Első benyomások

Nekem a c-glownal nagyon sokat segített, hogy agyonhidratalok fölé (az új G&G tonik+HA rich és hialuronos hidratáló krém). Mióta így csinálom nincsenek miteszerek. Remélem sikerül ráncba szedni a rutint. :slight_smile:

2 Likes

Érdekes ez a C-Glow; nyáron kezdtem el használni, a reggeli arcmosás utáni első lépés volt, és eleinte szerette az arcom- még a fura illata sem zavart. Aztán nagyjából egy hónap után éreztem, hogy elmarad az eleinte érzett “wow” hatás…Mindennapi használat mellett nagyjából 3 hónap alatt fogyott el; bár nem okozott mitesszereket de a végén már csak azért használtam el, hogy ne kelljen kidobni. A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor pár héttel a C-Glow mentes időszak után szebbnek, egységesebbnek láttam a bőrképem. Visszagondolva, mintha egyenetlenebb bőrfelszínt eredményezett volna…TO c-vitaminos termékeknél hasonlót nem tapasztaltam.

Hónapok óta szenvedek a spirálokkal, mindegyik lemászik a szemem alá. Általában a Bourjoist veszem, de az újabbak vagy szilikon kefések amit nem szeretek, vagy lemosáskor nagyon csípik a szemem. Kipróbáltam pár olcsóbb Essence-t, Catrice-t, Lovely-t mind a krémmánia sztárja, egyik sem vált be. Volt itthon egy Clinique, nem szívesen venném a drágát, úgyis kidobom három havonta.
De a Clinique jó, bevált, csak pár napja használom, de a helyén marad, nem mászik el. Semmi drámai hatás, de szépen szétválasztja a pillákat és nem irritál. Tetszik.
https://kremmania.hu/kremek/clinique-high-impact-szempillaspiral

Az időjárás miatt az eddig használt hidratáló krémeimet turbózom ezzel az olajjal. Nagyon szuper a hatása, a szemem alatti területre is használom. Féltem a vélemények miatt az illatától, de semmi gond nincs vele. Ebből tárazni fogok.
https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-100-organic-virgin-chia-seed-oil

És most jön a soha többé termék, Cerave szemkörnyék ápoló. A legfőbb tulajdonsága, hogy nem marad a helyén, egyszerűen visszajön az ujjamon. Kenhetetlen. Próbáltam vizes és száraz bőrre is, most kínomban olajjal elkevertem a tenyeremben nagy nehezen és feltapogattam, de még így is csúszkál. Pedig olyan szép az összetevő listája.
https://kremmania.hu/kremek/cerave-eye-repair-cream

5 Likes

https://kremmania.hu/kremek/farmasi-zen-extension-lash-mascara
Nekem is kenődik minden spirál, de, amit belinkeltem az nem.

1 Likes

Ezt a spirált én is szeretem! :eye:

1 Likes

Ez a Clinique spirál tényleg nem kenődik,de nekem kb. mintha semmi sem lenne a pilláimon.

Nálam működik, bár nincs műszempilla hatás (nem is szeretnék :smile:) látványos a végeredmény.
Hozzáteszem, mindig apró kis semmi pilláim voltak, de most megerősödött, egyértelműen a Cicaplasttól. Ha sokat kenek fel oda is jut, apró kis gyöngyök ülnek a szempillám végén.

A High Impact sok érzékeny szemű sorstársamnak nagy barátja. Ha jól emlékszem, nagyon szépek az összetevők, sőt, mondhatni ápolja is a pillákat.
A hozzám hasonló hófehérkéknek pedig van belőle barna is, ha jól tudom. Szőke hajúaknak szuper.
Ez a spirál nekem még mindig jolly-joker, hozzá, és a MAC Gigablack-hez mindig visszatérek. Az is hasonló, természetes megjelenést adó spirál. Ha jelenésem van (VOLT), akkor kiegészíthető egy primerrel. Lemosni is könnyű.
Szóval sokáig tudnám zengeni az ódáimat a High Impact spirálról, bár hozzáteszem, nagyon hosszú pilláim vannak (viszont rejtett szemhéjam, nem mindegy, hogy feltapad, vagy nem tapad).
De ebben az időszakban, amikor nem dúskálunk esti meghívásokban, és nem kell a mega-giga pókláb pilla, lehet, hogy én is visszatérek hozzá.

3 Likes

De szeretnék barnát, nem is tudtam, hogy van belőle. Köszi.

