Meggyőző paletta a Vintage.
Neked megvan? Ezek a te swatchaid?
Igen saját. Feltettem eladásra akkor készítettem,mert sokan nem ismerik.
Kár, hogy eladtad, megvettem volna.
Nem adtam el,mert leütötte valaki ,de eltűnt.
Írok privàtban inkább.
Shea Moisture Jamaican black castor oil strengten & restore treatment masque:
Nagyon tömör massza, aminek finom sütiillata van. Egy 57g-os tasakot bontottam meg ma. Még 1 lehet, hogy 2 alkalomra is elég adag maradt is benne. A hajam nagyon egyenes lett egyenesítés nélkül is és kevésbé száll. 1 órán át volt a hajamon zuhanysapka alatt, hogy valami felfogja a hajam. A hajamat előzőleg megmostam hamvasító samponnal, ami szárítja, ez a maszk ezt elég jól kompenzálta. Még nem tudom, hogy lepipálja-e a kedvenc maszkomat, mindenesetre így elsőre jól vizsgázott. Aki fogyózik hanyagolja, ez az édes sütiillat rossz gondolatokat ébreszt majd a fejében. Szerintem illik a késő őszi hidegebb időhöz, nyáron sok lenne.
De gyönyörűűű…
Igen.
Csak most olvastam . Írtam is.
Nem tudom, hogyan vagyok összerakva, de rajtam egyedül a Bioderma Sensibio micellás vize működik 100%-ban: a többi vagy az arcomat akarja letépni, és/vagy a szememet is. A Mixa érzékeny bőrre való darabja még elmegy, de néha az is csípi a szemem, valamint a Garnier argánolajosát is tudom óvatosan használni, de eddig minden más ment eladásra vagy ecsetmosói pozícióba.
Most a Cerave darabjával fürödtem be, szabályosan égett tőle a szemem:
https://kremmania.hu/kremek/cerave-micellas-arctisztito
Szóval, próbálok én költséghatékony lenni, de a bőröm nem szeretné.
Ú, de durva. Az én bőröm sem szereti a micellás vizeket, valahogy eleinte elmegy, aztán minél többet használom, annál inkább csíp. Így jártam a Cerave-vel is, bár a korábbiakhoz képest még enyhe volt. A Mixa szerintem is borzasztó, illetve nekem még a Niveával van nagyon rossz tapasztalatom. A Garnier és a Bioderma sem volt sajnos az igazi, de ez utóbbiból még eddig csak kis kiszereléseket próbáltam, azért a végleges véleményhez huzamosabb használat kell. Kár, mert amúgy hatékonyak a micellás vizek, és néha jól jönnek a hagyományos double cleansing mellé. Kísérletezgetek…
Fogalmam sincs, mi lehet bennük olyan irritatív… Én a reggeli arctisztításra és este a már olajos lemosíval fellazított szemsmink eltávolításához használom.
Ugyanígy jártam, csak a Bioderma, a többivel befürödtem. De már nem is keresem a helyettesítőt, a 2*500ml kiszerelésben veszem, úgy már az ára sem vészes. Illetve, mióta olajos lemosót is használok sokkal lassabban fogyasztom el.
Én néha teszek egy-egy kísérletet, de a rövid hűtlenkedés után leforrázva kullogok vissza hozzá.
Én sem kísérletezek már, ezeknél az a tapasztalatom, hogy minél olcsóbb annál rosszabb nekem. Illetve a flakon utolsó 1/4-nél már a hatásuk is elmegy. (Mondjuk ez előfordult már tusfürdőnél is nálam)
A második benyomásom az, hogy Pat mini sublime palettája “ujjas”. Szóval ujjal kell felvinni és ta-damm, működik. A palettában 5 szin van, a jobb kezemen 5 ujj, amiket be is vetettem és fél perc alatt egy komplett szemsminket prezentáltam.
Bravó, Pat!
C-Glow-ra gyanakszom, hogy mitesszereket okozott. Vagy ez vagy a retinal. Másra nem tudok gondolni.
Pedig úgy örültem, hogy végre el kezdtem használni C-vitamint, mert az milyen jó antioxidáns stb.
Mióta több dolgot is használok (aPad, A-Game, C-Glow), nemhogy szebb lenne a bőröm, inkább rosszabb lett. Apró pattik, fekete mitesszerek, egyenetlen textúra. Ki érti ezt 🤷
Nekem is volt ilyen, utána nagyon leminimalizáltam a rutint lemosó+hidratáló+fényvédő kombóra és szép lassan kezdtem el visszatenni a cuccokat a rutinba, legalább 2 hetet hagyva egy-egy terméknek. Annyi időt adtam neki, hogy megnézzem hogy reagál rá a bőröm és ami nem volt jó, az ment a rutinból végleg. Többször is olvastam már, hogy a kevesebb néha több, igyekszem ezt alkalmazni és nem túl sok szérumot használni egyszerre.
A C-Glowra sok panasz érkezett mitesszerek tekintetében sajnos.
Most egyébként én is egy nehezebb időszakot élek, pedig alig használok valamit. De megvan a gyanúsítottam, már tesztelés alatt van.