Nem vagy béna, csak még gyakorolni kell. Anno 15 percet is elszöszöltem ezzel, mire végre egyforma lett a két szemem
Szimplán csak gyakorlás kérdése az egész.
Eleinte nehezebb, sok idő elmegy vele, nem szimmetrikus a két vonal. Aztán az idő előrehaladtával már egyre rutinosabb leszel, rááll már a kezed, pikkpakk meghúzod a tusvonalat szépen.
Hajrá, menni fog!
A tusvonal nálam is gyerekcipőben jár. És tényleg gyakorlás kérdése, úgyhogy lelkes tusvonal rajzolgató vagyok még én is.
A bourjoisnak van egy nagyon jó filces tusa, line feutre a neve, 2 évig bírta az enyém, nagyon szép telt fekete színe van, és akármilyen brutal szemhejfestesen fogott és nem foszlott szét a filc resz. Olvastam a vélemények között, hogy van aki kifogott belőle beszarados darabot, de én megkockaztatnam, tényleg jó szívvel ajánlom Neked.
Elkezdtem használni a Jessup ecseteim, és amiket eddig próbáltam azok nagyon jók! A highlighter, korrektor, púder ecsetek, plusz pár szemre való ecset került eddig a kezembe, azok mind nagyon jók. Az összes ecset puha, megfelelő tömöttségűek is. Egyetlen egy ecsetből jött ki egy szál a tisztítás során.
Nagyon meg vagyok elégedve velük, jó vétel volt.
Tegnap kipróbáltam @Isabelle től ajándékba kapott Colorpop Stix (mini me) pirosítót, elképesztően gyönyörű, üde színe van, könnyen eldolgozható krémes állagú. Ilyen szép rózsaszínem nincsen még, nagyon köszönöm ezt a szuper terméket
Nagyon szívesen !
Tegnap kipróbáltam a Colourpop palettát (Going coconuts). Alapot tettem alá, és nem volt 35 fok, de leesett az állam. Délután, mikor lemostam, pontosan ugyanúgy nézett ki, mint reggel, mikor megcsináltam. Vannak persze olyan palettáim, amik hasonlóan tartanak, de példának okáért az UD hajlamos kopni órák múlva. Azt hiszem, hamarosan meg kell barátkozzak a külföldi rendelés gondolatával
A CP paletták tényleg szuperek, jó alappal borzalmasan tartósak Sajnos a Going Coconutsban nekem a fehér csillogós nagyon potyog, de glitter vagy pigment primerrel szuper az is
Félve is nyúltam bele. A belső szemzug környékére, meg alulra tettem belőle, glitter primer nélkül, de az is meglepett, nem potyogott. Hétvégén kipróbálom a teljes szemre is.
És akkor ezek szerint készüljek arra, hogy nem ez volt az utolsó CP palettám
Neem, kizárt, hogy ez volt az utolsó Nekem is van itthon egy pár
Mondjuk sok volt, amit hirtelen felindulásból vettem és kénytelen vagyok eladni, de még így is marad egy csomó
Komolyan ilyen tartós a Colourpop? Sosem volt belőle egy sem, de most felcsillant a szemem.
Van a Fb-on CP csoport, ha szeretnétek garázdálkodni és féltek külföldről rendelni.
Nekem a Good Sport, a She paletta a kedvencem.
Ha jössz fórumtalira, viszek szívesen megcsodálni egyet. Megvan a Going Coconuts, Double Entendre, és a Making Mauves. De itt nagyon sokunknak van szebbnél szebb, az enyémek talán kissé unalmasak Én nagyon elégedett vagyok a márkával, és a fast makeup ellenére is jó szívvel vásárolok tőlük. Amerikában gyártanak legalább.
Tényleg jó az a csoport, bár én kiléptem, mert sokszor ösztönzött esztelen vásárlásra. Black friday és egyéb akciók idején micsoda élet szokott lenni Imádtam nézni, hogy ki mit vett és kiírni az én vásárlásaim.
Aki fél külföldről rendelni annak én is ajánlom.
Kipróbáltam a Klairs illuminativ supple blemish BB-krémjét mintában, nagyon nagyon tetszik, 40 faktoros védelmet nyújt, abszolút illeszkedik az archoz, nem oxidálódik. A fedése nem a legerősebb, de nekem nagyon tetszik. Lehet, hogy ez lesz a következő amit majd beszerzek a koreai vonalon . Egy Holika Holika zöld BB-t meg az Aloe verás arcápolóját mindenképp beszerzem majd :).
@Szandika nekem ez a Revolution vált be leginkább. Könnyű vele dolgozni, szép vékony vonalakat tudok húzni vele és nem szárad be gyorsan.
Ma kipróbáltam a barátnőmtől kapott Armani bronzert. 100-as színben van meg, kicsit meg is ijedtem, hogy sötét lesz. Utána láttam, hogy “sheer bronzer” és valóban áttetsző, pont annyira színezi meg a bőrt, amennyire az szükséges a napcsókolta hatásért. Nagyon természetes, fehér bőrre tökéletes, nem narancssárga és nem sötét sem. Azt hiszem nagy kedvenc lesz, a Nars és a Hourglass bronzer mellé.
Csak hogy a Revolution ismét szóba kerüljön
Még valamikor egy PP rendelésem mellé kaptam ajándékba ezt a palettát: https://kremmania.hu/kremek/revolution-re-loaded-palette---iconic-3-0
Mondanom sem kell, hogy eddig pihent a polcon. Ma valamiért érte nyúltam. Le vagyok nyűgözve! Szépek a színek, jól lehet velük dolgozni, és az alappal konkrétan reggel hat óta a szememen van. Nem, nem kopott meg, nem foltos. Ugyanott és ugyanúgy van.
@macooka nyugtass meg, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat kezdete lesz, és a márka bebiztosította magát nálam