1 Likes

Ígéretem szerint lepötyögöm az első egy heti benyomásomat a Nabla Side by Side Nude palettáról. Ez az első palettám tőlük, így teljesen elfogulatlanul írom a személyes véleményemet. Amikor kézhez kaptam a palettát, megmondom őszintén, egy kicsit elbizonytalanodtam. Túl melegnek, sötétnek és tónusosnak éreztem a színeket. A valóság pedig meggyőzött. Egy szín kivételével kipróbáltam az összeset. A matt barna változatok mindegyike remek mind állagra, mind eldolgozhatóságra és pigmentáltságra is. A pan-ben kissé porolnak, de a használatkor nem potyogtak a szemem alá, így engem ez nem zavar.
Mivel a jobb kezem (amivel írok és sminkelek) igen hosszú ideje el van törve, ezért kénytelen vagyok a bal kezemmel csinálni mindent, sminkelni is. Már egész jól belejöttem, bár tusvonalat nem szoktam bevállalni, csak alsó és felső szempillatő kihúzást.
A matt barna árnyalatok mindegyike tökéletesen egyszerűen, gyorsan, és szépen eldolgozható ellentétes kézzel is, minőségre bizony tökéletesnek ítéltem meg őket. A shimmer változatok puha, krémes állagúak, szintén könnyen és gyorsan alkalmazhatók nehezített körülmények között is. Egy szó, mint száz, minőségre bizony nem lehet semmi panaszom, igazán remek minőség! Az esetek legnagyobb százalékában nem használtam szemfesték bázist, csak alapozót és némi kis púdert. Erre vittem fel a színeket. Nekem mélyen ülő, rejtett szemhéjam van, kevés látszik ki belőle, de azért legalább valamennyi látható.
Rajtam így, bázis nélkül a legintenzívebb és legtartósabb színek a sőtét, matt olívásbarna “Clan” és a hideg tónusú “Love Ritual” voltak. A mélyítővonalban a matt színátmenetek így idővel teljesen egybemosódtak, de én krémes, vajas stick alapozókat használok jelenleg, alatta meg intenzívebb hidratálót, ráadásul a szemformám is hozzátesz mindehhez, szóval ezt így teljesen normálisnak titulátam. Bázis nélkül a paletta felső 3 sorával igazán szép őszi, soft szépségeket lehet alkotni. A színek nagyon kiegyensúlyozottak, van hideg, meleg és semleges is a palettában, határozottan remekül van összeállítva. Számomra továbbra is a ND Biba palettára hasonlít legjobban. A bronzos palettája nekem nincs meg, de ránézésre nekem továbbra ais a bibához hasonlít jobban, bár a színek nem azonosak.
A rosegoldos beütésű színek is nagyon kellemes meglepetést okoztak, mert végre olyan árnyalatok, amik rajtam is működnek. Összegezve, ez egy remek minőségű, remekül kihasználható paletta, akár nappali visszafogott, vagy esti tündöklést akarunk produkálni vele. Határozottan megérte számomra, pedig rengeteg "nude"palettám van, de ez kapásból bekerült a kedvencek élvonalába! Remek munka Nabla!
Nem akarok elhamarkodott véleméyt mondani 2 másik méregdrága palettáról, amikre szintén idén ruháztam be, de náluk nem bírtam ki az egy hetes próbaidőt. Ez azért elmond valamit. Na, de ezekről majd akkor, ha kiforrott véleményt tudok róluk produkálni. Bocsánat, de a színekről egyelőre nem vállalnám be a megmutizást, legalábbis addig, amíg a gipszem le nem kerül, és gyógytornával sikerül használata bírnom végre a jobb kezemet is.

18 Likes

Gyorsan rendelten is egyet magamnak :blush:

Lányok, ha gondolkodtatok a Revolution arclemosó korongok beszerzésén, akkor inkább mást válasszatok, ha szemre is ezt kéne használni.
Arcon oké, micivízzel viszonylag jól töröl, de kell min. 2 db és mindkét oldala az alapos tisztításhoz (utána még jön a krémes-habzós arcmosás is). Aztán egy a szemre vagy inkább kettő és akkor már a 7 db-ból 4 odavan. A szemem bőre kiakadt tőle, másnapra piros bevérzések lettek rajta, mert elég merev erre a területre és összetörtem vele a bőrömet. BB krém, 1 szhéjfesték és pillaspirál volt rajtam.
Még mindig a Pupa arctörlő kendője a legjobb a képemnek. Ez itt az:
https://www.pupamilano.hu/borapolas/arc/sminklemosas-es-arctisztitas/perfecting-cleansing-wipe/2T1N11001.html
Ugyan ez hamarabb szétesik, mint a korongok, de puha, lityi-lötyi anyaga lesz nedvesen és nem dörzsöl.

4 Likes

Ez a pupa egyszer használatos, vagy mosható?
Az Annabelle Minerals-nak vannak még lemosó korongjai, amire kíváncsi vagyok, de most a pupa is felkeltette az érdeklődésemet.

1 Likes

Az oldalukon azt írja, hogy max. 40 fokban mosható. Most engem is elkezdett érdekelni. :slight_smile:

1 Likes

Mosható. Nekem hónapokig kitart, legalább 3 hónap, míg elkezd szakadozni, de utána is használható, csak már nem olyan szép. Állítólag biológiailag könnyen lebomló anyaga van.
Nem is tudom minek kalandozom :stuck_out_tongue:

2 Likes

Na, tessék, most én vagyok a kisördög :smiling_imp: :grin:

2 Likes

Ezt biztosan ki fogom próbálni, köszi. :slight_smile: Nem mintha simán a mikroszálas törcsivel nem lennék el, na de na. :smiley:

2 Likes

Ez a beszéd! :smile:

1 Likes

Az Annabelle lemosó korong ami eddig nekem a legjobban bevált. Nekem a lila színű kicsi van még ami szerintem szemre a legideálisabb,de én teljes arcon is használom. Jól mosható és puha is.
Nem okozott allergiát .

2 Likes

Maszk meg karantén ide vagy oda, már kezdek ezen túllépni gazdagon és otthon is felkenek rúzst, mert annyira hiányzik. Általában csak a szemem festem, de lassan már eljutok a teljes sminkig :smiley:

Tegnap a Bourjois rúzst vettem rendesen használatba olyan kellemes a textúrája minimálisan szárít. Amikor megvettem fájt az ára, de tegnap óta úgy érzem maximálisan megérte és biztosan veszek még belőle, a pontokat meg gyűjtögetem a DM kártyára egy kis kedvezményért :crazy_face:

5 Likes