Ez olyan érdekes, hogy kinek mi válik be, mert én épp most adtam el a Hourglass 3-as palettámat, a Guerlain gyöngyeimet viszont nagyon szeretem. A tegnap reggeli sminkemet is csodásan fel tudtam vele frissíteni egy esti programhoz. Szabályosan ragyogott tőle az arcom a szó jó értelmében véve. Nekem ez a fajta van meg:
https://kremmania.hu/kremek/guerlain-meteorites-electric-pearl
Hú, ez a legszebb, ebben nincsenek a hideg színű gyöngyök!
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-cicaplast-baume-b5
Egy rovid elso benyomas a La roche Cicajarol: ahogy @Gloria is elore megmondta, ez egy testes krem. Valoban ejszakara a legalkalmasabb szerintem is, en is ezzel fogom zarni az esti kencesorozatot.
Testes, ugyanakkor higabb allagu. Csak ugy siklik. Kellemes belemasszirozgatni a borbe. Jo ideig filmes, csillogo, olajos erzetet hagy a boromon, de ugy vettem eszre, hogy idovel eleg jol beszivodik. Emiatt viszonylag koran fel is teszem az esti kenceket, hogy lefekvesig legyen 1-2 orajuk beszivodni. Reggelre pedig semmi nyoma a zsirossagnak, teljesen eltunik. (Nagyon remelem, hogy nem az agynemu issza be teljesen, hanem valamelyest a borom is! ) Eddig nem okozott pattanasokat vagy barmilyen irritaciot, a borom reggel nagyon jol erzi magat ez utan a krem utan.
Lanyok! Nagyon erosen elgondolkodtam a Natasa Denona Sunrise, majd Love, majd most a Glam paletta elso benyomasai alapjan, hogy az en szemhejam - zoeva alappal, amit megtamogatok mac painterlyvel- egyszeruen nem natashadenona-kompatibilis. Ennyi penzert elvarnek egy egesz napi ragyogast… a matt szinek azok egesz nap tartanak, de a fenyes szinek kopnak…
És ha más alappal próbálnád? Nekem sem mindegyik teljesít egyformán. Az eddig próbált szemhéjbázisok közül nálam a Too Faced és a Pupa krémes szemhéjstick a nyerő.
Teszek meg egy probat az ud van nyitva meg…koszi a sugallatot. Es meg mac eyeprimer johet szoba (ez a max eyeshadowprimer mennyiseg, amit meg kinyitok:joy:) miattad vettem meg egyebkent pedig az elso ket midi paletta miatt mar feladtam ezt a markat (igaz,a sunrise nem minosegeben, hanem szineiben az en szineimhez nem ment…a love meg egyszeruen kozepszeru minoseg premium aron…tovabbra is ez a a velemenyem) na, de adok neki meg egy hetet…miattad
Rajtam megfelelő alappal a Sunrise nagyon tartós. A Love paletta nincs meg, de a Metropolis is nagyon jó. Azt is megértem ha neked nem válik be, hiszen különbözőek vagyunk, más-más bőrtípussal és szemhéjjal.
Nagyon szeretnem, ha bejonne, mert hideg tonusokban utazok no, meg durva ara volt
Életemben először használtam az - alapvetően olajos - szemhéjamra ND sminket.
Tegnap reggel kipróbáltam a Retro palettát, alá MAC 24 órás szemhéjalapját.
Tapasztalat:
Reggel felkentem, este 9-ig megállás nélkül dolgoztam, reggel befújtam Urban Decay Setting Spray-vel is az arcom, mert gondoltam, hogy nem lesz időm igazgatni a sminkemet.
Nos, az ND pirosító gyönyörűen tartott, pedig sokszor maszkban rohangáltam, mint egy mérgezett egér, de a szemfesték… háááááát.
