom az illatanyag miatt, van hogy könnyezem tőlük sokáig.
Sajnálom, hogy ilyen bajt okozott.
Esélyes, hogy a komedogén összetevő sok benne a bőrödnek és eldugultak, majd begyulladtak a pórusaid. Vagy a niacinamid is okozhatja. Vagy a 2 dolog együtt.
Nem is értem ez hogy lehet a leírás szerint nem komedogén?
Ez az? https://kremmania.hu/kremek/cerave-hidratalo-arckrem-ejszakai
Használsz mást is éjjelre?
Én is sajnálom, itt sokan szeretjük és a legjobb szívvel ajánlgatjuk egymásnak ezt az arckrémet. Ebből is csak az látható, mennyire egyén függő, kinek mire hogyan reagál a bőre.
@umpalumpa - nak igaza van, hogy sokat számíthat, mit használsz még a rutinodban előtte. Alaphidratáló van egy pár még, amit kipróbálhatsz, ha hisztis fajta bőröd van, talán több idő, mire megtalálod az igazit.
Szerintem is a niacinamid miatt lehet, nagyon sokan kipattognak tőle.
Igen, tudom én is olyan lelkes voltam, az első 3 napban még minden rendben volt. Aztán amikor jöttek az első pattanások, az elején még mondogattam, hogy biztos nem emiatt van. Meg próbálom vékonyabban felvinni vagy nem mindennap használni, aztán meg látom hogy jobb lesz-e a helyzet.
Én úgy tudom csak irritálja, purginget nem okoz. Ebben a krémben azért elég elöl szerepel az INCI listában, úgyhogy lehet @Szandika124 bőre nem tolerálja annyira.
Ó, ez olyan szomorú. A niacinamid az egyik alapja a rutinomnak, nem is tudom, mi lenne velem nélküle…
Dettó
Nálam is okoz kisebb patikat a nia, illetve vélhetően. Én nem kísérleteztem vele sokáig.
De durva!
A legbaratsagosabb, legartalmatlanabb hatoanyagnak hittem. Csak jokat tapasztaltam es nagyon buzgon ajanlgatom mindenkinek azon a cimen, hogy nem kepes rosszasagokat okozni. Itt olvasom eloszor, hogy ilyeneket is tud produkalni. Nagyon meglep es sajnalom, hogy vannak, akiknek pattanasokat okoz!
Akkor felteszem a kezem, itt vagyok én is, akinek ugyanez a Cerave krém és a B-bomb együttes használatával előjönnek a pattanások.
Pedig 40+os vagyok bőven, nem annyira jellemzőek rám a ragyák.
A B-Bombot jóideje félretettem, de a Cerave krém használatánál azt éreztem, hogy eltömíti a pórusaimat, és gyulladásokat okoz.
Most nagyon vizes krémet és arcpermetet használok, a pattanások pedig szépen leszáradtak, de biztos vagyok benne, hogy a nem tesz jót a niacinamid. Még visszatérek tesztelni, de több csúnyaságot okoz, mint amennyit segít.
Maradok a retinolnál.
@Mse, te mit fogsz kezdeni a megmaradt arckrémmel? Én nagyon szomorú vagyok, mert nekem ez egy drága arckrém volt. Még próbálkozom vele, hogy vékonyabban kenem fel stb. Nagyon hisztis lehet az arcbőröm :/. Még nem találtam meg a megfelelő arckrémet, azt hittem ez lesz az, mert nagyon hidratált az arcom.
Elhasználom szem alá, ha bírja a szemem. Én nem szoktam külön szemránckrémet használni.
Még kézkrémnek. Ott nem okozhat gondot
Bár nekem már nem maradt sok benne.
Zsibin szerintem el tudod adni, ha nem tégelyes, akkor a higiéniával sem lehet gond.
Nekem főleg a zsírosodás csökkentésében segít. Amikor használom sokszor észre sem veszem mennyire jó, de volt, hogy kipróbáltam milyen nélküle hónapokig, és határozottan láttam, hogy sokkal jobban olajosodik a bőröm