Első benyomások

Meggyőző paletta a Vintage.IMG_20201029_075924

5 Likes

Neked megvan? Ezek a te swatchaid?

Igen saját. Feltettem eladásra akkor készítettem,mert sokan nem ismerik.

Kár, hogy eladtad, megvettem volna.

Nem adtam el,mert leütötte valaki ,de eltűnt.

Írok privàtban inkább. :blush:

1 Likes

Shea Moisture Jamaican black castor oil strengten & restore treatment masque:
Nagyon tömör massza, aminek finom sütiillata van. Egy 57g-os tasakot bontottam meg ma. Még 1 lehet, hogy 2 alkalomra is elég adag maradt is benne. A hajam nagyon egyenes lett egyenesítés nélkül is és kevésbé száll. 1 órán át volt a hajamon zuhanysapka alatt, hogy valami felfogja a hajam. A hajamat előzőleg megmostam hamvasító samponnal, ami szárítja, ez a maszk ezt elég jól kompenzálta. Még nem tudom, hogy lepipálja-e a kedvenc maszkomat, mindenesetre így elsőre jól vizsgázott. Aki fogyózik hanyagolja, ez az édes sütiillat rossz gondolatokat ébreszt majd a fejében. Szerintem illik a késő őszi hidegebb időhöz, nyáron sok lenne.

2 Likes

De gyönyörűűű…

@Anilorak megkaptad az üzenetemet? Mert én nem találom a leveleim között :thinking:

Igen.

Csak most olvastam . Írtam is.

1 Likes

Nem tudom, hogyan vagyok összerakva, de rajtam egyedül a Bioderma Sensibio micellás vize működik 100%-ban: a többi vagy az arcomat akarja letépni, és/vagy a szememet is. A Mixa érzékeny bőrre való darabja még elmegy, de néha az is csípi a szemem, valamint a Garnier argánolajosát is tudom óvatosan használni, de eddig minden más ment eladásra vagy ecsetmosói pozícióba.
Most a Cerave darabjával fürödtem be, szabályosan égett tőle a szemem:
https://kremmania.hu/kremek/cerave-micellas-arctisztito
Szóval, próbálok én költséghatékony lenni, de a bőröm nem szeretné. :rofl:

6 Likes

Ú, de durva. Az én bőröm sem szereti a micellás vizeket, valahogy eleinte elmegy, aztán minél többet használom, annál inkább csíp. Így jártam a Cerave-vel is, bár a korábbiakhoz képest még enyhe volt. A Mixa szerintem is borzasztó, illetve nekem még a Niveával van nagyon rossz tapasztalatom. A Garnier és a Bioderma sem volt sajnos az igazi, de ez utóbbiból még eddig csak kis kiszereléseket próbáltam, azért a végleges véleményhez huzamosabb használat kell. Kár, mert amúgy hatékonyak a micellás vizek, és néha jól jönnek a hagyományos double cleansing mellé. Kísérletezgetek…

1 Likes

Fogalmam sincs, mi lehet bennük olyan irritatív… Én a reggeli arctisztításra és este a már olajos lemosíval fellazított szemsmink eltávolításához használom.

1 Likes

Ugyanígy jártam, csak a Bioderma, a többivel befürödtem. De már nem is keresem a helyettesítőt, a 2*500ml kiszerelésben veszem, úgy már az ára sem vészes. Illetve, mióta olajos lemosót is használok sokkal lassabban fogyasztom el.

5 Likes

Én néha teszek egy-egy kísérletet, de a rövid hűtlenkedés után leforrázva kullogok vissza hozzá.

2 Likes

Én sem kísérletezek már, ezeknél az a tapasztalatom, hogy minél olcsóbb annál rosszabb nekem. Illetve a flakon utolsó 1/4-nél már a hatásuk is elmegy. (Mondjuk ez előfordult már tusfürdőnél is nálam)

1 Likes

A második benyomásom az, hogy Pat mini sublime palettája “ujjas”. Szóval ujjal kell felvinni és ta-damm, működik. A palettában 5 szin van, a jobb kezemen 5 ujj, amiket be is vetettem és fél perc alatt egy komplett szemsminket prezentáltam.
Bravó, Pat! :star_struck:

3 Likes

C-Glow-ra gyanakszom, hogy mitesszereket okozott. Vagy ez vagy a retinal. Másra nem tudok gondolni.
Pedig úgy örültem, hogy végre el kezdtem használni C-vitamint, mert az milyen jó antioxidáns stb.
Mióta több dolgot is használok (aPad, A-Game, C-Glow), nemhogy szebb lenne a bőröm, inkább rosszabb lett. Apró pattik, fekete mitesszerek, egyenetlen textúra. Ki érti ezt 🤷

2 Likes

Nekem is volt ilyen, utána nagyon leminimalizáltam a rutint lemosó+hidratáló+fényvédő kombóra és szép lassan kezdtem el visszatenni a cuccokat a rutinba, legalább 2 hetet hagyva egy-egy terméknek. Annyi időt adtam neki, hogy megnézzem hogy reagál rá a bőröm és ami nem volt jó, az ment a rutinból végleg. Többször is olvastam már, hogy a kevesebb néha több, igyekszem ezt alkalmazni és nem túl sok szérumot használni egyszerre.

4 Likes

A C-Glowra sok panasz érkezett mitesszerek tekintetében sajnos.
Most egyébként én is egy nehezebb időszakot élek, pedig alig használok valamit. De megvan a gyanúsítottam, már tesztelés alatt van. :slight_smile:

2 Likes