Kissé megkopott. Nem mondom, hogy vészesen, de kissé eltűnt. Pedig a szememen egy ilyen hajtós nap után a MAC, Nars szemhéjpúderem is szokott tartani, mert főleg ezt a két márkát használom, setting spray nélkül bírják a hajtást. Ha hajnalig kell tartani a festéknek a szememen, akkor az Armanit kenem fel, az lerobbanthatatlan, a krémes verzió a szerelmem. Illetve még ugyanebből a Chanel.
Szóval nagyon csendben jegyzem meg, hogy picit többet vártam a Natasha szemfestéktől. Viszont amit imádok benne, hogy gyönyörű, áttetsző szín volt, amit használtam, nem szeretem azokat, amik olyanok, mintha a kisfiam temperáját kentem volna fel.
Ugye?! Kopik, eltűnik… Ahogy Tilbury formulat megszerettem (igaz a tonusoknal meg mindig kevesnek tartom a hideg arnyalatok valasztekat), remenykedek, hogy ezt is sikerul, mert olyan szep a paletta. Teszteles ala veve erre a hetvegere. De ketsegtelen, elso hasznalatra nem lett szerelem…sajnos:-/
@Mse @Lencseee sajnálom a rossz tapasztalatokat, de egyben örülök, hogy nemcsak nekem nem működik az ND.
Mármint, hogy nem feltétlenül az én szemhéjammal van a gond.
Nos én is tettem egy próbát N.D Glam-jével tegnap. Szándékosan alap nélkül hogy lássam mit tud. A tapasztalatom az ,hogy bár alap nélkül is estig fent maradt jócskán megfáradt . A szaténos fény lassan elkopott és helyette maradt egy matt paca.
Mindenesetre az mellette szól,hogy alap nélkül sem tűnt el a szemhéjamról,de bevallom többet vártam volna ennyiért.
Még próbálkozom.
Ma a várva-várt Pat McGrath mini sublime palettát használtam reggel. Nagy csalódás. Na nem a színei, mert azok csodásak. A formula viszont nem tetszik. Kemény, alig tudtam felvinni. A végén meguntam és a mozgó szemhéjra nedves ecsettel kentem fel.
Rímmel magnifeyes alapot használtam és NYX sminkfixáló sprayt. Ennek ellenére a mozgó szemhéjről a nap végére a festék felkenődött felülre. Az alsó pillatőbe felvitt festék pedig eltűnt. Elpárolgott vagy nem is tudom.
A Makeup Obsession - Life is a party vagy a GA-DE Velveteen - The golden glow palettám sokkal pigmentáltabb, krémesebb, tartósabb.
A bankkártyám most csendben vigyorog a háttérben.
Sajnàlom. Ugye hogy a GaDe milyen jó? Kevesen ismerik.
Köszönöm!
Nem bánom így sem a vételt, használni fogom a palettát.
A GA-DE kiemelkedően jó. A márkát egy parfümük révén ismertem meg, annak az illata csodás, de gyenge. A Notinon megláttam a palettájukat, megtetszett, megrendeltem. Na, ez az a termék, amibe csak éppen hogy kell beleérinteni az ecsetet.
Volt szó régebben arról, hogy melyik márka érdemelne nagyobb figyelmet. @Kokapu a GA-DE-t írta. Ekkor még csak aktív olvasója voltam a fórumnak és bőszen bólogattam ezt olvasva.
De jó, hogy eszembe juttattátok ezt a márkát (Ga-de) Nagyon szeretem, régen a makeup.hu-n vettem, és a Marionnaudban.
Szuper minóség.
Hah, végre még egy Makeup Obsession használó!
Én odavagyok a palettáikért… kisebb gyűjteményem van itthon
Ezer éve megvan, elégedetten használom, szuper minőségű.
Láttam a gyűjteményed, nagyon impozáns látványt nyújtottak
Én szeretem a szemfesték lemosóját és a tonikját is. Mondjuk az is igaz ,hogy kb. duplájára emelkedett az áruk.
Mióta @Kokapu említette a GA-DE márkát, azóta nézegetem. Nagyon tetszik a Vintage palettájuk. Előbb-utóbb be fogok nevezni rá